نشان (برند) با نظام حکمرانی پرو بال می گیرد
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هر نشانی با توجه به سابقه ای که دارد، شکل می گیرد و قاعده نشان سازی این است که به مروز زمان شکل می گیرد و برای توسعه نشان ها یا برند باید نظام حکمرانی ویژه ای داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، عیسی منصوری، در دومین طرح و کنگره سراسری نشان شایسته ملی، بیان کرد: قبول کنیم که جایگاه مطلوبی در جهان برای نشان سازی نداریم این در حالی است که ظرفیت های خوبی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی در کشور وجود دارد که در کشورهای موفق با بهره گیری از مزیت کا تیمی توانسته اند به رشد خوبی در این حوزه ها دست یابند.
منصوری معتقد است؛ نظام حکمرانی در توسعه نشان های هر کشوری نقش بسزایی دارد منظور از نظام حکمرانی تنها دولت نیست بلکه تمام عواملی است که مانع رشد بنگاه های تولیدی و صنعتی می شوند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اظهار کرد: هر اندازه که ما بتوانیم خود را با قواعد بازی جهانی نزدیک کنیم حضورمان در عرصه های بین المللی نیز پررنگ تر خواهد شد و برای رفع مشکلات صنعت می توان در منطقه نیز به امکان نشان شدن امیدوار شد.
منصوری بیان کرد: باید برای هر کدام از حوزه های صنعتی پیشرفته در کشور منطقه صنعتی خاص راه اندازی شود اکنون در حوزه بیو فناوری این اقدام صورت گرفته و نتیجه بخش بوده است .
وی در پایان خاطر نشان کرد: زمانی که در مورد تولید صحبت می شود، منظور زنجیره تولید است به عنوان نمونه، در صنعت پوشاک 25 درصد فروش محصول مربوط به نشان ، 50 تا 60 درصد برای بازاریابی و تنها 10 تا 15 درصد مربوط به تولید است این در حالی است که تولید کنندگان داخل تنها به بخش تولید توجه می شود.
ارسال نظر