|

نظر عجیب برادر ایلان ماسک درباره ارزهای دیجیتال

ایلان ماسک همیشه یکی از طرفداران ارز‌های دیجیتال بوده است و همیشه سعی در رشد بیت کوین و این بازار داشته است.ولی برادر ایلان ماسک، کیمبال ماسک (Kimbal Musk) نظر متفاوتی را درباره این صنعت روبه رشد دارد.

اقتصاد

کیمبال ماسک در مصاحبه‌ای که با مجله Input داشته است، از تاثیرات بسیار منفی و مخرب رمزارز‌ها بر محیط زیست خبر داده است و دلیل مخالفت خود با ارز‌های دیجیتال را این مسئله عنوان کرده است.

کیمبال ماسک اعتقاد دارد که ارزهای دیجیتال یک بحران محیط زیستی‌اند!

همان‌طور که می‌دانید استخراج بیت کوین به مقدار زیادی انرژی نیاز دارد و این مسئله باعث اثرات زیست محیطی زیادی بر محیط زیست خواهد شد.

این اولین بار نیست که مسئله خطرناک بودن بیت کوین و رمزارزها برای محیط زیست مطرح می‌شود، بنابر گزارشات منتشر شده، هر یک ساعت فعالیتی که بر بستر شبکه بلاک‌چین بیت کوین انجام می‌شود حدود ۲۳۰۰ کیلووات انرژی مصرف می‌کند!

جالب است که بدانید این مقدار مصرفی انرژی بیت کوین در یک ساعت، می‌تواند انرژی مورد نیاز یک خانه با مصرفی معمولی در ایالات متحده را تا حدود ۸۰ روز تامین کند!

همین مسئله دلیل عدم پذیرش بیت کوین به عنوان روش پرداخت تسلا (Tesla) در سال گذشته بود که ایلان ماسک نیز در توییتر خود منتشر کرده بود.

البته نباید از این موضوع نیز چشم پوشی کرد که شرکت تسلای ایلان ماسک، هنوز حدود ۲ میلیارد دلار بیت کوین در اختیار دارد!

درحال حاضر، روزانه چیزی حدود ۲۰۰ هزار تراکنش انجام می‌شود و تعداد  این تراکنش‌ها نیز روز به روز در حال افزایش است. همین مسئله باعث افزایش نگرانی‌ها درباره تاثیرات زیست محیطی رمزارزها خواهد بود.

برادر کوچک‌تر ایلان ماسک، نظری بسیاری منفی را درباره سرمایه‌گذاری شرکت تسلا در بیت کوین ارائه داد!

کیمبال ماسک سرمایه‌گذاری شرکت تسلا در بیت کوین را ناعاقلانه و احمقانه خواند!

کیمبال یک رستوران دارد و عاشق محیط زیست است، همچنین ثروت خالص این فرد حدود ۷۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

برادر ایلان ماسک در ادامه و درباره اتریوم ۲ که نسخه بهبود یافته اتریوم است، گفت که بسیار درباره اتریوم ۲ خوشبین هستم!

چراکه اتریوم ۲ قرار است تا انرژی کمتری از اتریوم (ETH) مصرف کند و کارایی خود را بالاتر ببرد و در عین حال آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند.

به طور کلی صنعت رمزارزها درحال افزایش مصرف انرژی در جهان است و این مسئله به معنی آسیب بیشتر به محیط زیست است. باید دید که در آینده چه راه‌کاری برای حل این مسئله در نظر گرفته می‌شود.

کدخبر: 247494

ارسال نظر