|

بازار ارزهای دیجیتال | بازار رمزارز | کلاهبرداری رمزارزی

کلاهبرداری ۱.۲ میلیون دلاری استاد از دانشجویان با ارز دیجیتال!

طبق بیانیه اخیر منتشرشده توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC)، برایان سیول (Brian Sewell)، بنیانگذار شرکت راکول کپیتال (Rockwell Capital Management)، از اوایل سال ۲۰۱۸ تا اواسط سال ۲۰۱۹، دانشجویان خود را تشویق کرده است که وجوه خود را در یک صندوق پوشش ریسک که وجود خارجی نداشته، سرمایه‌گذاری کنند.

اقتصاد کلاهبرداری ۱.۲ میلیون دلاری استاد از دانشجویان با ارز دیجیتال!

یک مدرس دوره معاملات ارزهای دیجیتال، به دلیل گمراه کردن ۱۵ دانش‌آموز خود و ترغیب آنها به انجام سرمایه‌گذاری ۱.۲ میلیون دلاری در یک صندوق پوشش ریسک با وعده ایجاد بازدهی بالا، از سوی رگولاتور اوراق بهادار ایالات متحده با اتهاماتی مواجه شده است.

علی‌رغم ادعای استفاده از فناوری پیشرفته، او این وجوه را بدون راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری دریافت کرده است.

طبق بیانیه اخیر منتشرشده توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC)، برایان سیول (Brian Sewell)، بنیانگذار شرکت راکول کپیتال (Rockwell Capital Management)، از اوایل سال ۲۰۱۸ تا اواسط سال ۲۰۱۹، دانشجویان خود را تشویق کرده است که وجوه خود را در یک صندوق پوشش ریسک که وجود خارجی نداشته، سرمایه‌گذاری کنند.

وی تقریباً ۱.۲ میلیون دلار از ۱۵ دانشجو دریافت کرده اما هرگز صندوقی را راه‌اندازی ننموده و استراتژی‌های معاملاتی که برای سرمایه‌گذاران تبلیغ می‌کرده را اجرایی نکرده است.

وی قول داده بود که از هوش مصنوعی (AI) و فناوری یادگیری ماشینی برای به حداکثر رساندن بازدهی وجوه سرمایه‌گذاران استفاده کند. با این حال، او وجوه دانشجویانش را به خرید بیت کوین اختصاص داده و در نهایت پس از هک شدن کیف پولش، تمامی وجود از دست رفته است.

راکول کپیتال موافقت کرده است که ۱.۲ میلیون دلار وجه از دست رفته را به همراه ۴۰۲ هزار دلار سود به سرمایه‌گذاران بازگرداند. در صورت تأیید این توافق توسط دادگاه، سیول نیز باید یک جریمه مدنی به مبلغ ۲۳۲ هزار دلار پرداخت نماید.

کلاهبرداری ارز دیجیتال چیست؟

کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال رواج یافته است. با انواع روش‌های کلاهبرداری در کریپتوکارنسی و رمز ارز و نحوه جلوگیری از آن‌ها آشنا شوید. برای این کار، بهتر است با چشمانی کاملا باز در بازار ارز دیجیتال فعالیت کنید و با شنیدن داستان زندگی افرادی که به واسطه سرمایه‌ گذاری در انواع رمز ارز مخصوصا بیت کوین طی مدتی کوتاه ثروتمند شده‌اند، سرمایه‌تان را به باد ندهید! با گسترش مقبولیت و میزان استفاده از ارزهای دیجیتال طبیعی است روش‌های کلاهبرداری متعددی خلق شوند. تبهکاران سایبری اکنون تمرکز ویژه‌ای روی دارایی رمز ارزی کاربران دارند، به همین دلیل بهتر است انواع کلاهبرداری از طریق ارز دیجیتال و نحوه محافظت از سرمایه‌ خود در برابر آن‌ها را بشناسید.

به چند دلیل اکنون فضای رمز ارزها برای مجرمان سایبری بسیار جذاب شده است. نخست این که تراکنش‌ها در این دنیا ناشناس هستند، پس بعد از کلاهبرداری و سرقت ارزهای دیجیتال یک قربانی، هیچ ردی از تبهکار باقی نخواهد ماند، مگر این که او رفتار ناشیانه‌ای انجام بدهد. پس به طور عادی، همه کلاهبرداری های انجام شده در بازار ارز دیجیتال غیر قابل ردیابی و پیگیری است، مگر این که مواردی (انگشت شمار) استثنا وجود داشته باشد. دلیل دیگر تمرکز سارقان روی حوزه کریپتوکارنسی نوظهور بودن آن است، چرا که میزان آگاهی اغلب کاربران نسبت به موارد امنیتی مربوط به ارزهای دیجیتال پایین است.

تعجبی است این روزها، چطور به طور ناگهانی، افراد زیادی در توییتر، فیس بوک و سایر رسانه‌های اجتماعی اینقدر سخاوتمند شده‌اند! کافی است پاسخ‌ها به یک توئیت با تعامل بالا را بخوانید. بدون شک با پیام‌های یکی از شرکت‌ها یا اینفلوئنسرهای رمز ارزی مواجه خواهید شد که در حال بذل و بخشش است! آن‌ها قول می‌دهند در صورت ارسال مقداری بیت کوین، اتریوم، بایننس کوین یا یک رمز ارز دیگر، 10 برابر آن دارایی را به شما برمی‌گردانند! چنین اتفاقی آن‌سوی ایده‌آل است، اما متاسفانه با یک کلاهبرداری در کریپتوکارنسی روبه‌رو هستیم. نباید به خیال زرنگ بودن، اسیر دام‌های تبهکاران زرنگ شوید!

 

منبع: رمزارز نیوز
کدخبر: 319657

ارسال نظر

 

آخرین اخبار