بورس / بازار سرمایه / وضعیت بورس
سقوط مجدد در بورس / نمادهای تاثیرگذار معرفی شد + نقشه بازار
بورس در معاملات ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲ با ریزش ۲۳۱۷ واحدی به کار خود خاتمه داد. شاخص کل در پایان معاملات امروز روی کانال ۲ میلیون و ۲۶ واحدی قرار گرفت.
بورس ۲۸ آبان ماه را صعودی شروع کرد ولی در ادامه روند ریزشی شد و قسمت زیادی از نمادهای بورسی با کاهش روبرو بودند.
معاملات یکشنبه در وضعیت نزولی آغاز شد در ادامه این حجم از ریزش نسبتا افزایشی شد، طوریکه در میانه بازار به ریزش بالای نزدیک به ۱ هزار واحدی رسید. نمادهای بورسی فارس، فولاد، اخابر، تاپیکو، وغدیر، خودرو و شاراک تاثیرات مثبت و منفی موجب ریزش نسبی شاخص کل شدند. براساس نظر کارشناسان روند بازار پتانسیل رشد را دارد و تک سهمهایی از هر گروه قابلیت صعود بیشتر را دارند
نمای پایانی نقشه بازار بورس ۲۸ آبان ۱۴۰۲
شاخص هم وزن بورس امروز در نخستین ساعت معاملات با رشد نسبی روبهرو شد در ادامه نیز روند رشد کاهش یافت تا با رشد حدود ۲۰۱۹ واحد به ۷۰۳ هزار و ۹۵۱ واحدی رضایت دهد.
در پایان معاملات بازار امروز شاخص کل در نهایت با ریزش بالای ۲ هزار واحد به کار خود پایان داد. ارزش بازار در پایان معاملات امروز ۷۰,۳۵۹,۰۸۳.۵۲۸ میلیارد ریال، ارزش معاملات ۴۸,۹۱۸.۴۹ میلیارد ریال و حجم معاملات ۷.۵۹۶ میلیارد سهم است.
نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل فرابورس در معاملات امروز فصبا، وسپهر، فغدیر، آریا، مارون، فرز و مادیرا هستند.
خبرهای مهم بورسی در ۲۸ آبان ۱۴۰۲
رضا عیوضلو، عضو هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار: دستورالعمل حاکمیت شرکتی بستری است که میتواند اعتماد سرمایهگذاران را جلب کند.
رئیس انجمن صنفی صنعت تایر: با توجه به گشایشهای ارزی در نیمه دوم سال، تولیدات تایر افزایش یافته است.
پلتفرم مزدکس بهعنوان ارائهدهنده خدمات آنلاین مبادلات دارایی دیجیتال، مجوز سندباکس بازار سرمایه را دریافت کرد.
طبق آمار ارائه شده از معاملات بازار سهام در هفته گذشته سهم حقیقیها، حقوقیها و صندوق توسعه و تثبیت بازار از گردش معاملات خرد سهام و حق تقدم به ترتیب ٨٠ درصد، ٨.١ درصد و ٣.٣ درصد بود.
معصومی خانقاه، مدیر صندوق توسعه بازار سرمایه: معاملات بلوکی در ماههای اخیر روند افزایشی داشته و مجموع آن به ۲۱ همت رسیده است.
ضرورت همخوانی سیاستهای پولی با برنامههای اقتصادی
مهدی افنانی، عضو هیئت مدیره کارگزاری اردیبهشت ایرانیان گفت: شفافیت در برنامههای اقتصادی دولت بسیاز حائز اهمیت است.
سیاستهای انبساطی یا انقباضی دولت باید مشخص باشد تا فعالان اقتصادی بر اساس همین برنامهها فعالیت و برنامهریزی کنند.
برگزاری سومین نشست ماهانه بررسی فرصتها و تهدیدهای بازار سرمایه با حضور فعالان بازار
این نشست به همت مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و با محوریت نظارت بر رویکرد پیشگیرانه و توسعه فرهنگ پیشگیری از تخلفات و همچنین امور مرتبط با ناشران، با حضور جمعی از فعالان بازار سرمایه و امیرمهدی صبایی، سخنگو و مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس و ولی اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس برگزار شد.
ارسال نظر