|

روز سقوط پالایشی‌ها در بورس

امروز نمادهای پالایشی قرمزترین سهم‌های بازار سهام بودند و بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل گذاشتند. همچنین بیشترین خروج پول حقیقی به پالایشی‌ها اختصاص داشت.

در معاملات روز سه‌شنبه، بیست و چهارم اسفند ۱۴۰۰، شاخص کل بورس تهران با رشد ۲ هزار و ۴۹۲ واحدی نسبت به روز دوشنبه به رقم یک میلیون و ۳۳۷ هزار و ۲۶۸ واحد رسید. شاخص هم وزن بورس نیز با رشد هزار و ۲۲۱ واحدی در سطح ۳۴۰ هزار و ۱۷۷ واحدی ایستاد.

اما شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۹ واحد پائین آمد و در سطح ۱۸ هزار و ۱۲۹ واحد قرار گرفت.

در پایان معاملات ‌روز سه‌شنبه، ۲۶۶ نماد رشد قیمت داشتند و ۲۲۷ نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، ۵۴ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۵ درصد بازار افت قیمت داشتند.

تداوم خروج پول حقیقی

امروز برای ششمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۲۰۳ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.

در معاملات روز سه‌شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به نمادهای پالایشی اختصاص داشت. امروز سهام شتران (شرکت پالایش نفت تهران) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۳۱ میلیارد تومان بود. پس از شتران، نمادهای شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) و شبندر (شرکت پالایش نفت بندرعباس) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

نمادهای پیشران بازار سهام

نمادهای «کگل»، «خودرو» و «وبملت» بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل داشتند. در مقابل نمادهای «کچاد»، «شتران» و «شبندر» بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای «غصینو»، «زاگرس» و «تجلی» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «دماوند»، «آریا» و «بساما» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس خودرو صدرنشین است و شستا و شتران در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز نمادهای تجلی، فزر و سمگا پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.

گروه‌های سبز و قرمز بازار

روز سه‌شنبه قیمت سهام اغلب نمادهای پالایشی کاهش یافت و گروه «فراورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای» قرمزترین گروه بازار سهام بود. پس از پالایشی‌ها، نمادهای معدنی قرمزترین گروه بازار بودند. در سوی دیگر بازار اغلب نمادهای بانکی و خودرویی سبزپوش شدند.

رونق معاملات خرد

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۱۰ هزار و ۵۴۸ میلیارد تومان کاهش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه هزار و ۶۰۷ میلیارد تومان بود که ۱۵ درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.

ارزش معاملات خرد سهام نیز رشد کرد و با افزایش ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۲ هزار و ۹۳۹ میلیارد تومان رسید که ۲۸ درصد از معاملات کل بازار را شامل می‌شود.

مازاد تقاضا در پایان معاملات

در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز دوشنبه ۲ درصد افزایش یافت و ۶۱ میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته ۲ درصد رشد کرد و در رقم ۹۲ میلیارد تومان ایستاد. بدین ترتیب معاملات روز سه‌شنبه با مازاد تقاضای ۳۱ میلیارد تومانی بسته شد.

امروز نماد ورنا (شرکت سرمایه گذاری رنا) با صف‌ خرید ۱۴ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از ورنا، نمادهای وساپا (شرکت سرمایه گذاری سایپا) و غدام (شرکت خوراک دام پارس) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین صف فروش نیز به نماد غدشت (شرکت دشت مرغاب) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۲۱ میلیارد تومانی داشت. پس از غدشت، نمادهای سدبیر (شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان) و توسن (شرکت توسعه سامانه نرم افزاری نگین) بیشترین صف فروش داشتند.

منبع: اکو ایران
کدخبر: 250154
  • مردم ارسالی در

    سهام پالایش یکم بزرگترین کلاهبرداری تاری خ بورس ایران بود که گندش داره در میاد مر دم تازه دارن میفهمن چه کلاه بزرگی سرشون رفته

ارسال نظر

 

آخرین اخبار