|

آوارهای اختلاس و قانون گریزی از زلزله بیشتر است

نماینده مردم ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی با بیان به اینکه برخی تمامی مشکلات زلزله را ناشی از عملکرد نامناسب نظام مهندسی و مهندسان می دانند، اظهارکرد: متاسفانه علم افرادی که در این باره صحبت می کنند، کامل نیست.

محمد دامادی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، چرا با وجود تمام مشکلاتی که در حوزه آسیب های اجتماعی وجود دارد و هروز آوار اختلاس و مشکلات اخلاقی و اقتصادی بر سر یک خانوار خراب می شود اما کسی در موارد صحبتی به میان نمی آورد اما تا سازه ای خراب می شود، سریع انگشت اشاره را به سمت مهندسان نشانه می گیریم و آنان را مقصر می دانیم.

وی افزود: این نوعی عادت شده که در کشور هر گونه اتفاقی رخ می دهد حوزه نظام مهندسی را زیر سوال ببرند اما سوال این است اگر مهندسان فعالیت های سازه ای را کنار گذارند آیا دیگران کارشناسان مانند پزشکان و غیره می توانند ساختمان بسازند.

به گفته این نماینده مردم ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی، ارزشی برای مهندسان در کشور قایل نمی شوند و در دانشگاه ها به اندازه کافی توجهی به ارتقاء کارایی و سطح آگاهی مهندسان نمی شود، این در حالی است که اگر به مهندسان توجه شود و این نکات رعایت شود به نتایج خوبی دست خواهیم یافت.

وی تاکید کرد: برخی در مجلس شورای اسلامی با استفاده از رانت و فشار رای کمیسیون های ماده 100 و 99 را از آن خود می کنند و به صحبت های مهندسان گوش نمی دهند و بدتر از همه اینکه آنها را تهدید به عوض شدن می کنند اما وقتی مشکلاتی پیش می آید باید مهندسان جوابگوی این مشکلات باشند.

وی افزود: البته با وجود تمامی این مشکلات آمار تلفات زلزله کرمانشاه نسبت به زلزله های مشابه در سال های گذشته خیلی کمتر بوده است. بنده این سوال را از مسئولانی که مهندسان را مقصر می دانند دارم؛آیا ما همانند ژاپنی ها حوزه های علمیه و دانشگاه ها را ارتقاء داده ایم که انتظارداریم تلفات ناشی از زلزله در کشور ما مانند ژاپن باشد؟چرا آقایانی که پشت تریبون قرار می گیرند خود به وظیفه شان به درستی عمل نمی کنند.

دامادی خاطرنشان کرد: افراد غیر متخصص و سازنده های برج اهمیتی به فعالیت های کارشناسانه مهندسان نمی دهند و با سرمایه ای که در دست دارند ماده 100 قانون را زیر پا می گذارند و ضوابط شهرداری و طرح جامع شهری را به هم می زنند.

کدخبر: 23082

ارسال نظر