پپسی/ هایپرمارکت/ فرانسه
اقدام جنجالی بزرگترین هایپرمارکت / گرانی کار دست این کارخانه داد
شرکت کارفور فرانسه که مالک بزرگترین شبکه هایپرمارکتهای زنجیرهای در جهان است، اعلام کرد که دیگر محصولات پپسی مانند نوشابه های گازدار پپسی و سونآپ را به دلیل گران شدن بیش از حد آنها نمیفروشد.
شرکت ابر قدرت پپسی از برند های نام آشنایی است که هر کسی چه در ایران و چه در خارج از ایران یا بهتر است بگوییم کل دنیا با آن آشنایی دارد. این برند به واسطه فردی به نام کالب برادهم که داروساز و صاحب داروخانه اهل نیو برن بود، معرفی شد. در حقیقت برادهم پپسی را به هدف درمان درد معده تولید کرد و نام پپسی از اسم پپسین برگرفته شده است. برادهم این نوشیدنی را با ترکیبی از وانیل، شکر، کارامل، دانههای کولا و دیگر افزودنیها تولید کرد، این نوشیدنی خیلی سریع طرفداران زیاد پیدا کرد و در سال ۱۸۹۸ نوشیدنی براد تغییر اسم داد و تبدیل به پپسی شد.
به گزارش راشاتودی، شرکت کارفور فرانسه که مالک بزرگترین شبکه هایپرمارکتهای زنجیرهای در جهان است، اعلام کرد که دیگر محصولات پپسی مانند نوشابه های گازدار پپسی و سونآپ را به دلیل گران شدن بیش از حد آنها نمیفروشد.
سخنگوی این خرده فروشی زنجیرهای که دفتر مرکزی آن در فرانسه قرار دارد، تأیید کرده است که یادداشتی را در قفسههای خالی کالاهای پپسی قرار خواهد داد که روی آن نوشته شده است: "به دلیل افزایش غیرقابل قبول قیمت، دیگر این برند را نمیفروشیم".
بر اساس گزارش رویترز، مشخص نیست که آیا محصولات پپسی که قبلاً در قفسه های این فروشگاهها قرار داشتند، خارج میشوند یا خیر.
در ماه اکتبر، شرکت پپسی نسبت به افزایش "اندک" قیمت در سال جدید میلادی درپی تقاضای ثابت هشدار داد.
این شرکت آمریکایی قیمت ها را در طول هفت دوره سه ماهه متوالی افزایش داده به طوری که در دوره ژوئیه تا سپتامبر سال گذشته قیمتهای این شرکت شاهد افزایش دو رقمی بوده است. این شرکت همچنین اندازه بستهبندی برخی از محصولات خود را کاهش داد و ادعا کرد که هدف آن "برآوردن تقاضای مصرفکننده به منظور راحتی وی و کنترل ترکیبات محصولات" بوده است.
سال گذشته، در بحبوحه نرخ بالای تورم مصرفکننده، خردهفروشان مواد غذایی در چندین کشور اتحادیه اروپا غولهای جهانی مواد غذایی را بر سر قیمتها به چالش کشیدند.
فروشگاههای زنجیرهای کارفور در ماه سپتامبر یک کمپین "کوچک شدن ناشی از تورم" را آغاز کرد و هشدارهایی را در مورد کالاهایی که اندازه آنها کوچک شده اما قیمت آنها افزایش یافته است، اعمال کرد.
این در حالی است که مذاکراتی در فرانسه بین تولیدکنندگان مواد غذایی و خردهفروشان در جریان است.
خردهفروشان و فروشگاههای زنجیرهای خواستار کاهش قیمتها هستند، چرا که به گفته آنها قیمت مواد اولیه و هزینه انرژی اخیراً کاهش یافته است.
نمایندگان صنایع غذایی نیز استدلال میکنند که هزینههای تولید همچنان بالاست و تولیدکنندگان شوک های تورمی قابل توجهی را بدون انتقال به خریدار در خود حل کردهاند.
ارسال نظر