|

افزایش ناعادلانه زمان آزاد‌سازی سند اتوبوس‌های شهری

عضو هیات مدیره سندیکای اتوبوس‌رانی تهران و حومه گفت: هنگامی‌که اتوبوس‌های شهری به بخش خصوصی واگذار شد، قرار بود سند اتوبوس‌ها بعد از ۷ سال آزاد و در اختیار راننده قرار بگیرد اما متأسفانه بعد از واگذاری به اتوبوسها به بخش خصوصی مدت‌زمان اجرای این طرح به ۱۰ سال افزایش پیدا کرد.

سعید ترابیان در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، در پاسخ به این پرسش که آیا اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اتوبوس‌رانی شهری اضافه خواهد شد یا خیر، بیان کرد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی بسیاری از اتوبوس‌های شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران و حومه به بخش خصوصی واگذار شد اما به دلیل اینکه این واگذاری‌ها بدون هیچ‌گونه کار کارشناسی بود بعد از واگذاری هیچ‌گونه امتیازی برای کارگران و رانندگان در نظر گرفته نشد.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۴۸ درصد اتوبوس‌های شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران و حومه متعلق به بخش خصوصی و ۵۲ درصد در اختیار بخش دولتی است، تصریح کرد: اکنون اتوبوس‌های خطوط تندرو از چین وارد می‌شوند که مسئولیت این اتوبوس‌ها با شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران و حومه است. این اتوبوس‌ها در مجموعه ده‌گانه به نام سامانه تندرو در حال فعالیت هستند.

ترابیان در ادامه گفت: سایر اتوبوس‌ها ساخت ایران هستند البته موتور این اتوبوس‌ها مونتاژ‌ شرکت‌های خودرو‌سازی آلمان و چین است.اما قبل از این، اتوبوس‌های دست‌دومی از چک‌ و اسلواکی خریداری‌شده بود اما در حال حاضر از رده خارج‌شده‌اند.

این عضو هیات مدیره سندیکای اتوبوس‌رانی تهران و حومه با اشاره به میزان رضایت مردم از اتوبوس‌های شهری خاطرنشان کرد: در حال حاضر با در نظر گرفتن برنامه زمان‌بندی برای اتوبوس‌های شهری میزان رضایت مردم افزایش یافته است، بااین‌حال برگه‌های نظرسنجی به مردم داده شد تا میزان رضایت آن‌ها از اتوبوس‌های شهری موردسنجش قرار گیرد.

وی ادامه داد:بر اساس این نظرسنجی ۹۰ تا ۹۵ درصد مردم از برنامه زمان‌بندی راضی بودند، اما نیاز است برای نوع برخورد راننده، دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی و نظافت داخل و خارج اتوبوس‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم به عمل آید.

به گفته ترابیان، بنا بر تغییراتی که در ناوگان اتوبوس‌رانی شهری به وجود آمد؛ مجهز کردن اتوبوس‌ها به کارت‌خوان را صاحبان اتوبوس انجام دادند اما متأسفانه حدود ۶ ماه است که این هزینه‌ به راننده‌های اتوبوس‌ پرداخت‌نشده است درحالی‌که اتوبوس‌هایی که با سوخت دیزل کار می‌کنند روزانه ۳۰ هزار تومان هزینه سوخت می‌دهد علاوه بر این به دلیل فرسوده بودن این اتوبوس‌ها هزینه‌های نگهداری آنهابالا رفته است.

ترابیان خاطرنشان کرد: درصورتی‌که مشکلات رانندگان اتوبوس تداوم پیدا کند به‌مرورزمان با کمبود اتوبوس در سطح شهر مواجه خواهیم شد.

کدخبر: 23809

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین