تاثیر تصمیم جدید آمریکا بر آینده بیت کوین
دولت ایالات متحده در چند ماه گذشته به شدت از صنعت ارزهای دیجیتال انتقاد کرده است. مسائل نظارتی پیرامون این فضا، همراه با کلاهبرداریهایی که بر احساسات عمومی تأثیر گذاشته، دولت این کشور را نسبت به بازار ارزهای دیجیتال بدبینتر کرده است.
این بدبینی یکی از دلایل اصلی است که ایالات متحده تصمیم به فروش ذخایر BTC خود گرفته است. آمریکا این بیت کوینها را از سه طریق به دست آورده است: رسوایی صرافی Mt.Gox، هک صرافی Bitfinex و توقیف از کلاهبرداری به نام جیمز ژونگ (James Zhong).
طبق گزارشها، دولت ایالات متحده بخشی از بیت کوینهای خود را در اوایل سال جاری و در ۱۴ مارس فروخت و اکنون فقط ۴۱،۴۹۱ واحد BTC دارد که میخواهد آنها را نیز در چهار دسته تا اواخر سال به فروش برساند.
به گفته مارتون (Maartunn)، از تحلیلگران شرکت CryptoQuant، اگر تعداد روزهای یک سال را بر تعداد دستهها (۵) تقسیم کنیم، ۷۳ روز به دست میآید. جالب اینجاست که اولین دسته در روز ۷۳ام سال ۲۰۲۳ فروخته شد. بنابراین، اگر این الگوی فروش از سوی دولت ایالات متحده دنبال شود، ممکن است هر ۷۳ روز شاهد فروش کوینهای باقیمانده باشیم. این موضوع ممکن است تاثیر منفی و البته کوتاهمدتی بر قیمت بیت کوین داشته باشد و به فروشندگان کوتاهمدت اجازه دهد تا به طور بالقوه سود ببرند.
با این حال، معاملهگران در زمان نگارش این خبر، رفتار چندان نزولی از خود نشان ندادهاند. البته، اگرچه معاملهگران نسبت به آینده بیت کوین خوشبین هستند، نمیتوان همین را در مورد ماینرها هم گفت. طبق دادههای Glassnode، خروجی ماینرها به بالاترین حد خود در یک ماه گذشته رسیده که نشان میدهد ماینرها اکثر بیت کوینهایی را که استخراج کردهاند، فروختهاند.
ارسال نظر