|

تصویب حق مسکن کارگری به کجا رسید؟

وعده هفته گذشته وزیرکار برای تصویب افزایش حق مسکن کارگران درهفته ای که گذشت عملی نشد. اما باز هم وزیرکاروعده جدیدی برای افزایش حق مسکن کارگران داده است.

اقتصاد تصویب حق مسکن کارگری به کجا رسید؟

هفته گذشته محمدشریعتمداری¡ وزیرکار در گفت‌وگوی اینستاگرامی درباره افزایش حق مسکن کارگران گفت: این مصوبه در کمیته فرعی کمیسیون اقتصاد دولت تصویب شده است و در حال حاضر در کمیسیون اقتصادی دولت است.

وی ادامه داد: انشاالله در هفته آینده در صحن دولت تصویب و نهایی می شود و بعد از تصویب ابلاغ خواهد¡ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. طبق مصوبه شورای عالی کار حق مسکن در سال جاری در صورت تصویب دولت از ۱۰۰هزار تومان در سال ۹۸ به ۳۰۰هزار تومان در سال ۹۹ افزایش خواهد یافت.

در حالی این هفته وعده وزیرکار درباره حق مسکن کارگران عملیاتی نشد که تیرماه هم به پایان رسید و اکنون وزیرکار وعده تصویب حق مسکن برای هفته آینده را داده است.

عدم تصویب حق مسکن کارگران باعث دلخوری جامعه کارگری شده است و نمایندگان کارگران به نمایندگی از جامعه ۱۴میلیونی کارگران تعلل دولت در تصویب افزایش ۲۰۰ هزارتومانی حق مسکن کارگران را بی اعتمادی به دولت می دانند و می گویند: با وجود اینکه وزیرکار در نامه ارسالی خود به جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری « قید فوریت» را ذکر است¡ اما تا کنون مصوبه افزایش حق مسکن در دولت بی نتیجه مانده است به معنی این است که کارگران در الویت کار دولت نیستند.

*آخرین وضعیت تصویب حق مسکن کارگران

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست امضای تفاهمنامه همکاری های مشترک وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و وزارت آموزش و پرورش در خصوص آخرین وضعیت تصویب حق مسکن کارگری گفت: موضوع باید ابتدا در هیئت وزیران، کمیسیون تخصصی و کمیسیون اقتصادی دولت و بعد از آن در دولت مطرح ‌شود؛ در حال حاضر این موضوع از سوی کمیسیون اقتصادی آماده‌ طرح در صحن علنی دولت است که امیدواریم تا هفته آینده حق مسکن تصویب شود.

وی درباره مراحل دریافت بیمه بیکاری اظهار کرد: این موضوع ابتدا در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سپس در یک کمیته ثانویه در سازمان تامین اجتماعی بررسی و در صورتی که بیمه بیکاری اجباری به تصویب این دو کمیته برسد، قابلیت استفاده در قواعد پرداخت های بیمه بیکاری فراهم می‌شود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ثبت نام در سامانه کارا اظهار کرد: حدود ۲۲۰ هزار فقره تقاضا در این سامانه تاکنون ثبت شده است.

شریعتمداری اضافه کرد: منابع پرداخت تسهیلات کرونا در حال حاضر در اختیار ۱۵ بانک قرار گرفته که با تکمیل مدارک از سوی متقاضیان که معمولاً به صورت چک و ضامن و یا سفته و ضامن است،انجام می‌شود. در ارقام بالاتر مانند ۲۰۰ میلیون تومان نیز متقاضیان باید سایر ضمانت ها را به بانک بسپارند.

 

منبع: تسنیم
کدخبر: 111967

ارسال نظر

 

آخرین اخبار