|

قیمت بیت کوین / قیمت رمز ارز / بازار ارزهای دیجیتال

کاهش قیمت بیت کوین / نرخ تورم آمریکا بازار را بهم ریخت

بیت کوین یک ذخیره ارزش است و قیمت آن تحت تاثیر سیاست‌های پولی قرار دارد. ادامه سطح بالای تورم و در آمریکا باعث می‌شود فدرال رزرو سیاست نرخ بالای تورم را همچنان ادامه دهد.

افزایش نرخ تورم در آمریکا باعث کاهش قیمت ارزهای دیجیتال شده است.

بیت کوین در روز دوشنبه تا بیش از ۵۰ هزار دلار افزایش یافته و به بالاترین رقم طی دو سال گذشته رسیده بود T اما حالا با یک کاهش ۰.۸ درصدی، تا ۴۸۳۷۲ دلار و ۸۹ سنت پایین آمده است.

کاهش قیمت بیت کوین پس از آن اتفاق افتاد که اداره آمار آمریکا افزایش بیش از حد انتظار شاخص قیمت مصرف‌کننده در ژانویه را گزارش داد. بدین ترتیب سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا هم بیش از ۱۰ واحد افزایش یافته و سرمایه‌های مخاطره آمیزی مانند ارزهای مجازی را تحت فشار قرار داده است.

بیت کوین یک ذخیره ارزش است و قیمت آن تحت تاثیر سیاست‌های پولی قرار دارد. ادامه سطح بالای تورم و در آمریکا باعث می‌شود فدرال رزرو سیاست نرخ بالای تورم را همچنان ادامه دهد. بدین ترتیب تمایل برای خرید سرمایه‌هایی مانند بیت کوین و طلا پایین می‌آید.

البته برخی تحلیلگران عقیده دارند روند افزایش قیمت بیت کوین علی رغم وقفه ایجاد شده ادامه داشته باشد.

اما ادامه تورم بالا، تمایل به خرید ارزهای مجازی از جمله بیت کوین را به عنوان یک پشتوانه ایمن کاهش داده و قیمت آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

قیمت بیت کوین در دهم نوامبر ۲۰۲۱ به اوج ۶۸۹۸۲ دلار رسیده بود.

سرمایه‌گذاران انتظار دارند قیمت بیت کوین در حال حاضر بالاتر از ۴۸۶۰۰ دلار باقی بماند.

تاثیر نرخ تورم بر ارزهای دیجیتال

تورم معمولاً تاثیر مستقیم بر ارزهای دیجیتال ندارد. اما برخی افراد و سرمایه گذاران معتقدند که ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین به عنوان یک روش برای حفظ ارزش دارایی‌ها در مقابل تورم می‌توانند عمل کنند. زیرا تعداد محدودی از ارزهای دیجیتال وجود دارد و تورم نمی‌تواند تأثیر آن‌ها را به همان اندازه که بر دیگر دارایی‌ها دارد، تخریب کند. از طرف دیگر، تغییرات نرخ تورم ممکن است به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار بر روند قیمت‌دهی ارزهای دیجیتال در بازار عمل کند

تاثیر اقتصاد جهانی بر بازار ارزهای دیجیتال

اقتصاد جهانی می‌تواند تأثیر زیادی بر بازار ارزهای دیجیتال داشته باشد. برخی از عوامل اقتصادی که ممکن است بر بازار ارزهای دیجیتال تأثیر بگذارند عبارتند از:

۱. رشد اقتصادی: اگاهی از وضعیت اقتصاد جهانی و رشد یا کاهش آن می‌تواند تأثیرگذار بر تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران در بازار ارزهای دیجیتال باشد. رشد اقتصادی قوی ممکن است منجر به افزایش تقاضا برای ارزهای دیجیتال شود.

۲. نرخ بهره: تغییرات در نرخ بهره ممکن است تأثیر مستقیم بر ارزش ارزهای دیجیتال داشته باشد. برای مثال، کاهش نرخ بهره ممکن است سرمایه‌گذاران را به سمت سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال هدایت کند.

۳. تنظیمات دولتی: تصمیمات دولت‌ها در زمینه تنظیمات مالی و اقتصادی ممکن است تأثیر مستقیم بر بازار ارزهای دیجیتال داشته باشد. برای مثال، قوانین و مقررات جدید ممکن است باعث تغییرات در رفتار سرمایه‌گذاران شود.

۴. رویدادهای جهانی: رویدادهای جهانی مانند بحران های سیاسی، نظامی یا طبیعی ممکن است تأثیر زیادی بر بازار ارزهای دیجیتال داشته باشند. به عنوان مثال، بحران های سیاسی ممکن است منجر به فروش فوری ارزهای دیجیتال شود.

بنابراین، درک نحوه تأثیر اقتصاد جهانی بر بازار ارزهای دیجیتال و پیش‌بینی روندهای آینده ممکن است به سرمایه‌گذاران و تجار بازار ارزهای دیجیتال کمک کند تا تصمیمات بهتر و هوشمندانه‌تر بگیرند.

منبع: تسنیم
کدخبر: 320392

ارسال نظر

 

آخرین اخبار