قیمت دلار/ بازار دلار / وضعیت دلار
قیمت دلار اعلام شد / پیش بینی جدید درباره نرخ ارز
در معاملات امروز، در مرکز مبادله طلا و ارز ایران، قیمت هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۲هزار و ۹۲۶ تومان و قیمت حواله دلار نیز به ۳۹هزار و ۵۲۶ تومان رسید.
در معاملات امروز سهشنبه ۲۶ دی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، قیمت هر اسکناس دلار آمریکا با ثبات نسبت به روز کاری قبل به ۴۲ هزار و ۹۲۶ تومان و نرخ حواله دلار هم با کاهش جزئی به ۳۹ هزار و ۵۲۶ تومان معامله میشود. همچنین، قیمت هر اسکناس یورو با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۴۶ هزار و ۹۹۱ تومان و نرخ حواله یورو نیز با کاهش به ۴۳ هزار و ۲۷۰ تومان رسیده است.
از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با ثبات قیمت نسبت به روز کاری گذشته ۱۱ هزار و ۶۸۸ تومان ارزشگذاری شده و نرخ حواله درهم نیز با افزایش جزئی ۱۰ هزار و ۷۶۲ تومان است.
در بیست و ششمین گردهمایی نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه کشور، وزیر اقتصاد سید احسان خاندوزی اظهار داشت: یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ای اعلام کرد که در سال آخر دولت قبل، پنج عضو کابینه در مجمع حضور داشتند و به خاطر مخاطبین حاضر در جلسه بیان کردند که اگر گشایش مورد انتظار دولت در حوزه FATF رخ ندهد و مجمع تشخیص مصلحت با آن موافقت نکند، در یکسال آینده مشکلاتی در پرداخت حقوق کارکنان دولت پیش خواهد آمد و قیمت دلار نیز به ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.
پیش بینی جدید درباره قیمت دلار
خاندوزی خاطر نشان کرد: اگرچه این بخشی از این اظهارات با هدف تأثیرگذاری بر مجمع و جلب نظر آنها به صورت اغراق آمیز مطرح شده است، اما همچنان در دولت نسبت به اداره امور جاری، اظهار نگرانی می کردند.
وی با بیان اینکه عامه مردم انتظار داشتند که با روی کار آمدن دولت سیزدهم، گشایش های اقتصادی و قیمتی به یکباره و با سرعت رخ دهد، خاطر نشان کرد: اما رفع این مشکلات و اداره امور، نیاز به برخی اقدامات و تمرکز بر برخی مسائل داشت تا زمینه رشد اقتصادی فراهم شود.
وزیر اقتصاد اضافه کرد: در ۲.۵ سالی که از شروع به کار دولت سیزدهم می گذرد، دولت تمرکز خود را بر این قرار داد که ضمن آرام کردن اسب سرکش قیمت ها، همزمان بستر مربوط به گشایش ها و رشد اقتصادی را فراهم کند که به آن، بسته اقدامات «بسته ثبات اقتصادی» می گوییم تا از بی ثباتی اقتصادی که از سال ۹۷ شاهد آن بودیم، خارج شده و وارد دوره رشد و شکوفایی شویم.
وزیر اقتصاد ادامه داد: برخی جریان های اقتصادی در بخش های مختلف مثل واردات کالاهای اساسی و برخی صنایع ذینفع بودند و تمایل داشتند قیمت ارز بالا برود که بخشی از انرژی دولت، صرف مقابله با آنها شد.
وی خاطرنشان کردند: این جریان ها، منتفعان تداوم وضعیت بی ثباتی اقتصادی و افزایش نرخ ارز هستند، برخی امور اقتصادی را در اختیار داشتند و می توانستند در برخی کارها، توقف ایجاد کرده و عرضه برخی کالاها را به تاخیر بیندازند تا مسؤول مربوطه تحت فشار قرار گیرد.
وی با ذکر خاطره ای گفت: یکی از وزرای دولت قبل تعریف می کرد از سال ۹۵ که برجام در حال توافق بود تا پایان دولت قبل می خواستیم منابع بلوکه شده در کره جنوبی از طریق برجام آزاد شود، اما طرف مقابل با آن موافقت نکرد.
ارسال نظر