|

صنعت برق/برق/سرمایه گذاری

نیاز برق به سرمایه گذاری / صنعتی که به سرمایه نیاز دارد

برق یکی از انرژی های حیاتی است که در تمام کشورها اهمیت آن احساس می شود و این صنعت مهم نیاز به سرمایه گذاری اساسی دارد.

اقتصاد

لزوم سرمایه گذاری در بخش صنعت به ویژه انرژی از اهمیت بالایی برخوردار اسن. برق یکی از همین انرژی هایی است که امروزه بیش از هر زمانی نیازمند سرمایه گذاری است. لزوم توجه به صنعت برق، سبب خواهد شد تا در فصول گرم سال مانند تابستان، با کمبود برق و خاموشی ها مواجه نشویم.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: مهمترین چالش صنعت برق اقتصاد برق بوده و نهادهای مربوطه باید به این موضوع رسیدگی کنند.

آرش کردی مدیر عامل توانیر، با اشاره به افزایش تعداد مشترکان برق و افزایش میزان مصرف برق در دو سال اخیر گفت: با وجود افزایش تعداد مشترکان برق و افزایش میزان مصرف برق در دو سال اخیر شاهد پایداری شبکه برق و بهبود شاخص‌های کنترلی شبکه بوده‌ایم.

وی افزود: فرهنگ سازی و اجرای برنامه‌های گسترده مدیریت بار باعث شد تا شدت رشد مصرف انرژی کندتر شود، اما با این حال سرمایه گذاری همچنان مهمترین ضرورت صنعت برق به شمار می‌رود.

مدیرعامل توانیر با تاکید کرد: به صورت دقیق نقاط ضعف و قوت شبکه به تفکیک استان‌ها و شهرها و مطابقت با ۱۸۰ اقدام عملیاتی برای عبور بی دغدغه از تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار شرکت‌های برق منطقه‌ای قرار گرفت، پرداخت.

کردی با اشاره به اینکه برق پایه و مبنای رشد و توسعه کشور است، عنوان کرد: افزایش حساسیت‌های صنعت برق در سال‌های اخیر، رشد نامتعارف مصرف برق و تبعیت سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای شبکه از رشد غیرقابل پیش بینی مصرف که امسال در برخی استان‌ها به ۱۲ درصد هم رسید را از معضلاتی عنوان کرد که باید با تدابیر خاصی کنترل شود.

وی با اشاره به روند کاهشی ظرفیت خطوط و ترانسفورماتورهای فوق توزیع و انتقال نسبت به ظرفیت نیروگاه‌ها طی ۳ دهه گذشته، اظهار داشت: در سال ۷۱ نسبت ظرفیت ترانسفورماتورهای شبکه ۶.۱ برابر ظرفیت نیروگاه‌ها بود که در حال حاضر این میزان به حدود ۴ برابر کاهش یافته و این وضعیت علاوه بر اینکه ظرفیت ذخیره شبکه را با اشکال مواجه ساخته، به عوارض پرباری و فرسودگی شبکه دامن زده است.

کردی در خاتمه یادآور شد: در بخش صنعتی در سال ۱۴۰۰ انرژی تأمین شده ۳۶.۷ میلیارد کیلووات ساعت و در تابستان ۱۴۰۲ میزان ۴۶.۱ میلیارد کیلو وات ساعت بوده است که حدود ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت و معادل ۲۶ درصد برق بیشتری به صنعت داده شده است و بخش خانگی ۴ درصد کاهش مصرف به جای ۲۰ درصد رشد مصرف داشته است و ما به ازای این مقدار صرفه‌جویی، تمام ظرفیت‌های در اختیار صنعت قرار گرفته و برق بخش صنایع تأمین شده است.

تا زمانی که برق موجود باشد ، هیچ کس به آن فکر نمی کند ، اما وقتی از بین می رود ، اهمیت آن تحقق می یابد.برق روی شغل شما ، برنامه شما و حتی سرگرمی شما تأثیر می گذارد.برق پیشرفت فناوری را تسهیل می کند و محصولات و خدمات گسترده ای را در بر می گیرد که باعث افزایش کیفیت زندگی ما می شود و بهره وری اقتصادی را تحریک می کند. تصور کنید روزی برق تمام کشور با مشکل مواجه شود؛ تمام فعالیت ها و همچنین صنعت ها و چرخه اقتصادی با مشکل مواجه خواهند شد.

منبع: مهر
کدخبر: 317336

ارسال نظر

 

آخرین اخبار