اعتمادی که گران تمام می شود
به گفته معاون حقوقی و پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروزه گران ترین سرمایه هر کشوری اعتماد است و ما باید زمینه های جلب اعتماد مردم را فراهم کنیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، مرتضی براری در دومین طرح و کنگره سراسری نشان شایسته ملی، تصریح کرد: امروزه آی سی تی پیشران توسعه هر کشوری به شمار می رود و این حوزه تاثیر قابل توجهی در شناخته شدن نشان شرکت ها دارد به عنوان نمونه، چند روز گذشته یکی از برندهای بین المللی حوزه آی سی تی موفق به درآمد 17 میلیارد دلاری شده است.
وی افزود: چند سال گذشته برای انجام خدمات بانکی باید زمان و هزینه بسیاری را متقبل می شدیم در حالی که امروزه با بهره گیری از حوزه آی سی تی بهترین خدمات در کوتاه ترین زمان انجام می پذیرد.
به گفته براری، با بکار گیری فناوری ارتباطات و اطلاعات و به وجود آمدن حمل و نقل های اینترنتی در هزینه و زمان این حوزه نیز صرفه جویی قابل ملاحظه ای را شاهد هستیم و اپلیکیشن ها می توانند در تمام حوزه ها وارد شوند و خدمات متنوعی را به خریداران ارایه دهند.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حال حاضر 4.5 میلیون دانشجو در کشور وجود دارد که باید این موضوع را فرصت بدانیم و از آن به نحو احسن استفاده کنیم
وی افزود: در دولت یازدهم 25 هزار میلیارد تومان برای توسعه زیر ساخت و هماهنگی عرصه و تقاضا هزینه شده است.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در تمامی کشور ها سهم تبلیغات در فجازی مجازی بیشتر از سایر حوزه ها بوده است. کشورمان در حوزه گردشگری دارای پتانسیل های بالقوه ای است که انتظار می رود از این حوزه از طریق فضای مجازی بیشتر بهره ببریم.
به گفته براری، سه قطب اقتصادی کشاورزی ، صنایع و خدمات در کشور وجود دارد و در ایران 50 درصد هزینه ها صرف لجستیک می شود که با تجارت الکترونیک می توان این هزینه ها را کم کرد. تلاش داریم تا پایان دولت دوازدهم 2 تا 3 شرکت حوزه آی سی تی با گردش مالی 1 میلیارد را داشته باشیم.
ارسال نظر