|

روز جهانی نمایشگاه‌ها، روز قدرشناسی از همه فعالان این صنعت

بهمن حسین زاده- مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران

روز جهانی نمایشگاه ها، روز قدرشناسی از خدمات، زحمات و فعالیت‌های ثمر بخش همه کسانی است که از طریق مدیریت نمایشگاه‌ها، مشارکت در نمایشگاه‌ها، تأمین نیازها یا ارائه خدمات مرتبط با نمایشگاه‌ها موجب می‌شوند که این ابزار مهم بازاریابی بتواند نقش موثر خود را در توسعه تجارت بین‌المللی، انتقال فناوری‌های پیشرفته به کشورها، جذب سرمایه‌گذاری ها، گسترش صنعت گردشگری، افزایش فرصت‌های شغلی و تحقق ده‌ها هدف دیگر به خوبی ایفا نماید.

بهمن-حسین-زاده

همه فعالان صنعت نمایشگاهی (دارندگان سایت‌های نمایشگاهی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی، غرفه سازان، شرکت‌کنندگان در نمایشگاه‌ها، مجریان و رسانه‌های اقتصادی و...) در پیشرفت این صنعت و معرفی نقش آن در توسعه اقتصادی کشور ظرف چند دهه اخیر به درجات گوناگون سهیم بوده‌اند. بدون شک اگر تلاش‌ها و خدمات شایان سپاسگزاری این عزیزان نبود، صنعت نمایشگاهی ما هرگز نمی‌توانست به یکی از مطرح‌ترین و موفق‌ترین صنایع نمایشگاهی در خاورمیانه و افریقا تبدیل شود.

از دسامبر سال ۲۰۱۹، همزمان با شیوع ویروس کرونا، خسارات غیر منتظره و سنگینی به این صنعت که سالانه ۲۹۰ میلیارد یورو به تولید ناخالص داخلی جهان کمک می‌کند و برای بیش از ۳، ۲۰۰، ۰۰۰ نفر در عرصه بین‌المللی شغل ایجاد کرده وارد شده است. اگر در نظر بگیریم که هر سال بالغ بر ۳۰۰ میلیون نفر از نمایشگاه‌ها در اقصی نقاط جهان دیدن می‌کنند و با آخرین دستاوردهای بشر در زمینه فناوری و فرآورده‌های جدید تجاری و صنعتی آشنا می‌شوند بخوبی می‌توانیم به نقش نمایشگاه‌ها در گسترش روابط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشورها و ایجاد تفاهم بین ملت‌ها پی ببریم.

از آنجا که بازگشایی نمایشگاه‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین اهرم هایی باشد که اقتصاد کرونا زده‌ی جهان را از رکود ناخواسته و واپس ماندگی اجباری نجات دهد و دوباره آن را به سمت بهبود و رونق هدایت کند، اتحادیه جهانی صنعت نمایشگاهی با همکاری سازمان بهداشت جهانی و مراکز نمایشگاهی پیشرفته دنیا، رهنمودها و دستورالعمل‌های جامعی برای بازگشایی نمایشگاه‌ها تهیه کرده‌اند که رعایت مفاد آنها می‌تواند ضمن حفظ سلامت و ایمنی فعالان این صنعت و بازدیدکنندگان، چرخ‌های این صنعت را بار دیگر به حرکت در آورد. رعایت کامل این رهنمودها مورد تأکید ماست.

ضمن قدرشناسی از زحمات نهادهای ملی و بین‌المللی در فراهم آوردن و انتشار این رهنمودها و آرزوی موفقیت برای دست اندرکاران این صنعت، انتظار داریم که مسئولان و تصمیم گیرندگان میهن عزیزمان، در شرایط حساس کنونی از حمایت این صنعت دریغ نورزند و از طریق جبران زیان‌های وارد شده به فعالان و شاغلان صنعت نمایشگاهی در سراسر کشور و رسیدگی سریع به پیشنهادهایی که برای حمایت از این صنعت به آنان ارائه شده است موجبات تداوم فعالیت‌های نمایشگاهی کشور را فراهم نمایند. تا این صنعت بتواند نقش مورد انتظار را در جهش تولید، توسعه صادرات غیرنفتی و تقویت بنیه اقتصادی کشور ایفا نماید.

 

 

نویسنده: بهمن حسین زاده
کدخبر: 102473

ارسال نظر