اختصاصی پایگاه خبری گسترش/رحم کنید؛این کلاه برداشتنی نیست
بهزیستی شهرقدس قرار بود برای اعضای تحت پوشش خود خانههای سازمانی تهیه کند اما اجرای این طرح به دلیل مشکلات قانونی که داشت، متوقف مانده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، شهریور امسال از سوی بهزیستی شهرقدس با اعضای تحت پوشش این سازمان تماس تلفنی برقرار شد تا برای خرید خانه هایی که شرایط آن برای مددجویان تسهیل شده است، اقدام کنند.
این ماجرا تا هفته گذشته مسکوت ماند تا اینکه از سوی بهزیستی با مددجویان تماس مجددی برقرار شد مبنی براینکه باید تا یکشنبه ۷ آبان مبلغ ۱۵ میلیون تومان را به حساب آقای «م» واریز کنند و بعد از ۴۵ روز که نما و ساخت محوطه بیرونی تکمیل شد، مبلغ ۵ میلیون تومان دیگر به حساب مدیر پروژه از سوی بهزیستی استان واریز شده و مددجویان اقساط ۲۷۰ هزار تومانی وام ۴۰ میلیون تومانی ای را که قرار است با سود ۴ درصد در اختیار آنان قرار بگیرد را ظرف مدت ۱۳ سال به بانک پرداخت کنند؛ اما تا آن زمان سند تک برگی ملک در اختیار بانک باقی میماند.
از سوی خبرنگار پایگاه خبری گسترش برای اطلاع از چگونگی این واگذاریها و آیا اینکه این مسکنها جزو مسکنهای مهر مازادی است که روی دست وزارت مسکن، راه و شهرسازی مانده و در راستای کمک به خانواده مددجویانی که چندان از مراحل قانونی این کار اطلاع نداشتند، تماسهای مکرری با آقای «م» مدیر پروژه در نسیم شهر و آدران که این پروژه در حققت متعلق به سازمان نظام مهندسی کشور است؛ برقرار شد.
در این مکالمات اما متاسفانه هیچ پاسخ دقیق و روشنی را دریافت نکردیم؛ نه از اینکه خریدار؛ صاحب کدام واحد در کدام طبقه از کدام مجتمع خواهد و نه اینکه زمان دقیق تحویل واحدها چه زمانی است. فقط تلاش برای انعقاد قرارداد در اسرع وقت بود.
روز یکشنبه ۷ آبان که جمعی از اعضای تحت پوشش بهزیستی برای انجام مراحل اداری به بهزیستی شهرقدس مراجعه میکنند، مشخص میشود که پول قرار نیست به حساب مدیر پروژه واریز شود بلکه باید آنان پول خود را به حساب فردی واریز کنند که طرف قرارداد با بهزیستی نیست.
خبر کلاهبرداریها و اختلاسهای نجومی که این روزها به وفور منتشر میشود، ما را بر آن داشت تا این موضوع را پیگیری کنیم که اگر کلاه اعضای تحت پوشش بهزیستی که طبیعتا از شرایط مالی مناسبی برخوردار نیستند، برداشته می شد تکلیف این افراد چه بود؟
یکی از مسوولان بهزیستی شهرقدس که تمایلی ندارد نامش فاش شود در این باره به خبرنگار پایگاه خبری گسترش میگوید: بررسیهای ما نشان داد که متراژ، واحد و طبقهای که قرار است به هر کدام از افراد تحت پوشش بهزیستی شهرقدس داده شود، مشخص نیست. ضمن اینکه متقاضیان اعلام کردند که از آنها خواسته شده تا پول به حساب فردی غیر از مدیر پروژه واریز شود.
وی ادامه میدهد: همچنین زمان تحویل این واحدها نیز مشخص نبود بنابراین اجرای این طرح را متوقف کردیم. از سوی دیگر مدیر پروژه حاضر نبود سند ملک را در محضر و بنگاه به نام خریداران که همان خانواده افراد تحت پوشش بهزیستی هستند، بزند.
برای ادامه پیگیریها به سراغ یکی از مدیران سازمان بهزیستی کشور رفتیم، فردی که تمایل ندارد نامش فاش شود و تنها پاسخ قانع کنندهاش در قبال این سوال که اگر کلاه معلولان تحت پوشش بهزیستی شهرقدس از سرشان برداشته میشد، آن وقت تکلیف چه بود، این است که ما هیچ مسئولیتی در این زمینه نداریم. تحت پوششها باید خودشان حواسشان جمع باشد. ما فقط مسئولیت توزیع کمک هایی که ضوابط و قوانین برای افراد تحت پوشش بهزیستی تعیین کرده است را به عهده داریم.
لازم به ذکر است؛ از صبح امروز تلاشهای ما برای برقراری ارتباط با مدیر این پروژه به نتیجه نرسیده است.
این کلاهبرداری به خیر گذشت؛ اما یک سوال اگر کلاه افرادی که بضاعت مالی مناسبی ندارند از سرشان برداشته شود، باید به سراغ کدام مسئوولی بروند؟آیا سازمان عریض و طویلی همچون بهزیستی زمانی که قرار است پروژهای را به مددجویان معرفی کند، نباید تمام جوانب آن را بسنجد؟
ارسال نظر