آخرین جزییات از پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی گفت: در سال جاری، بسترهای لازم برای بهره مندی متقاضیان مشاغل خانگی از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر فراهم شده است.
مهناز امامدادی، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی ضمن تشریح گزارش عملکرد این وزارتخانه در فرایند توسعه مشاغل خانگی گفت: تاکنون امکان بهره مندی ۹۱ درصد از متقاضیان مشاغل خانگی از بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر فراهم شده است.
وی با اشاره به اینکه از سال ۹۶ تا آذر ۹۹ تعداد ۶۴۳ هزار نفر در سامانه ساماندهی مشاغل خانگی ثبت نام کردهاند افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار مجوز در این حوزه صادر شده است.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی به ترکیب سنی و جنسی متقاضیان مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: در جامعه هدف مشاغل خانگی ۷۶ درصد از متقاضیان را بانوان و ۲۴ درصد را آقایان تشکیل می دهند.
امامدادی تصریح کرد: ۵۲ درصد دریافت کنندگان مجوز مشاغل خانگی بین ۲۰ تا ۴۰ سال سن دارند ۴۳ درصد بین ۴۰ تا ۶۰ سال و ۵ درصد بالای ۶۰ سال سن دارند.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی با اشاره به اینکه ۱۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر، تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کردهاند گفت: همچنین از محل تسهیلاتی که به کسب و کارهای آسیب دیده در شرایط شیوع کرونا اختصاص دارد، تاکنون ۱۰۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۲۳ هزار نفر از فعالین حوزه مشاغل خانگی پرداخته شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۹۸ هزارو ۶۰۰ فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی ایجاد شده است افزود: حدود ۱۰ درصد از تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به مشاغل خانگی اختصاص یافته است.
امامدادی افزود: ۶۲۷ میلیارد تومان از محل اشتغال روستایی و عشایری به مشاغل خانگی اختصاص یافته که در مجموع ۳۱ هزار شغل از محل این تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی ایجاد شده است.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی با بیان اینکه با همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مقرر شد برای رشته های کشاورزی، صنعت، خدمات و صنایع دستی امکان استفاده مزایای این بیمه فراهم شود تصریح کرد: متقاضیان مشمول استفاده از این بیمه میتوانند از مزایای بازنشستگی و مستمری این صندوق نیز استفاده کنند.
امامدادی افزود: متقاضیان در این رشته ها می توانند از اول بهمن ماه با مراجعه به سایت صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر به نشانی www.roostaa.ir در این سایت ثبت کنند.
وی با اشاره به صدور گواهی انطباق محصولات مشاغل خانگی گفت: با صدور این گواهی، محصولات مشاغل خانگی با اطمینان بیشتری راهی بازار میشود.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۷ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال صدور مجوز الکترونیکی برای مشاغل خانگی بوده است تصریح کرد: با همکاری دفتر توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری این وزارتخانه، در سال ۹۸ صدور مجوز الکترونیکی در حوزه مشاغل خانگی در ۴ استان آغاز و با توجه به نتایج به دست آمده، صدور مجوز الکترونیکی در حوزه مشاغل خانگی از ابتدای سال ۱۳۹۹ عملیاتی شد.
ارسال نظر