بیکیفیتترین کالاهای ایرانی مشخص شد
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: طبق تحلیل انجام شده و گزارش منتشره دانشگاه امیرکبیر در رابطه به شاخصهای کیفیت کالا و خدمات، نرخ کیفیت در بعضی از کالاها از جمله دخانیات و صنعت خودروسازی زیر ۵۰ درصد است و خودروسازان نتوانستهاند حتی کف رضایت مردم را کسب کنند.
مهدی اسلام پناه، رئیس سازمان ملی استاندارد در حاشیه مراسم روز جهانی استاندارد در جمع خبرنگاران، از رونمایی از شاخصهای کیفیت که با همکاری دانشگاه امیر کبیر تدوین شده، اظهار کرد: طبق تحلیل انجام شده و گزارش منتشره دانشگاه امیرکبیر در رابطه به شاخصهای کیفیت کالا و خدمات، نرخ کیفیت در بعضی از کالاها از جمله دخانیات و صنعت خودروسازی زیر ۵۰ درصد است و خودروسازان نتوانستهاند حتی کف رضایت مردم را کسب کنند.
وی با اشاره به اینکه پنج خودروی بی کیفیت و پرعیب از مدار تولید خارج شده، گفت: اکنون در حال استانداردسازی ۱۰۰۰ قطعه خودرو هستیم تا به صورت فنی و کارشناسی تاییدیه دریافت کنند.
رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه وزارتخانهها و بنگاههای تولیدی در استانداردسازی مسوولیت دارند، ادامهداد: شاخصها و نرخ کیفیت سازی ۵۶ مولفه و شاخه دارد که نوع رضایت و رفتار بازار همخوانی دارد. همچنین نتایج این گزارش نشان میدهد در صنایعی از جمله شوینده، مواد غذایی، مبلمان و برخی از انواع لوازم خانگی رتبه کیفیت بالای ٧٠ درصد است. این شاخص نرمال خوبی در سطح جهانی و نشانگر رضایت مردم است.
وی افزود: دستگاه های نظارتی در سلامت و آرامش خدمات را ارائه میکنند، اما در صورتی که کوچکترین اتفاق یا تعارض منافع ایجاد شود صدای مافیای قدرت و ثروت بلند میشود.
تمامی تولیدات داخلی بطور مستقیم یا غیر م ستقیم به حاکمیت وابسته است تا هزینه های سنگین داخلی و خارجی خود را تامین کند و ا همیتی به زیانهای مالی و جانی مردم نمیدهد و برای سود بیشتر مجبور است بی کیفیت بسا زد.
در کشوری که علم بی ارزش و در حد تفاخر به مدرک یا اخذ شرایط شغل،، و توجه به خرافا ت و علوم غریبه در حد اعلاست، تولید دانش بنیان شعار بی محتواست و مردم باید تولیدا ت بی کیفیت و زیانبار داخلی را تحمل کنند.