|

گزارش اختصاصی گسترش نیوز؛

سقوط سنگین در بورس / نمادهای مهم معرفی شد + نقشه

بورس در معاملات ۸ مهر ماه ۱۴۰۲ با ریزش ۱۳۴۲۶ واحدی به کار خود خاتمه داد. شاخص کل در پایان معاملات امروز روی کانال ۲ میلیون و ۸۴ واحدی قرار گرفت.

اقتصاد سقوط سنگین در بورس / نمادهای مهم معرفی شد + نقشه

معاملات بورس با ریزش نسبتا زیادی در ابتدای بازار امروز آغاز به کار کرد.در ادامه شاخص کل به ریزش ادامه داد و در نهایت نمادهای زیادی از بورس را به رنگ قرمز درآورد.

بورس معاملات روز شنبه را در وضعیت نزولی آغاز کرد در ادامه این حجم از ریزش افزایشی شد، طوریکه در میانه بازار به ریزش بالای ۵ هزار واحدی رسید. نمادهای بورسی فملی، فولاد، شبندر، وبملت، شپنا، فارس و  اخابر تاثیرات مثبت و منفی موجب ریزش نسبی شاخص کل شدند. براساس نظر کارشناسان روند بازار پتانسیل رشد را دارد و تک سهم‌هایی از هر گروه قابلیت صعود بیشتر را دارند.

نمای پایانی نقشه بازار بورس ۸ مهر ۱۴۰۲

نقشه-بازار

شاخص هم وزن بورس امروز در نخستین ساعت معاملات با ریزش نسبی روبه‌رو شد در ادامه نیز  روند  ریزش افزایش یافت تا با ریزش بالای ۳۳۱۱ هزار واحدی به ۷۱۵ هزار و ۳۱۵ واحدی رضایت دهد.

شاخص-کل

در پایان معاملات بازار امروز شاخص کل در نهایت با ریزش بالای ۱۳ هزار واحد به کار خود پایان داد. ارزش بازار در پایان معاملات امروز ۷۳,۲۰۶,۹۸۰.۵۲۴ میلیارد ریال، ارزش معاملات ۵۸,۱۹۰۹۶۸ میلیارد ریال و حجم معاملات ۷.۷۱۲ میلیارد سهم است.

نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل فرابورس در معاملات امروز خاور، خدیزل، آریا، صبا، دی، گلدیرا و بپاس هستند.

نمادهای-بورسی

خبرهای مهم بورسی در ۸ مهر ۱۴۰۲

جواد اوجی، وزیر نفت از در حال اجرا بودن ۸ طرح پالایشی و پتروپالایشی در کشور خبر داد.

براساس گزارش عملکرد ماهانه ۳۰۰ شرکت تولیدی-خدماتی که تا این لحظه منتشر شده است، درآمد ۶ ماهه اول این شرکتها با جهش ۴۵% نسبت به ۶ ماهه اول ۱۴۰۱ به حدود ۹۰۰ همت رسید.

معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران: در حال تعامل با بورس سنت پترزبورگ روسیه هستیم تا در صورت امکان برای اولین بار زعفران و پسته ایران را در تابلو مشترک برای مشتریان روسی عرضه کنیم.

در ۶ ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۱ هزار میلیارد تومان سود از سوی سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از طریق اطلاعات سامانه سجام به حساب ۴۲ میلیون سهامدار واریز شد.

بازاری تخصصی‌تر با راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخشی

علیرضا قدرتی، رییس هیات مدیره شرکت سبدگردان هیوا گفت: یکی از روش‌هایی که می‌توان بازار سرمایه پویاتر و فعال‌تری داشت، افزایش تنوع‌ ابزارها در این بازار است.

راه‌اندازی صندوق‌های بخشی هم به تخصصی‌تر کردن معاملات در بازار کمک کرده و هم اینکه افراد با سلایق مختلف را جذب خود می‌کند.

خرید سیمان از بورس کالا به محدودیت دسترسی مصرف کنندگان واقعی پایان داد

قبل از عرضه سیمان در بورس کالا، یکی از معضلات و نگرانی بزرگ افراد فعال حوزه ساخت و ساز، کمبود سیمان با قیمت منطقی، افزایش ناگهانی قیمت آن در زمان شروع پروژه بود و با عرضه سیمان در بورس این مشکل به نحو مناسبی رفع شد.

خرید سیمان از بورس کالا به محدودیت دسترسی مصرف کنندگان واقعی (به سیمان) پایان داد و به عنوان راهکاری صحیح برای حذف واسطه‌گری و رانت در بازار خرید و فروش این محصول شد.

برنامه‌های مشترک سازمان بورس و قوه قضائیه برای کاهش جرایم در بازار سرمایه

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: برخی از دستورالعمل‌ها و رویه‌ها در بازار سرمایه با همکاری قوه قضائیه اصلاح شده است.

ارسال پیامک‌های انبوه به سراسر کشور در خصوص جرایم بورسی و سوء استفاده کلاهبرداران موجب ارتقاء آگاهی سهامداران و پیشگیری از ناهنجاری‌ها شده است.

پتانسیل جذب ۱۰۰ همت سرمایه برای صنعت برق از بورس انرژی

حمیدرضا صالحی، نایب‌رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران گفت: با اشاره به ناترازی برق و گاز که از نبود سرمایه‌گذاری در ۱۵ سال اخیر ناشی شده است، اظهار داشت: از مسیر بورس می‌توانیم مشکل ناترازی را طی ۲ الی ۳ سال آینده حل و فصل کنیم.

مصرف صنایع ۱۲۰ میلیارد کیلووات ساعت محاسبه شده است که با در نظر گرفتن متوسط قیمت برقی که صنایع می‌پردازند به رقم ۱۰۰ هزار میلیارد تومان منتهی می‌شود.

 

کدخبر: 308165

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین