|

توضیحات مهم خاندوزی درباره پرداخت سود سهام عدالت

وزیر اقتصاد گفت: اگر مانند پارسال پرداخت سود برخی شرکت‌ها با تاخیر مواجه شود، در این صورت پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.

اقتصاد توضیحات مهم خاندوزی درباره پرداخت سود سهام عدالت

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از نظام جدید ارزشگذاری دارایی‌های نامشهود در جمع خبرنگاران در مورد زمان واریز سود سهام عدالت، اظهار داشت: صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سهام عدالت به تازگی رسیده و اگر همزمان سودها پرداخت شود عدد آن افزایش می‌یابد.

وی افزود: اما اگر مانند سال گذشته سود برخی شرکت‌ها مانند پتروشیمی خلیج فارس با تأخیر مواجه شود پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.

خاندوزی در مورد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها هم گفت که بعداً در این خصوص اطلاع رسانی انجام می‌شود.

پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان با رسمیت یافتن دارایی‌های نامشهود

وزیر اقتصاد و دارایی همچنین در این مراسم گفت: در وزارت اقتصاد مسئولیت ارائه کالا به مردم را نداریم اما این مسئولیت را احساس می‌کنیم که باید زیرساخت رشد اقتصادی و تأمین مالی ارتقا پیدا کند.

وی افزود: از این منظر دستورالعمل ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود از گام‌هایی است که آرزو می‌کردیم آن را محقق کنیم، زیرا بخش مهمی از دارایی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان پذیرفته نمی‌شد و تبدیل دانش به یک ارزش رسمی در صورت‌های مالی شرکت‌ها دغدغه بود.

خاندوزی گفت: در یکی دو ماه آینده تبدیل اعتبار به ارزش اقتصادی را انجام خواهیم داد و خوش‌حسابی شرکت‌ها را به ارزش تبدیل می‌کنیم.

وی افزود: آن چیزی که برای شرکت‌ها اهمیت دارد و جای خالی آن احساس می‌شد این بود که دارایی نامشهود شرکت‌ها چگونه تشخیص داده می‌شود و در مرحله بعد چگونه ارزش‌گذاری می‌شود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: افراد متخصص برای برخی شرکت‌ها جزو دارایی‌های اقتصادی محسوب می‌شود. همچنین شبکه‌هایی از مشتریان وسیع خود یک ارزش اقتصادی است. ایده‌ها، اختراعات و سایر انواع دارایی‌ها نیز جزو مواردی بود که به عنوان دارایی اقتصادی شناسایی نمی‌شد.

خاندوزی تاکید کرد: امروز از این جهت اهمیت دارد که این باب گشوده شد تا بتوانیم از ثمرات ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود استفاده کنیم چراکه بعضاً با بی‌مهری با این شرکت‌ها برخورد می‌شود.

وی افزود: تلاش ما این است تا این شرکت‌ها بتوانند دارایی‌های خود را نقدپذیر و واقعی کنند. برخی شرکت‌ها به آستانه ورشکستگی رسیدند چراکه سیاست‌گذار دارایی‌های آنها را به رسمیت نشناخته است.

خاندوزی گفت: امیدوار هستیم ثمرات این پایه‌گذاری جدید را در صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ شرکتها و تأثیر تسهیلات دریافتی آنها ببینیم.

منبع: مشرق
کدخبر: 303576

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین