|

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار در گفتگو با پایگاه خبری گسترش مطرح کرد:

مدیریتی که باید ۳ ماهه تغییر می کرد؛‌۲۰ سال ادامه پیدا کرد

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار گفت: در سال ۱۳۵۴ قراربر این شد که میادین میوه و تره بار هر ۴ ماه یک بار تولیدات کشاورزان را به‌صورت مستقیم در اختیار مصرف کنندگان قرار بدهند اما در گذر زمان مسئولیت آنها تغییر کرد.

حسین مهاجران در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش با اشاره به نحوه اجاره دادن غرفه در بازارهای میادین میوه و تره‌بار افزود: شهرداری به‌صورت مزایده این غرفه‌ها را اجاره می‌دهد اما اجاره بهای برخی از غرفه‌ها بسیار بالاست و گاهی تا ماهی ۱۵ میلیون تومان هم می رسد.

وی در ادامه بابیان اینکه کردها بیشتر مسئولیت اداره این میادین را برعهده دارند، خاطر نشان کرد: برخی از این افراد ۲۰ سال مسئولیت اداره این غرفه‌ها را برعهده دارند این در حالیست که مطابق با قانون مدیریت این غرفه‌ها باید هر ۳ ماه یکبار تغییر کند.

این مسئول صنفی در پاسخ به این پرسش که هم‌اکنون چه تعداد میدان میوه و تره‌بار در تهران فعال هستند، بیان کرد: ۸۴ سالن در سطح تهران فعال هستند که در هر یک از سالن‌ها تعداد زیادی غرفه وجود دارد.

مهاجران خاطرنشان کرد: اتحادیه برای اینکه کسب‌وکار واحدهای صنفی از رونق نیفتد اقدام به تاسیس غرفه‌های میوه و تره‌بار کرده است و همین امر منجر به ایجاد فضای رقابتی در این صنف ایجاد شده است.

کدخبر: 23728

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین