|

روند نزولی قیمت طلا و سکه متاثر از کاهش نرخ دلار

قیمت انواع سکه و طلا در هفته سوم مهرماه با توجه به افت نرخ دلار در مدار نزولی قرار داشت و حباب سکه هم به ۳۴۰ هزار تومان کاهش یافت.

اخبار روند نزولی قیمت طلا و سکه متاثر از کاهش نرخ دلار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین: قیمت طلا و سکه متاثر از رشد نرخ ارز با افزایش رو‌به‌رو شده است. کاهش قیمت طلا بعد از ریزش قیمت دلار رخ داده است.قیمت طلا اکنون به سطح پایینی سقوط کرده است.قیمت طلا در سایر نقط دنیا هم با روند کاهشی موجه شده است. 

 بازار سکه و قیمت طلا در سومین هفته مهرماه برخلاف هفته‌های پیشین که نوسانی چندانی نداشت، سیر نزولی را در پیش گرفته بود.

بر همین اساس در بازار سکه، در روز شنبه سیر نزولی را شروع کرد و سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با یکصدهزارتومان کاهش در مقایسه با روز پنجشنبه با رقم ۱۱ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان معامله شد و  فردای آن روز بهای آن۵۰ هزار تومان کاهش یافت.

بهای سکه در دومین روز هفته دوباره نزولی بود و قیمت سکه ۱۶۰ هزار تومان کاهش داشت، این افت قیمتی نه به دلیل کاهش قیمت انس جهانی طلا بلکه به دلیل ریزش نرخ ارز در بازار بود.

روز دوشنبه نیز قیمت سکه کاهش اندک ۲۰ هزار تومانی داشت و به بهای ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان خرید و فروش می‌شد. در روز سه شنبه هم قیمت انس جهانی طلا تغییر نداشت اما با این حال قیمت سکه دوباره ۱۶۰ هزار تومان کاهش یافت و به رقم ۱۱ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان رسید.

قیمت سکه تا پایان هفته بر مدار نزولی قرار داشت و در روز چهارشنبه ۱۱ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان و در روز پنجشنبه با افزایش ۱۴۰ تومان رشد بهای با رقم ۱۱ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان داد و ستد می‌شد.

قیمت‌ طلای خام نیز در هفته مذکور نزولی بود. به این صورت که یک گرم طلای ۱۸ عیار در روز شنبه یک میلیون و ۱۵۱ هزار تومان معامله ‌شد و در روز بعد ۱۳ هزار تومان افت قیمت داشت.

در روز دوشنبه تغییر قیمت نامحسوس بود و هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار یک میلیون و ۳۷ هزار تومان تعیین شد. سه شنبه دوباره افت قیمت ۱۱ هزارتومان برای هر گرم طلای ۱۸ عیار را شاهد بودیم و با نرخ یک میلیون و ۱۲۶ هزار تومان معامله می‌شد. در پایان هفته قیمت رشد اندک چهار تومانی برای هر گرم طلا ثبت شد و پرونده معامله آن با رقم یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان بسته شد.

قیمت طلا برای هر مثقال در هفته گذشته در کانال چهار میلیون تومان نوسان داشت. به این صورت که در نخستین روز هفته هر مثقال طلا برابر چهار میلیون و ۹۸۸ هزار تومان تعیین شد و روز بعد قیمت آن ۵۶ هزار تومان کاهش یافت.

بهای هر مثقال طلا در روز دوشنبه کاهش بود و در این روز با هشت  هزار تومان کاهش با مبلغ چهار میلیون و ۹۲۶ هزار تومان داد و ستد می‌شد.

روز سه‌شنبه دوباره شاهد کاهش قابل توجه نرخ را داشتیم به این صورت که هر مثقال طلا برابر چهار میلیون و ۸۸۱ هزار تومان بود و روز چهارشنبه برخلاف روزهای دیگر که رشد قیمتی سکه و طلا را نداشتیم هر مثال طلا ۱۵ هزار تومان رشد داشت و پرونده این نوع طلا با رقم چهار میلیون و ۹۴۱ هزار تومان در روز پنجشنبه بسته شد.

قیمت انس جهانی طلا در هفته گذشته نوسانی نداشت و در محدوده قیمت یک هزار و ۷۵۷ تا یک هزار و ۷۹۷ دلار در نوسان بود.

نائب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره تحولات بازار سکه و طلا در هفته‌ای که گذشت، گفت: قیمت انس جهانی طلا با توجه به تحولات اقتصادی جهانی به خصوص تحولات بازارهای نفتی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه افزایش چشمگیری داشت.  

محمد کشتی‌آرای افزود: این افزایش قیمت انس جهانی طلا به بالاترین سطح خود در یک ماه گذشته رسیده است و در مقایسه با ابتدای هفته با ۳۹ دلار افزایش نرخ به یک هزار و ۷۹۷ دلار رسید که این رقم طی یک ماه گذشته بی سابقه بوده است.  

وی اظهارداشت: قیمت انواع سکه روز پنجشنبه در مقایسه با روز قبل آن افزایشی بود اما در مقایسه با ابتدای هفته کاهش داشت.  

نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: در روز پنجشنبه حباب سکه ۳۴۰ هزار تومان بود که نسبت به ابتدای هفته ۸۰ هزار تومان کاهش یافته بود و این نشان می‌دهد که انگیزه خرید و تقاضا در بازار به شدت کاهش یافته است.  

وی در ادامه بیان کرد: قیمت دلار مبنای تعیین قیمت طلا و سکه است که در ابتدای هفته ۲۸ هزار و ۸۸۰ تومان بود که در پایان هفته ۸۶۰ تومان کاهش هفتگی داشت که خود موجب کاهش قیمت طلا و سکه در هفته سوم مهر ماه بود.  

کشتی آرای در مورد پیش‌بینی قیمت سکه و طلا در هفته آینده گفت: در هفته آینده با توجه به مذاکرات برجامی در جریان است ممکن است قیمت ارز تحت تاثیر این اخبار قرار گیرد، البته قیمت انس جهانی نیز بی تاثیر نخواهد بود و باید دید بازارهای مالی به کدام سو حرکت می‌کنند.  

روند نزولی قیمت سکه و طلا متاثر از کاهش نرخ دلار

کدخبر: 209356

ارسال نظر