|

سود بورس بیشتر است یا بازارهای موازی؟

یک کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه نباید به این بازار دید کوتاه مدت داشت، گفت: بازار سرمایه احتیاج به ماندگاری دارد و سهام داران نباید دنبال سودهای کوتاه مدت باشند.

اقتصاد

یوسف هاشمی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در بازار بورس گزینه‌ای است که هم می‌تواند سرمایه‌گذاران را در مقابل تورم حفظ کند و اگر سهم‌ها با دانش و علم انتخاب شوند، می‌تواند سرمایه‌گذاران را از تورم جلو بیندازد، اظهار کرد: این موضوع در بازارهای دیگر امکان‌پذیر نیست، زیرا بازارهای دیگر لزوما معادل تورم حرکت نمی‌کنند یا امکان دارد بخش کوچکی از میزان تورم را پوشش دهند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بازارهای دیگر از جمله مسکن و طلا به سرمایه‌های زیادی نیاز دارند و کمکی هم به اقتصاد کشور نمی‌کنند. در حالی که پولی که وارد بازار سرمایه می‌شود می‌تواند بعدا در قالب افزایش سرمایه‌ها برای شرکت‌ها وضعیت نقدینگی بهتری ایجاد و به پیشبرد طرح‌های توسعه ای، افزایش تولید و گسترش خدماتشان کمک کند.

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه افرادی که وارد بازار سرمایه می‌شوند نباید به این بازار دید کوتاه مدت داشته باشند، توضیح داد: دید کوتاه مدت در این بازار میزان ریسک را بیشتر می‌کند. احتمالا تعدادی زیادی از سهامداران در اردیبهشت امسال وارد بازار سرمایه و با سود زیادی مواجه شدند و در مقابل سهامدارانی هم در اواسط مرداد وارد بازار و با زیان مواجه شدند.

هاشمی افزود: باید به این نکته توجه داشت که افرادی که بلند مدت در بازار می‌مانند همگی منتفع می‌شوند. کافی است به تاریخ بازار سرمایه رجوع و حرکت شاخص را در دو سال گذشته بررسی کنند و در کنار قیمت‌های ارز، مسکن و سکه قرار دهند و مقایسه کنند. قطعا بازار سرمایه گزینه بهتری بوده و تورم را پوشش داده و حتی منجر به سود شده است؛ بنابراین آینده بلند مدت این بازار حتی بدون پیش‌بینی خوب است و فقط احتیاج به ماندگاری، صبوری و افزایش دانش دارد.

وی به جدیدالورودها به بازار سرمایه توصیه کرد که از شرکت‌های سبدگردانی که مجوز سازمان بورس را دارند و همچنین از مشاوره سرمایه‌گذاری که زیر نظر سازمان بورس هستند کمک بگیرند و دانش عمومی خود را از طریق ابزارهایی که در اختیار دارند افزایش دهند. همچنین به دنبال سودهای کوتاه مدت نباشند.

منبع: ايسنا
کدخبر: 117921

ارسال نظر