|

معاون رییس جمهوری تاکید کرد:

جهان اسلام به دنبال نظریه‌پردازی علم و فناوری مؤمنانه

معاون علمی فناوری رئیس‌جمهوری و رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه مصطفی (ص) گفت: نظریه‌پردازی علم و فناوری را مؤمنانه بر تارک جهان بنشانیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ،‌ سورنا ستاری، در مراسم اهدای جایزه مصطفی (ص) اظهار کرد: امروز به نام نامی پیامبری گردهم آمده‌ایم که خداوند متعال آن را رحمت عالمیان نام نهاده است. از ما به ما مهربان‌تر و دلسوزتر بوده است. بر تعلیم و تعلم تأکید داشت و در زندگی و دوران نبوتش دشمنی را سرسخت‌تر و پلیدتر از جهل و جهالت ندانست و ما شرمنده‌ایم در برابر چهره نورانی‌اش که در این روزگار به‌واسطه،‌جنگ ترور و خشونت، بیشتر مسلمانان در مضیقه‌اند. معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری بیان کرد: با روی کار آمدن اسلام، دوره‌هایی داشتیم که همه مسلمانان به آن بالیدیم. محل رجوع بسیاری از علوم و فنون شدیم. از بیت‌الحکمه در بغداد و دانشگاه جندی‌شاپور جهانی را سیراب کردیم.

وی خاطرنشان کرد:مسلمان هیچ‌گاه در دوران طلایی علم، به دنبال کیمیایی برای تسخیر روح و جسم مردمان نبودند. راهی برای اسیر کردن جسم‌ها و روان‌ها نجستند. چراکه عقیده آن‌ها بر برابری و برادری استوار بود. معاون علمی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: حالا باری دیگر تاریخ به نظاره نشسته است و بر آنچه خواهیم کرد، قضاوت می‌کند. باید باری دیگر هم‌پیمان شویم و تمدنی نوین را پایه‌گذار باشیم. نظریه‌پردازی علم و فناوری را مؤمنانه بر تارک جهان بنشانیم. بی‌شک، قدرت، ‌عزت و مرجعیت جهان اسلام به‌واسطه علم و دانش میسر خواهد بود.

کدخبر: 23500

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین