|

بازار ارزهای دیجیتال | بازار رمزارز | قیمت اتریوم

فوری / خبر مهم درباره تایید ETF اسپات اتریوم

کندریک در ادامه پیش‌بینی کرد که قیمت اتریوم می‌تواند با دنبال کردن الگوی قبل از تأیید ETFهای اسپات بیت ‌کوین، تا ۴ هزار دلار افزایش یابد.

اقتصاد فوری / خبر مهم درباره تایید  ETF اسپات اتریوم

غول بانکداری استاندارد چارترد (Standard Chartered) با اشاره به تأیید احتمالی اولین ETF اسپات اتریوم در ماه می، افزایش قیمت این ارز دیجیتال تا ۴ هزار دلار را پیش‌بینی کرده است.

جفری کندریک، رئیس بخش تحقیقات فارکس و دارایی‌های دیجیتال بانک استاندارد چارترد، اخیراً ۲۳ می را به‌ عنوان یک تاریخ مهم معرفی کرده است. به گفته کندریک، در این تاریخ کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) ایالات متحده ممکن است اولین گروه از ETFهای اسپات اتریوم را تأیید کند، مشابه اتفاقی که قبلاً در مورد ETFهای اسپات بیت کوین در ماه ژانویه صورت گرفت.

کندریک در ادامه پیش‌بینی کرد که قیمت اتریوم می‌تواند با دنبال کردن الگوی قبل از تأیید ETFهای اسپات بیت ‌کوین، تا ۴ هزار دلار افزایش یابد.

کندریک با استناد به چند عامل، این پیش‌بینی خوش‌بینانه‌ را مطرح کرده است. اول اینکه، کمیسیون SEC در پیگیری‌های قانونی خود علیه نهادهای رمزارزی، اتریوم را به عنوان یک اوراق بهادار برچسب‌گذاری نکرده است.

از طرفی، وضعیت اتریوم به عنوان یک قرارداد آتی تنظیم‌شده در بورس کالای شیکاگو (CME)، احتمال تأیید ETF اسپات آن را تقویت می‌کند. همچنین، صندوق تراست اتریوم شرکت گری‌اسکیل که آماده تبدیل به یک ETF است، به این انتظار می‌افزاید.

به گفته کندریک، هیچ دلیل قابل‌توجهی برای اتخاذ رویکرد مخالف CME توسط کمیسیون SEC وجود ندارد.

کندریک در ادامه به ارتقای آتی دنکون (Dencun) یا پروتو-دانک شاردینگ (Proto-Danksharding) در شبکه اتریوم اشاره کرد. او معتقد است که این ارتقا هم می‌تواند ارزش اتریوم را با افزایش کارایی اکوسیستم تقویت کند.

در زمان نگارش این خبر، اتریوم با قیمت ۲،۳۳۰ دلار معامله می‌شود که یک رشد ۱٫۲ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته دارد.

ارز دیجیتال اتریوم چیست؟

همان‌طور که گفتیم، eth یک سیستم آزاد و عمومی بر پایه‌ی فناوری بلاکچین است که دارای مرورگر،‌ زبان برنامه‌نویسی و سیستم پرداخت مخصوص به خود است. این ارز هیچ کنترل کننده‌ی واحد و مرکزی ندارد و هزاران سیستم کامپیوتری به صورت داوطلبانه در گوشه و کنار دنیا آن ‌را کنترل می‌کنند. این کاربران نود یا گره نام دارند و امنیت شبکه نیز به عهده‌ی آن‌ها است.

در این ارز خبری از ثبت داده‌ها بر روی یک سرور مرکزی و به صورت محرمانه نیست. تمامی اطلاعات موجود در شبکه به طور کامل میان نود‌ها توزیع شده است و هر گره یک کپی از تمامی داده‌های بلاکچین در اختیار دارد.

اتر که به اختصار ETH نامیده می‌شود؛ رمزارزی است که برای پرداخت کارمزد تراکنش‌‌ها در شبکه‌ مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع، اتر سوخت شبکه‌ محسوب می‌شود. از این رمزارز به منظور ایجاد انگیزه برای نود ها استفاده می‌شود تا همچنان به‌صورت داوطلبانه تراکنش‌ها را تایید کرده،‌ بلاک ایجاد کنند و امنیت شبکه را حفظ کنند.

به طور کلی، در پاسخ به این سوال که ارز Ethereum چیست می‌توان گفت شبکه به طور کامل خود مختار است و هیچ شخص، سازمان یا نهادی مدیریت و کنترل آن‌را بر عهده ندارد. نحوه خرید ETH نیز پیچیدگی خاص ندارد و شما با افتتاح حساب در یک صرافی امن می‌توانید این ارز را معامله کنید.

چرا Ethereum به وجود آمد؟

بعد از اینکه به این سوال پاسخ دادیم که eth چیست بهتر است در مورد علت به وجود آمدن آن نیز صحبت کنیم. در دنیای امروز، اطلاعات شخصی ما، رمزها و اطلاعات مالی‌مان در کامپیوتر افراد دیگر ذخیره می‌شود.؛ آن هم به وسیله‌ی سرورهایی مثل آمازون، فیس بوک و گوگل. حتی اطلاعات این مقاله هم بر روی سرورهای یک شرکت دیگر ذخیره شده است. این شرکت‌ها تیم‌های تخصصی خودشان را در جهت ذخیره و ایمن‌سازی اطلاعات گسترش داده‌اند و هزینه‌های مرتبط با زمان کار و انجام آن را می‌پردازند؛ لذا استفاده از این شرکت‌ها فوایدی بسیاری دارد.

اما همراه با این تسهیلات، معایبی نیز وجود دارد؛ همان‌طور که می‌دانیم و یاد گرفته‌ایم، یک هکر یا دولت‌ها می‌توانند بدون اطلاع شما به فایل‌هایتان دسترسی داشته باشند که مطمئناً دلخواه شما نیست. این کار را از طریق اعمال نفوذ یا حمله به یک شخص ثالث (طرف سوم) انجام می‌دهند و به این معناست که می‌توانند اطلاعات شما را بدزدند، افشا کنند یا تغییر دهند.

برایان بهلندورف (Brian Behlendorf)، سازنده‌ی سرور اینترنتی apache، برای اینکه این نوع طراحی را در واقع «گناه اصلی اینترنت» بنامد، یک سری اقدامات انجام داده است. بهلندورف و امثال وی عقیده دارند که اینترنت همیشه باید غیر متمرکز باشد.

در راستای غیر متمرکز کردن اینترنت، جهشی در تکنولوژی به نام بلاکچین روی داده است و اتریوم در ساختار همین شبکه سعی در غیرمتمرکز کردن اینترنت دارد. در حالی که بیت کوین سعی می‌کند سیستم بانکداری آنلاین و پرداختی را تغییر دهد، این ارز این هدف را دنبال می‌کند که با استفاده از بلاکچین، طرف سوم (واسطه‌ها) را حذف کند.

طرف سوم یا همان شخص ثالث اینترنتی، همان‌هایی هستند که کار ذخیره‌سازی اطلاعات، انتقال پول و ثبت ابزارهای مالی پیچیده را انجام می‌دهند. جوزف لوبین یکی از توسعه دهندگان آن گفته است:

Ethereum ایجاد شده است تا برای حل نمودن امورات زندگی‌مان به بانک و نهادهای مشابه دیگر احتیاج نداشته باشیم.

 

منبع: رمزارز نیوز
کدخبر: 319417
  • ناشناس ارسالی در

    شماها كه ميخواستيد دلار رو برداريد حالا داريد بيت كوين رو هم ميفروشيد وهم تبليغ ميكنيد اى عرب تواران نوكر غرب

  • Mpp ارسالی در

    تا48 ساعت دیگه منتظر پرواز فایل باشید

ارسال نظر

 

آخرین اخبار