معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیشنهاد داد:
تبدیل ساختمانهای اداری به نمایشگاه فروش محصولات تعاونگران
معاون تعاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: ۱۱۰ گرایش در حوزه فعالیت زنان در حوزه تعاون شناسایی شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، حمید کلانتری در همایش نقش مشارکت زنان در توسعه اقتصاد تعاونی و هم زمان با آغاز به کار جمعیت زنان تعاون گر اظهار کرد: امروز ۱۱۰ گرایش از حوزههای فعالیت زنان در تعاونیها شناسایی شده است که این گرایشها باید به دیگر زنان معرفی شود.
وی افزود: همچنین باید میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای راهاندازی تعاونی به علاقمندان اطلاع رسانی شود.
کلانتری گفت: امروز گرایش زنان به فعالیت در تعاونیها چشم گیر است. ۱۱ درصد از تعداد کل تعاونی ها، تعاونیهای زنانه هستند. ۲۵ درصد اعضای تعاونیهای ما را زنان تشکیل میدهند و ۱۰ هزار و ۴۰۰ تعاونی در کشور نیز تعاونی زنان است.
معاون تعاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ادامه داد: دو هزار تعاونی زنان در بخش کشاورزی و سه هزار تعاونی زنان در حوزه صنعت فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: این آمارها نشان میدهد که امروز نیازی به نمونهسازی و اثبات توان زنان برای فعالیت در تعاونی نداریم و از این مرحله عبور کردهایم. بنابراین اکنون باید تلاش کنیم تا تسهیلات به سرعت بیشتری در اختیار تعاونیها قرار بگیرد.
کلانتری خاطرنشان کرد: زنان امروز در تعاونیهای دانشبنیان، استارت آپ، پوشاک، قالی بافی، صنایع دستی، بوم گردی و گردشگری روستایی، تولید و بستهبندی خشکبار، تولیدات خانگی غذا، شیرینی و ترشی، پرورش قارچ، پرورش ماکیان، پرورش ماهی، عسل، تولید انواع جواهرات و سنگهای قیمتی، گیاهان دارویی و غیره فعالیت میکنند.
وی گفت: امروز موانع فرهنگی برای حضور زنان در اقتصاد و تعاون در بیشتر نقاط کشور برداشته شده است اما بازار فروش محصولات همچنان پر مانع است. از این رو ما نیاز به یک مصوبه داریم که ساختمانهای اداری در روزهای پنجشنبه و جمعه، به نمایشگاه دایمی این محصولات تبدیل شود. همچنین میتوان ساختمانهای دولتی بدون استفاده را به مدت چند سال در اختیار تعاونیها قرارداد.
ارسال نظر