|

سرنوشت بازار بعد از واردات خودرو

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه با واردات خودرو بار روانی در بازار از بین رفته و سوداگران نمی‌توانند در این بازار فعالیت کنند بنابراین حباب قیمتی خودرو کاهش می‌یابد، گفت: تعرفه واردات خودروهای اقتصادی و خودروهای هیبریدی و برقی باید نزدیک صفر باشد تا این خودروها با قیمت‌های مناسب به دست مردم برسد.

سیدجواد حسینی کیا درباره ضرورت تامین خودروهای اقتصادی موردنیاز مردم، گفت: نیاز کنونی بازار، تولید خودروهای اقتصادی است تا عامه مردم توانایی خرید آن را داشته باشند بنابراین وزارت صمت باید علاوه براینکه خودروسازان را ملزم به تولید این خودروها کند، در حوزه واردات نیز توجه ویژه‌ای به خودروهای اقتصادی داشته باشد.

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از آنجا که تقاضا و عرضه خودرو متناسب نیست، واردات یکی از الزامات است، افزود: وزارت صمت باید بستر لازم برای واردات خودروهای ایمن با قیمت‌های ارزان و کیفیت مناسب را فراهم کند.

وی با بیان اینکه با واردات بار روانی بازار خودرو از بین رفته و سوداگران نمی‌توانند در این بازار فعالیت کنند بنابراین حباب قیمتی خودرو کاهش می‌یابد، اضافه کرد: تعرفه واردات خودروهای اقتصادی و خودروهای هیبریدی و برقی باید نزدیک صفر باشد تا این خودروها با قیمت‌های مناسب به دست مردم برسد، تحقق این مهم انگیزه واردکنندگان را برای واردات خودروهای اقتصادی بیشتر می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: تعرفه واردات خودرو باید پلکانی باشد به این معناکه هرچه قیمت خودرو افزایش یافت، تعرفه نیز بیشتر شود و هرچه خودرو ارزان‌تر و به نوع اقتصادی آن نزدیک‌تر باشد، تعرفه کمتر شود تا نیاز اقشار کم‌درآمد و متوسط جامعه نیز تامین و بازار تنظیم شود تا در نهایت قیمت‌ها کاهش یابد.

 

منبع: عصر خودرو
کدخبر: 274246

ارسال نظر

 

آخرین اخبار