صندوق ضمانت صادرات، صندوق قرضالحسنه نیست
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، بابیان اینکه صادرات موتور محرکه اقتصاد کشور است، بیان کرد: نرخ ارز و نرخ سود از جمله مهمترین مشکلات صادرکنندگان داخلی است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش، سید کمال سید علی معتقد است که برای رفع این مشکلات باید از دیپلماسی سیاسی و اقتصادی بیشتر بهره بگیریم.
به گفته وی؛دولت تدبیر و امید در یکسال و نیم گذشته کاهش هفتاد درصدی حق بیمه صادرکنندگان را در دستور کار قرار داده است.
سیدعلی بابیان اینکه استفاده صادرکنندگان از خدمات صندوق ضمانت صادرات باعث دریافت بهتر خدمات خواهد شد، خاطر نشان کرد: ما باید تلاش کنیم که صادرات در منطقه خود را ارتقاء بدهیم.ما در منطقه اقتصادی پرریسک قرار داریم و کشورهای هدف صادراتی ما نیز پرریسکتر هستند.
وی بااشاره به ضعف فرهنگ بیمه در کشور گفت: از بین ۱۶ شرکت صادرکننده تنها۷ شرکت عضو صندوق ضمانت صادرات ایران هستند. اما من این نوید را به شما میدهم که شرکتهای دیگر را دعوت کنم تا به جمع ما بپیوندند.
سید علی در ادامه بابیان اینکه مسئولان ارشد کشور نیز نسبت به جایگاه صندوق ضمانت صادرات حساس نیستند،افزود: زمانیکه مسئولان سیاسی کشورهای خارجی به ایران میآیند یکی از همراهان آنها مدیر صندوق ضمانت صادرات آن کشور است. این در حالیست که هنوز جایگاه صندوق ضمانت صادرات در کشور ما شناسایی نشده است و ما گمان میکنیم این صندوق قرضالحسنه است.
به گفته سید علی؛دولت کاهش ۷۰ درصدی حق بیمه را برای صادرکنندهای که از این صندوق استفاده کند در نظر گرفته است.
وی در پایان گفت: صندوق توسعه ملی ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار دارد و ما هنوز از ۵ درصد آن بهره نگرفته ایم اما لازم است که بیشتر به آن توجه کنیم.
این سخنان در مراسم معرفی و تقدیر از صادرکنندگان نمونه سال ۹۶ استان تهران که هتل ارم برگزار شد،مطرح شد.
ارسال نظر