|

چرا وام ودیعه مسکن دیر پرداخت می شود؟

معاون وزیر راه ‌و شهرسازی گفت:‌ مشکل اصلی در کند بودن پرداخت وام ودیعه مسکن این است که متقاضیان مدارک خود را تکمیل نمی‌کنند.

اقتصاد چرا وام ودیعه مسکن دیر پرداخت می شود؟

محمود محمودزاده، معاون وزیر راه‌وشهرسازی با بیان اینکه ۷۰۰ هزار نفر برای دریافت وام ودیعه مسکن ثبت‌نام کرده بودند، گفت: از این تعداد متقاضی تنها ۲۹۰ هزار نفر اطلاعات خود را در سامانه بارگذاری کرده‌اند که این موضوع باعث تشدید مشکلات در این حوزه شده است.

او ادامه داد: پالایش اطلاعات متقاضیان انجام شده است و آنان به سیستم‌های بانکی معرفی شده‌اند و از این تعداد هم حدود ۱۳۰ هزار نفر تشکیل پرونده داده‌اند و تسهیلات برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر هم پرداخت شده است.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه‌وشهرسازی توضیح داد: مشکلات در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن مربوط به متقاضیانی می‌شود که اطلاعات خود را در سامانه بارگذاری نمی‌کنند و برای تکمیل مدارک خود در سامانه اقدامات لازم را انجام نمی‌دهند.

محمودزاده تصریح کرد: باید مدارک در سامانه بارگذاری شود تا امکان پالایش آنها وجود داشته باشد و تا زمانی که متقاضیان در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام ندهند، بنابراین پرداخت تسهیلات هم به موقع انجام نمی‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه‌وشهرسازی با بیان اینکه این کم کاری و عدم اقدام به موقع از طرف متقاضیان باعث تاخیر در پرداخت تسهیلات می‌شود، افزود: باید اطلاعات و مدارک مورد نیاز برای دریافت تسهیلات وجود داشته باشد تا بانک‌ها اقدام به پرداخت تسهیلات کنند.

محمودزاده افزود: متقاضیان باید هرچه سریع‌تر نسبت به بارگذاری اطلاعات اقدام کنند و تا پایان دی ماه اطلاعات خود را بارگذاری کنند.

متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن تا پایان آذر برای تکمیل مدارک فرصت دارند

او همچنین در رابطه با متقاضیانی که پیامک پرداخت و تکمیل مدارک طرح اقدام ملی مسکن به آنها ارسال نشده است، گفت: به تمام کسانی که پیامک به آنها ارسال نشده ظرف چند روز گذشته پیامک فرستاده‌ایم و این افراد تا پایان آذر ماه مهلت دارند که اقدامات لازم در رابطه با تکمیل مدارک را انجام دهند.

محمودزاده با بیان اینکه به متقاضیان ۱۵ روز مهلت داده می‌شود گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا اعلام کردیم که متقاضیان در قالب جدول زمان‌بندی و در تاریخ اعلام شده مراجعه کنند و بنابراین متقاضیان باید تا پایان آذرماه مدارک خود را تکمیل کنند.

او عنوان کرد: بررسی مدارک افرادی که هنوز پیامک برای آنان ارسال نشده، در حال انجام است و تا پایان آذر ماه درباره این متقاضیان هم اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

محمودزاده در پایان تاکید کرد: متقاضیانی که پیامک آورده به آنها ارسال شده در اسرع وقت و تا پایان آذرماه اقدام به پرداخت آورده خود کنند، در غیر این صورت حذف خواهند شد.

 

کدخبر: 138355

ارسال نظر

 

آخرین اخبار