بنیاد مستضعفان آماده صادرات آلومینیوم
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به طراحی قطعات پیچیده در کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان، گفت: اکثر جوانان تحصیلکرده این منطقه ابتکاراتی به خرج دادهاند که باور کردن آن سخت است؛ حرف مقام معظم رهبری اینجا تحقق یافته است و اعتماد به جوانان تحصیلکرده بومی و متعهد این نتیجه را خواهد داد.
سید پرویز فتاح در بازدید از کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان در مسجدسلیمان که امروز (۱۰ دیماه) انجام شد، اظهار کرد: کارخانه آلومینیوم را بنیاد مستضعفان در منطقه بسیار خوب میان مسجدسلیمان و لالی احداث کرده و زیرساخت این کارخانه آماده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بر اساس گفته مسئولین محلی، این منطقه صنعتی است. کارخانه در شروع به کار اولیه، راندمان پایینی داشت اما وضعیت آن امسال بهبود پیدا کرده است. امیدواریم که ظرفیت تولید سالانه این کارخانه به ۱۱ هزار تن انواع آلومینیوم برسد.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ساخت قطعات منحصر به فرد در کارخانه آلومینیوم کاوه، تصریح کرد: در این کارخانه، قطعاتی ساخته میشود که منحصر به فرد است. این قطعات پیش از این، وارداتی بوده و این موضوع اهمیت دارد که این کارخانه باعث اتکاء به توانمندی داخلی شده است.
فتاح افزود: خوشبختانه کارخانه آلومینیوم کاوه در حال نزدیک شدن به ظرفیت حداکثری است. برای بازار داخلی و صادرات محصولات کارخانه نیز باید چاره بیاندیشیم. به مسئولین کارخانه و مسئولین بنیاد مستضعفان عرض کردهام که فکر کنند تا بتوانیم سرمایهگذاری مجددی برای توسعه این کارخانه ایجاد کنیم زیرا ساختار لازم وجود دارد. در فاز اول، حدود ۷۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شد.
وی با بیان اینکه آماده سرمایهگذاری بیشتر در مسجدسلیمان و لالی هستیم، تصریح کرد: اکثر جوانان تحصیلکرده این منطقه ابتکاراتی به خرج دادهاند که باور کردن آن سخت است؛ حرف مقام معظم رهبری اینجا تحقق یافته است و اعتماد به جوانان تحصیلکرده بومی و متعهد این نتیجه را خواهد داد.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: هر قطعهای در کارخانه آلومینیوم کاوه هر چند پیچیده، اینجا طراحی شده است که این موضوع، ما را به افزایش سرمایهگذاری ترغیب میکند تا اشتغال بومیان این منطقه افزایش یابد. اکنون حدود ۶۵ نفر بومی در این کارخانه در حال فعالیت هستند.
فتاح با اشاره به افزایش درآمدزایی کارخانه آلومینیوم کاوه تصریح کرد: درآمد کارخانه در حال رسیدن به حدی است تا بتواند بدهی بانکی و تسهیلات را پرداخت کند و ما نیز سعی میکنیم که کمک کنیم.
وی گفت: کارخانه در حال فعالیت در دو شیفت است و امیدواریم که سه شیفته شود. خوشبختانه درآمد کارخانه افزایش یافته است. شمش آلومینیوم از داخل تامین میشود و قطعاتی که اینجا تولید میشود برای تامین نیاز داخلی کشور است.
ارسال نظر