|

ناوگان هوایی / شرکت هواپیمایی / تعرفه درمان

پرداخت هزینه هنگفت برای جابجایی بیمار/ خارجی ها برای درمان به ایران می آیند؟

به گفته مدیر عامل شرکت هما، عمده‌ترین فعالیت آنها مربوط به انتقال بیماران از خارج به ایران است. این شرکت افرادی را که تمایل دارند برای درمان به ایران بیایند، پذیرش می‌کند.

اقتصاد پرداخت هزینه هنگفت برای جابجایی بیمار/ خارجی ها برای درمان به ایران می آیند؟

شمس‌الدین فرزادی‌پور در یک نشست خبری اعلام کرد که هیات مدیریت در بازه زمانی از تیر ماه تا به امروز، بیش از ۲ هزار و ۸۴۵ مصوبه را تصویب کرده است. او بیان کرد: از ابتدا اولویت ما توسعه ناوگان بوده است و ما به هر روشی که ممکن است، توسعه ناوگان را پیگیری می‌کنیم. به طور مشهود، تأخیرات و لغو پروازها به شدت کاهش یافته است.

وی با اشاره به مشکلات شرکت هواپیمایی هما از قبل از دو سال پیش گفت: از روز اول که وارد مجموعه شدم با تجمعات مواجه بودم اما با اقدامات در حوزه نیروی انسانی امروز دیگر این چالش‌ها مرتفع شده اما همچنان موضوع معیشت و حقوق کارکنان هما را دنبال می‌کنم بطوریکه  در ۶ ماه اول حضورم میانگین حقوق کارکنان را از ٣ تا ٧ میلیون تومان افزایش دادیم.

مدیرعامل هما ادامه داد: در این مدت صندوق بازنشستگی هما به  صندوق بازنشستگی کشوری منتقل شد اما همچنان بازنشستگان از برخی از مزایای هما برخوردار می‌شوند.

فرزادی‌پور تاکید کرد: شرکت با یک چالش هویتی مواجه بود که توانستیم امید را به هما برگردانیم.

وی از راه‌اندازی اورژانس هوایی خبر داد و گفت: برنامه هما این است که اورژانس هوایی را راه‌اندازی کند و نسبت نقل و انتقالات هوایی بیماران اقدام می‌کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر اورژانس هوایی متولی ندارد و این موضوع متفاوت از انتقال بیماران حادثه دیده با هلیکوپتر است. الان انتقال بیمار از از زاهدان تا تهران حدود ۶٠٠ میلیون تومان هزینه دارد اما هما برنامه دارد که با یک دهم این هزینه بیمار را منتقل کند.

مدیرعامل هما در پاسخ به این سوال که این بیماران چه مواردی هستند و در یک سال اخیر چند مسافر بیمار درخواست جابجایی ۶٠٠ میلیون تومانی وجود داشت، گفت: بیماران زیادی وجود دارند که باید به مراکز درمانی منتقل شوند و این انتقال هم حتما باید هوایی باشد اما الان اورژانس هوایی متولی ندارد و هما قصد دارد با تجهیزات هوایی و پزشک هوایی این اقدام را با کاهش هزینه تمام شده انجام دهد. برای انتقال این بیماران با تجهیزات مخصوص باید از ٨ صندلی استفاده شود و در سال گذشته ٢٠ مورد بیمار جابجایی هوایی داشتند.

وی در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه این جابه‌جایی‌ها در چه مسیری بودند، ادامه داد: عمده این جابه‌جایی‌ها مربوط به انتقال بیماران از کشورهای خارجی به ایران است و این بیماران هرچند که در قلب درمانی در کشورهای خارجی هستند اما ترجیح می‌دهند برای درمان به ایران بیایند.

وی با اشاره به افزایش ظریف اشغال ناوگان هوایی هما گفت: با افزایش ظریف اشغال هواپیماها مواجه هستیم بطوریکه امروز در پروازهای پاریس صندلی خالی نداریم .

فرزادی‌پور  ادامه داد: در حال حاضر به ١١ شرکت هواپیمایی از جمله لوفت ‌هانزا، ترکیش ایر و ... به ١٠ شرکت داخلی سرویس ارایه می‌دهیم و از این محل درآمدزایی داریم.

مدیرعامل هما درباره خرید قطعات هواپیما در ۴ سال اظهار داشت: در سال ٩٩ میزان خرید قطعات ٣.١ میلیون دلار ، در سال ١۴٠٠ حدود ٣.۴ میلیون دلار ، در سال ١۴٠١  این عدد به ٨ میلیون دلار رسید و امسال هم ٢٩.٧ میلیون دلار قطعات خریداری کردیم.

فرزادی‌پور با اشاره به افزایش درآمد این شرکت گفت: هیچ اعتباری از دولت برای شرکت وجود ندارد و درآمد از علمیات پروازی در سال ١۴٠١ نسبت به سال گذشته آن ٩٠ درصد افزایش پیدا کرد و در سال ١۴٠٢ هم این رشد به ٢۵ درصد  رسید .

 

منبع: ایلنا
کدخبر: 321031

ارسال نظر

 

آخرین اخبار