|

دانشمندان ۳۰ کشور به اشتیاق «مصطفی »به ایران می‌آیند

دبیر سیاستگذاری جایزه مصطفی و رییس پارک فناوری پردیس گفت: دانشمندان ۳۰ کشور برای دریافت جایزه به ایران می‌آیند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، مهدی صفاری نیا در نشست خبری دومین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) که صبح امروز در پژوهشکده فرهنگ و هنر برگزار شد با اعلام این مطلب اظهارکرد: حرکت ما به سمت ایجاد بنیادی علمی فناوری به نام «مصطفی» است. چرا که جایزه مصطفی برای ظرفیت پیش آمده کافی نیست.

وی ادامه داد: بر این اساس به ساختاری مردم نهاد و غیر دولتی در سطح جهان داریم. به طور حتم بزرگترین کار این بنیاد در خصوص جایزه مصطفی خواهد بود اما باید ظرفیت تبادل اطلاعات دانشمندان ایجاد شود.

صفاری نیا خاطرنشان کرد: در روز ۱۲ آذر در تالار وحدت جایزه مصطفی به برگزیدگان اعطاء می‌شود. اما برنامه‌های متعددی در دانشگاه‌های مختلف ایران از ۱۱ تا ۱۴ آذر اجرا خواهد شد.

به گفته وی؛ ۳۶۳ موسسه و هزار و ۳۶۲ دانشمند برجسته از جهان اسلام آثار دانشمندان مسلمان را برای دریافت جایزه مصطفی معرفی کرده‌اند.

صفاری نیا افزود: نشست های تبادل تجربیات علم و فناوری در دو بخش »آشنایی با دست آوردها و آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام» و « نشست های علمی و تخصصی در حوزه های علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری نانو و اقتصاد و بانکداری» روز شنبه ۱۱ آذر در دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، علوم پزشکی، شهید بهشتی، علوم پزشکی تهران، امام صادق (ع) و تربیت مدرس و روز یکشنبه ۱۲ آذر در دانشگاه های تهران و علم و صنعت ایران برگزار می شود.

صفاری نیا افزود: همچنین نشست آشنایی سرمایه گذاران با دست آوردهای دانشمندان جهان اسلام روز یکشنبه ۱۲ آذر در هتل فردوسی تهران و نشست های کنز در حوزه های سلامت انرژی، محیط زیست، فناوری اطلاعات و ارتباطات،‌ اقتصاد و بانکداری اسلامی روز دوشنبه ۱۲ آذر در دانشگاه های صنعتی شریف، شهید بهشتی و علوم پزشکی تهران برگزار می شود. همچنین سخنرانی های علمی در حوزه های علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری نانو روز سه شنبه ۱۴ آذر در دانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد پیش بینی شده است.

حسن ظهور، رییس کارگروه علمی نیز در این نشست به خبرنگار پایگاه خبری گسترش گفت: از آن جایی که دانشمندان نمی توانند خود را برای دریافت جایزه معرفی کنند از این رو ما موسسات علمی جهان اسلام و دانشمندان برجسته ای را شناسایی کرده و به آن ها جهت معرفی دانشمندان فراخوان داده ایم.

گفتنی است، همراه اول یکی از حامیان جایزه مصطفی (ص) است و بر این اساس، حمید رضا نیکو فر، قایم مقام مدیر عامل این بنگاه اقتصادی در این نشست گفت: همراه اول در سال های اخیر توجه زیادی به علم و فناوری داشته است. همراه اول در سال های گذشته با پنج دانشگاه همکاری داشته است و در این خصوص قرارداد ۱۰ میلیارد تومانی در حوزه های 3G،4G و وایمکس داشته است.

وی ادامه داد با توجه به تجربه مفید همکاری با دانشگاه ها، سال ۹۵ این شرکت همکاری خود را با ۳ دانشگاه دیگر آغاز کرد و بر این اساس برند هاب شکل گرفته و معرفی شد. در ادامه این حرکت علمی ما نیازمند شبکه سازی با دانشمندان جهان اسلام هستیم.

بر اساس این گزارش؛ در این دوره جشنواره مصطفی (ص) پروفسور محمد امین شکر الهی و پروفسور ارول گلنبلی به عنوان برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) معرفی می شوند.

در وصف پروفسور شکرالهی می توان گفت در سال ۲۰۰۱ پیشرفته ترین کد تصحیح خطای پیشرو (FEC) برای شبکه دیتا با عنوان کد رپتور از سوی وی اختراع شد که با ارسال «داده تصحیح کننده مضاعف» محافظت لازم در برابر اتلاف بسته های دیتا را فراهم کرده که منجر به بازسازی داده های «پاک شده» یا «از دست رفته» می شود.

کدخبر: 23108

ارسال نظر