قیمت گوشت / بازار گوشت / قیمت گوشت گوسفندی
قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی اعلام شد
پوریان اعلام کرد که قیمت هر کیلوگرم لاشه گوسفندی وارداتی ۲۷۰ هزار تومان، گوساله منجمد ۲۸۰ هزار تومان و گوسفندی منجمد ۲۳۰ هزار تومان است.
رئیس شورای تامین کنندگان دام بیان کرد که به دلیل حجم مناسب زایش در فصل پاییز، تولید و واردات، تامین مقدار مورد نیاز گوشت برای ایام پایانی سال امکانپذیر است.
منصور پوریان گفت: با توجه به واردات مستمر گوشت گرم و فراوانی گوشت منجمد، کمبودی در عرضه نداریم.
او از کاهش ۴۵ درصدی تقاضا برای دام در دی و بهمن خبر داد و گفت: قیمت دام به جای اینکه واقعی باشد بیشتر مصنوعی و غیر واقعی بود چراکه قیمت واقعی هرکیلو دام برای بره ۷ ماهه ۲۰۵ هزارتومان و سایر کمتر از این رقم بود.
پوریان ادامه داد: واردات توانست بازار را از نظر قیمتی کنترل کند به طوریکه تنها در بعضی مواقع شاهد نوسانات قیمتی بودیم.
رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: با توجه به عرضه گسترده گوشت گرم، گوشت منجمد و دام زنده به سمت نرخ واقعی و منطقی پیش میرویم به طوریکه در بخشهای مختلف شاهد کاهش قیمت بودهایم.
او با بیان اینکه گوشت مورد نیاز بازار تا آخر سال تامین است، افزود: با توجه به حجم زایشهای پاییز، کمبودی در عرضه گوشت به سبب وضعیت مناسب دام تولید داخل اعم از گوساله و گوسفندی نداریم.
پوریان قیمت هرکیلو لاشه گوسفندی وارداتی را ۲۷۰ هزار تومان، گوساله منجمد ۲۸۰ هزار تومان و گوسفندی منجمد را ۲۳۰ هزار تومان اعلام کرد.
عوامل موثر بر قیمت گوشت
به طور کلی، قیمت گوشت تحت تأثیر عوامل اقتصادی، اجتماعی و طبیعی قرار میگیرد. برخی از این عوامل عبارتند از:
۱. تقاضا و عرضه: افزایش تقاضا برای گوشت میتواند قیمت را افزایش دهد، زیرا در صورتی که تقاضا از عرضه بیشتر باشد، رقابت برای خرید گوشت بالا میرود. عواملی مانند تغییر در رفتار مصرفی، سطح درآمد افراد، تغییرات جمعیتی و فصلی میتوانند تقاضا را تحت تأثیر قرار دهند. همچنین، تغییرات در عرضه گوشت نیز میتواند قیمت را تحت تأثیر قرار دهد، مانند کاهش تعداد دامها، بیماریهای دامی یا تغییرات در روند تولید.
۲. هزینههای تولید: هزینههای مرتبط با تولید گوشت، مانند خوراک دام، نگهداری و پرورش دام، داروها و واکسنها، هزینههای دستمزد و سایر هزینههای مرتبط با تولید میتوانند قیمت را تحت تأثیر قرار دهند. افزایش هزینههای تولید میتواند تولیدکنندگان را مجبور به افزایش قیمت گوشت کند.
۳. تأمین و واردات: تأمین داخلی گوشت و واردات آن میتواند قیمت را تحت تأثیر قرار دهد. وابستگی به واردات، تغییرات در نرخ ارز، سیاستهای دولتی در زمینه واردات و قوانین تجاری میتوانند قیمت گوشت را تحت تأثیر قرار دهند.
۴. شرایط طبیعی: عوامل طبیعی مانند شرایط آب و هوایی، بیماریها و آفات دامها میتوانند قیمت را تحت تأثیر قرار دهند. برای مثال، خشکسالی، سیل، بیماریهای شیوعی در دامها و آفات میتوانند تأثیری در عرضه و قیمت گوشت داشته باشند.
۵. سیاستهای دولتی: سیاستهای دولتی مانند تعیین نرخ تسعیر ارز، تعیین نرخ تمام شده برای فروش گوشت و دیگر محدودیتهای قیمتی نیز میتوانند بر قیمت گوشت تأثیرگذار باشند.
۶. عوامل جهانی: تغییرات در بازارهای جهانیمیتواند نیز تأثیرگذار باشد. مثلاً تغییرات در قیمت تولید دامها در کشورهای دیگر، تغییرات در تجارت بینالمللی، سیاستهای تعرفهای و تغییرات در نرخ ارز میتوانند قیمت گوشت را در بازار داخلی تحت تأثیر قرار دهند.
موارد گفته شده فقط برخی از عوامل موثر بر قیمت گوشت هستند و بسته به شرایط محلی و جهانی، عوامل دیگری نیز میتوانند تأثیرگذار باشند. همچنین، عوامل بیشتری نیز در تعیین قیمت گوشت وجود دارند که ممکن است متغیر باشند و در هر زمان و مکان خاصی تأثیرگذار باشند.
لقمه حرامی ملت آنقدر قیمت گوشت را بال بر دهاید که گوشت را تزسبد غذایی خود حذف کر دهاند ای بیشعور رانتخوار انحصارطلب وغا رتگر بیسواد خون ملت را درشیشه کرده حالا با نهایت گستاخی نمک هم به زخم ملت می پاش ید.... انشاالله بزودی زود از ریشه خشک خو اهید شد وبه بدترین شکل مجازات خواهید شد تا دیگر به شعور ملت توهین نکنید
إلهی امین
ازش بپرسید این گوشتها کجا توزیع میشود فق ط میشنویم از کجا بخریم خدا میداند تو قم که نیست
سال گذشته دامداری ها یکی پس از دیگری ورش کسته می شدند و دولت هیچ توجهی نکرد و همه دامهای مولد را کشتار کردند حالا با کم بود مواجه شدند اگر واقعا واردات گوشت چه یخ زده و چه دام زنده آزاد هست پس اجازه د هید صادرات دام هم آزاد شود چرا باز میخوا هید تولید کننده را داخل منگنه بگذارید تا مجبور شود قیمت را کاهش دهد در صورتی که با کاهش قیمت باز تولید کننده ضرر می کند و این سناریو باز تکرار می شود
اولا قیمت ها همان کیلویی هفتصد تومنه وثا نیا این گوشتهای وارداتی کجا توزیع میشه؟چ را توزیعشون را به قصابی ها واگذار نمی کن ند؟تادست مردم برسه؟
چرا درصورت کاهش تقاضا بیشتر قیمتها ثابت میماند؟!!!
واقعیش اینه مصنوعی دیگه چه باشد الان ۲۷۰ نمیدن بر ۷ ماهه
سلام بپا سکته نزنی شیکمو
واقعا هلاک شدیم از کمخونی