|

بانک ها وام قرض الحسنه پرداخت نمی کنند؛ ماجرا چیست؟

با توجه به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، قرار شد دوره ی بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ضروری از ۳۶ ماه به ۶۰ ماه افزایش یابد.

در حالی بانک مرکزی زمان بازپرداخت اقساط تسهیلات قرض الحسنه را افزایش داده است که گزارش‌های میدانی تجارت‌نیوز نشان می‌دهد که در حال حاضر بانک‌ها این نوع وام را پرداخت نمی‌کنند.

در واقع وامی با این شرایط وجود ندارد که مردم دریافت کنند. حتی اگر بانکی این نوع وامی پرداخت می‌کند، مدت زمان بازپرداخت را بانک تعیین می‌کند نه مصوبه بانک مرکزی.

وام قرض الحسنه وجود ندارد

اپراتور بانک ملی می‌گوید: در حال حاضر وام قرض الحسنه پرداخت نمی‌شود. اما بسته به گردش حساب، وام با سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۳۶ تا ۶۰ ماهه به افراد پرداخت می‌شود.

اپراتور بانک رفاه نیز توضیح می‌دهد: وام قرض الحسنه فقط به بازنشستگان تامین اجتماعی که توسط سازمان معرفی شدند تعلق میگیرد. همچنین بازپرداخت به صورت ۲۴ ماهه است. اما بانک مرکزی مصوبه‌ای مبنی بر افزایش بازپرداخت وام از ۳۶ ماهه به ۶۰ ماهه به بانک ما ابلاغ نکرده است.

این در حالی است که برخی بانک‌ها از جمله بانک مسکن، کشاورزی، سینا، اقتصاد نوین و … اعلام کرده‌اند که تا پایان سال هیچ وامی پرداخت نمی‌کنند.

معاون یکی از شعبه‌های بانک دی اظهار می‌کند: در حال حاضر ثبت نام برای هیچ وامی امکان پذیر نیست. فقط به افرادی که زیر نظر بنیاد شهید وام پرداخت می‌شود.

اپراتور بانک مسکن می‌گوید: اکنون تنها وام ازدواج پرداخت می‌کنیم. تا اردیبهشت ماه یعنی زمان واریز بودجه توسط بانک مرکزی هیچ پرداختی وامی نخواهیم داشت.

معاون یکی از شعب بانک قرض الحسنه مهر نیز توضیح می‌دهد: ما در پرداخت وام مشکلی نداریم. اما زمان بازپرداخت به گردش حساب و زمان سپرده بستگی دارد. زمان بازپرداخت بستگی به زمان سپرده و میزان گردش حساب دارد.

طبق گفته ی بانک‌‌ها به نظر می‌رسد پرداخت وام این وام از سال آینده شروع می‌شود. اما با وجود اوضاع نقدینگی بانک‌ها آیا طرح بازپرداخت ۶۰ ماهه تسهیلات اجرایی می‌شود؟

 

منبع: تجارت نیوز
کدخبر: 242996

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین