کابینت ام دی اف چیست؟ آشنایی با رنگ کابینت ام دی اف
به روز و تولید این محصولات با جدیدترین تجهیزات روز دنیا، امروز شاهد کابینتهای تخصصی هستیم که با طراحی بسیار زیبا و متناسب با هر فضا به جلوه بیشتر منازل کمک میکنند. کابینت ام دی اف یکی از انواع کابینتهایی است که به عنوان محصولی مقرون به صرفه با زیبایی چشمگیر و امکان طراحی در مدلهای متفاوت در بسیاری منازل مورد استفاده قرار گرفتهاست.
آشنایی با کابینتهای ام دی اف
مغزی اصلی کابینت ام دی اف از جنس خردههای محکم چوب بوده که به واسطهی چسبهای بسیار محکم به یکدیگر متصل و یک پارچه شده است. ام دی اف خام به طور معمول از ضخامتی برابر 16 میلیمتر برخوردار بوده و بعد از قرارگیری روکشهای مخصوص بر روی آن به ضخامتش افزوده میشود. به طور کلی تمامی بخشهای این کابینتها به جز صفحهای که روی کابینت قرار دارد، از جنس ام دی اف میباشد. روکشهای مورد استفاده در کابینتهای ام دی اف متفاوت بوده و میتوانند از مواد طبیعی و یا مصنوعی باشند که هر یک از این روکشها مزایای و معایب متفاوتی را برای این کابینتها به همراه دارد و افراد با بررسی هر یک میبایست به درستی در خصوص انتخاب این روکشهای تصمیمگیری نمایند. این روکشها و کیفیتی که دارند بر قیمت نهایی کابینتهای ام دی اف به شدت تأثیرگذار بوده و میتواند آن را در دستهی کابینتهای گرانقیمت و یا متوسط قرار دهد.
انواع روکش کابینتهای ام دی اف
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی امروزه شاهد تنوع بالایی در تولید روکشهای خاص و متفاوت هستیم. از جمله روکشهای پرطرفدار کابینت ام دی اف میتوان به روکشهای چوب که لایهی چند میلیمتری از چوب طبیعی است و منجر بالا رفتن قیمت کابینتهای ام دی اف میشود، روکش کاغذی که از لایهی کاغذی تزیینی برخوردار است، روکش ترمو پلاستیک که یک نوع روکش کاملاً مصنوعی محسوب میشود، روکش لمینت تشکیل شده از ورقهای کاغذ گرافت، روکش ملامینه که معمولاً از پرکاربردترین روکشها هستند و مقاومت خوبی در برابر عوامل مختلف دارد، روکش هایگلاس که داری سطح براق و شفافی است و یا روکشهای ممبران پی وی سی اشاره نمود.
انواع طرحهای کابینتهای ام دی اف
کابینت ام دی اف از جمله محصولات مناسبی است که از لحاظ طراحی و سبک دکوراسیون بر خلاف کابینتهای تماماً چوب آزادی عمل بیشتری را در اختیار طراحان و تولیدکنندگان قرار میدهد. بنابراین سبک مورد نظر خود را با یک طراحی بسیار مناسب در شکل ظاهری و تقسیم فضای مناسب میتوان در این کابینتها ایجاد نمود.
سبک کلاسیک؛ بسیاری از افراد به سبکهای کلاسیک و شلوغتر تمایل بسیار زیادی داشته و ترجیح میدهند طراحی کابینتهای منزلشان نیز به این سبک نزدیک باشد. این افراد تنها با انتخاب یک روکش مناسب کابینت ام دی اف از جمله روکش چوب طبیعی و همچنین اضافه نمودن تزیینات و اکسسوریهای خاص به کابینت به راحتی میتوانند فضای کلاسیک مد نظر خود را ایجاد نمایند.
سبک مدرن؛ با کوچکتر شدن فضای منازل و آپارتمانی شدن آنها اکثر افراد ترجیح میدهند که از سبکهای سادهتر که به بزرگتر نشان دادن فضا کمک بیشتری میکند استفاده نموده و منزل خود را به سبک مدرن نزدیکتر سازند. بنابراین این افراد نیز با استفاده از کابینت ام دی اف و انتخاب روکشهای مناسبی چون هایگلاس میتوانند فضای مد نظر خود را ایجاد نموده و از آن لذت ببرند. در سبک مدرن بر خلاف کابینتهای اشرافی و یا کلاسیک دیگر شاهد دستگیرههای پر زرق و برق نبوده و گاهاً هیچگونه دستگیرهای بر روی کابینت مشاهده نمیشود.
سبک نئوکلاسیک؛ یکی دیگر سبکهای پرطرفدار در بین کابینتهای ام دی اف سبک نئوکلاسیک میباشد. در این سبک طراحان با تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن به ایجاد کابینتهایی بسیار شیک پرداخته و فضایی نه بسیار ساده ونه بسیار پر زرق وبرق را ایجاد مینمایند.
مزایای کابینتهای ام دی اف
بعد از آشنایی با سبکهای متفاوت کابینت ام دی اف بهتر است برای اطمینان بیشتر و تصمیمگیری قاطعانه با مزایای متعدد این کابینتها آشنایی بیشتری پیدا کرده و تردیدها را کنار بزنید.
قابلیت ابزار خوری مناسب؛ یکی از دلایلی که منجر به ایجاد طراحیهای متفاوت از کابینتهای ام دی اف میشود، ابزارخوری مناسب این کابینتها میباشد. در حقیقت به دلیل نرم بودن الیاف ورقهای ام دی اف به راحتی ابزار زده خواهند شد.
زیبایی فوق العاده؛ ازعمده دلایل پر طرفدار بودن کابینتهای ام دی اف زیبایی این کابینت و سطح صاف و صیقلی آنها میباشد که کمک میکند تا کابینت جلوهی مناسبی را در منازل مختلف ایجاد نماید.
قیمت مناسب؛ این کابینتها بسته به نوع روکش انتخابی میتوانند از قیمتهای متفاوتی برخوردار باشند. بنابراین کلیهی افراد با بودجههای متفاوت میتوانند به خرید این کابینتها اقدام نمایند و نگرانی از بابت قیمت بسیار بالای آن نداشته باشند.
دوام مناسب؛ با وجود قیمت مناسب کابینت ام دی اف این کابینتها به دلیل کیفیت مناسب خود از دوام خوبی برخوردار هستند. در صورت مراقبت و توجه بیشتر میتوانند تا سالها مورد استفاده قرار بگیرند.
نظافت آسان؛ به دلیل سطح صاف روکشها خصوصاً روکشهای مصنوعی تمیزکاری این کابینتها کار بسیار راحتی بوده و با یک پارچهی نرم گرد و غبار و آلودگی از روی آن پاک میشود. فقط باید توجه کرد که از قرار گرفتن این کابینتها در معرض آب به صورت مداوم جلوگیری نمایید.
رنگ کابینتهای ام دی اف
این کابینتها بسته به نوع روکش انتخابی میتوانند از رنگهای متفاوتی برخوردار باشند. در واقع افراد بسته به نوع روکش مورد نظر خود گسترهی رنگی مخصوصی در اختیارشان قرار میگیرد که این گستره معمولاً در هنگام انتخاب روکشهای طبیعی محدودتر خواهد بود. از جمله این رنگها میتوان به خاکستری، قهوهای، سفید، آبی، فندقی و نسکافهای اشاره نمود.
رنگ نسکافهای؛ از جمله رنگهای پرطرفدار در بین کابینتها رنگ نسکافهای بوده که برای فضاهای مختلف با متراژ متفاوت بسیار مناسب خواهد بود.
رنگ سفید؛ رنگ سفید و خنثی برای فضای آشپزخانه بسیار مناسب بوده و به جلوهی بیشتر آن کمک وافری خواهد کرد. استفاده از این رنگ کابینت در سبک مدرن و کلاسیک میتواند بسیار مؤثر بوده و فضای آشپزخانه را نورانیتر کند.
رنگ قهوهای؛ رنگهای قهوهای کابینت ام دی اف خصوصاً برای افرادی که تمایل به استفاده از سبک کلاسیک دارند بسیار مناسب خواهد بود. رنگ قهوهای با تناژهای بسیار متفاوتی در تولیدی کابینتها وجود دارند که افراد متفاوت متناسب با وسایل خود میتوانند آنها را انتخاب نمایند.
سلام من کابینت هامو از شرکت نوین کابین گرفتم و خیلی راضیم کیفیت کابینت ها هنوزم مثل روز اولشه .