|

تیر خلاص سازمان استاندارد به خودروسازان

دبیر شورای‌عالی استاندارد در جمع اعضای هیات مدیره انجمن آزمایشگاه‌های کشور تاکید کرد: باید سهم خود را در ایمنی و مراقبت از سلامت جامعه ارتقا دهیم تا حقی از مصرف کننده بر گردن ما باقی نماند.

اقتصاد

مهدی اسلام‌پناه، دبیر شورای‌عالی استاندارد در جمع اعضای هیات مدیره انجمن آزمایشگاه‌های کشور تاکید کرد: باید سهم خود را در ایمنی و مراقبت از سلامت جامعه ارتقا دهیم تا حقی از مصرف کننده بر گردن ما باقی نماند.

وی با بیان لزوم همکاری با مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در انجام ارزیابی همترازی، افزود: موفقیت در ارزیابی همترازی توسط مجامع تایید صلاحیت بین المللی، علاوه بر حمایت از تولیدکنندگان، رشد تولید داخلی و تسهیل تجارت جهانی را فرآهم می‌کند.

این مقام مسوول با بیان اینکه مجوز آزمایشگاه با دقت زیادی صادر می‌شود، گفت: نهادهای آزمایشگاهی برای تقویت مهارت و توانمندی خود باید به سمت کسب دانش سوق پیدا کنند.

رشد قارچ‌گونه آزمایشگاه‌های همکار

اسلام‌پناه با اشاره به رشد قارچ‌گونه آزمایشگاه‌های همکار در دوره‌های قبل، تاکید کرد: پروانه فعالیت آزمایشگاه‌هایی که بدون احراز شرایط لازم و فقط برای منافع خریداری شده است و کیفیت لازم را در ارائه خدمات ندارد، باطل می‌شود.

دبیر شورای‌عالی استاندارد به مصوبه‌های آخرین جلسه این شورا اشاره کرد و گفت: فقط آزمایشگاه هایی که اطلاعات خود را در درگاه امن پرداخت اینترنتی ثبت کرده باشند، مجوز ادامه فعالیت دارند و با این اقدام، ارتباط بین واحد تولیدی و آزمایشگاه قطع و هرگونه تضاد منافع از بین می‌رود.

وی در واکنش به رضایت نسبی انجمن آزمایشگاه‌های کشوری نسبت به تغییر نرخ تعرفه خدمات، یادآور شد: این اقدام درحالی انجام شد که به مدت سه سال نرخ تعرفه ثابت مانده بود.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه نظام آزمایشگاهی کشور در عمل در خدمت کیفیت نیست، اظهارداشت: خطای برخی از فعالیت‌های خدماتی از جمله نظام آزمایشگاهی منجر به بروز حوادث جبران ناپذیر است؛ بنابراین هیچ کوتاهی در این بخش قابل اغماض نیست.

وی با اشاره به توجه دولت مردمی سیزدهم به موضوع استاندارد و کیفیت، گفت: امروزه نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران حضور فعال در مجامع بین المللی دارند، به‌طوری‌که یکی از اعضای هیات تجاری دولت در سفرهای خارجی، نماینده سازمان ملی استاندارد ایران است.

اسلام‌پناه، تشکیل ستاد دیپلماسی کیفیت و استاندارد، جایزه کیفیت جهان اسلام و تلاش برای کسب بازار حلال را جزو اهداف این سازمان به‌منظور توسعه تجارت برشمرد و گفت: آزمایشگاه‌ها نیز در این ساختار می‌توانند فعالیت‌های خود را در ابعاد وسیع‌تری توسعه دهند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران از نهادهای ارزیابی کننده، آزمایشگاه های همکار و شرکت های بازرسی تایید صلاحیت شده که به عنوان بازوی این سازمان در زمینه بازرسی، آزمون و تایید صلاحیت تلاش می کنند قدردانی کرد و گفت: دبیرخانه ای برای تعامل و همکاری بیش از پیش در این سازمان ‌مستقر شده است تا تشکل‌ها بی واسطه با ما در ارتباط باشند.

وی با بیان اینکه نفع حاصل از برگزاری جلسات به‌صورت پیوسته و پویا به انجمن‌ها برمی‌گردد، یادآور شد: مشارکت فعال، رفع تعارض منافع، روزآمد شدن آزمایشگاه ها، مدیریت صدور گواهینامه آزمایشگاهی، حذف آزمایشگاه های بی کیفیت، رشد و توسعه فناوری را در بخش های آزمایشگاهی به دنبال دارد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، مشارکت انجمن‌ها در پروژه های تحقیقاتی، توسعه و تجهیز آزمایشگاهی را برای دستیابی به نقطه ایده آل ضروری دانست و افزود: یک انجمن قوی، موثر و مفید می تواند دقت در ممیزی را در سطح قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: ایرنا
کدخبر: 299664

ارسال نظر