|

وام قرض‌الحسنه / کارمزد وام / تسهیلات بانک

صفر شدن کارمزد وام قرض‌الحسنه از این تاریخ / وزیر اقتصاد اعلام کرد

طبق اطلاعیه وزیر اقتصاد و دارایی، از ماه دی، کارمزد وام‌های قرض‌الحسنه خُرد به نرخ صفر درصد کاهش خواهد یافت.

اقتصاد صفر شدن کارمزد وام قرض‌الحسنه از این تاریخ / وزیر اقتصاد اعلام کرد

احسان خاندوزی اعلام کرد که استفاده مردم از وام‌های قرض‌الحسنه در تنها بانک قرض‌الحسنه دولتی کشور در سال جاری دو چندان شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال تعداد متقاضیانی که از این خدمات بهره‌مند می‌شوند به بیش از سه میلیون و سیصد هزار نفر برسد.

وی افزود: همچنین میزان تسهیلات در مقایسه با پارسال معادل ۶۰ درصد افزایش مبلغی خواهد داشت.

خاندوزی گفت: کارمزد تسهیلات وام‌های خرد نیز از دی ماه صفر خواهد شد و برای سال آینده تلاش این است که به مرور برای وام‌های متوسط و با سطوح بالاتر سطح کارمزد از ۴ درصد کمتر و کمتر شود.

کارمزد وام های بانکی

کارمزد وام‌های بانکی، هزینه‌ای است که بانک‌ها بابت ارائه خدمات وام یا اعتبار به مشتریان دریافت می‌کنند. این کارمزد می‌تواند بر اساس مبلغ وام، دوره بازپرداخت، نوع وام (قرض‌الحسنه، اقساطی، مصرفی یا تجاری) و سایر شرایط تعیین شده از جانب بانک تعیین شود. این هزینه‌ها معمولاً به صورت درصدی از کل مبلغ وام یا به صورت مبلغ ثابت از بابت هزینه‌های جانبی نظیر ارزیابی وام، ثبت وام و دیگر فرآیندهای اداری محاسبه می‌شوند.

تسهیلات بانکی به مجموعه‌ای از خدمات مالی گفته می‌شود که بانک‌ها برای حمایت از مشتریان و متقاضیان وام در جهت تامین مالی نیازهای شخصی، تجاری یا سرمایه‌گذاری‌های آنها ارائه می‌دهند. این تسهیلات عبارت‌اند از:

وام شخصی: مبالغی که برای مصارف شخصی مانند تحصیل، مسافرت، هزینه‌های پزشکی، خرید کالا و غیره پرداخت می‌شود.

وام مسکن: تسهیلاتی که به منظور خرید، ساخت یا بازسازی ملک به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وام خودرو: تسهیلاتی برای خرید خودرو‌های نو یا دست دوم.

وام تجاری: تسهیلاتی که به کسب‌وکارها برای تامین سرمایه در گردش، خرید تجهیزات، توسعه کسب‌وکار و موارد مشابه اعطا می‌شود.

وام تولید و سرمایه‌گذاری: تسهیلاتی که به منظور توسعه زیرساخت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری صنعتی ارائه می‌شود.

وام قرض‌الحسنه: وام‌هایی با کارمزد بسیار پایین یا بدون کارمزد که براساس اصول و معیارهای خاصی به افراد نیازمند یا برای مقاصدی مانند ازدواج یا درمان بیماری‌های صعب‌العلاج اعطا می‌شوند.

فرصت‌های مالی اقساطی: تسهیلاتی که به افراد اجازه می‌دهد کالا یا خدماتی را خریداری کنند و هزینه آن را براساس برنامه پرداخت اقساطی بازپرداخت کنند.

بانک‌ها عموماً شرایط و ملاحظات مختلفی را در نظر می‌گیرند تا توانایی متقاضیان را برای بازپرداخت وام‌ها مورد ارزیابی قرار دهند. این شامل بررسی سابقه اعتباری فرد، درآمد ماهانه، ضمانت‌های مالی و دیگر عوامل تعیین‌کننده است.

منبع: تسنیم
کدخبر: 316242

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین