|

فروش بلیت فوق‌العاده قطار مشهد / تاریخ دقیق اعلام شد

بلیت‌های قطارهای فوق‌العاده مشهد همزمان از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه، از طریق سکوهای اینترنتی و نیز حضوری به فروش می‌رسند.

اقتصاد

با توجه به افزایش تقاضا در ایام میلاد امام رضا (ع) و حضرت معصومه (ع) و دهه کرامت، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت، پیش‌بینی شده است که روزانه سه رام قطار فوق‌العاده در مسیر مشهد مقدس ارائه شود.

بلیت این قطارها از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ساعت ۹ صبح همزمان از سکوهای اینترنتی و حضوری قابل خریداری خواهد بود.

تخفیف رجا به مسافران به مناسبت دهه کرامت

شرکت رجا به مناسبت گرامی‌داشت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) طرح ویژه «دهه کرامت» را با ارائه تخفیف اجرا می‌کند.

روابط عمومی شرکت رجا اعلام کرد: به مسافران با نام‌های مبارک «معصومه» و «رضا» که بلیت قطارهای بازه‌ زمانی ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ را به مقصد مشهد مقدس صرفاً از طریق سایت رجا به نشانی www.raja.ir خریداری کنند، ۱۵ درصد تخفیف اعطا می‌شود.

اعمال این تخفیف، بدون نیاز به هیچ‌گونه مراحل اداری در فرآیند خرید بلیت، به صورت خودکار و بدون محدودیت در مسیرهای منتهی به مشهد مقدس صورت می‌پذیرد.

سامانه ارتباط با مشتریان شرکت حمل و نقل ریلی رجا از طریق تلفن ۱۵۳۹ به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخ‌گویی به هموطنان گرامی در اقصی نقاط کشور در خصوص اطلاعات مرتبط با سفر با قطار و دریافت پیشنهادها و انتقادهای آنان و پیگیری آنی مشکلات حین سفر است.

چرا برای سفر در روزهای تعطیل، بلیت پیدا نمی‌شود؟

افزایش تقاضا برای حمل‌ونقل عمومی سفرهای مردمی پس از کرونا و عدم توسعه ناوگان‌های هوایی، ریلی و اتوبوسی در سال‌های گذشته، به کمبود بلیت در تمامی شقوق حمل‌ونقل منجر شده است.

به گزارش ایسنا، این روزها اگر قصد سفر داشته باشید، باید از وسیله شخصی خود برای مسافرت استفاده کنید یا از یک ماه قبل‌تر برنامه‌ریزی کرده و برای هر یک از وسیله‌های حمل‌ونقل عمومی‌ از جمله هواپیما، قطار و اتوبوس بین‌شهری استفاده کنید. در غیر این صورت بعید است که از یک روز و چند روز قبل بتوانید بلیت بخرید.

در سال‌های گذشته به دلایل متعددی از جمله افزایش نرخ ارز، تحریم و تورم، نوسازی ناوگان در هر یک از بخش‌های حمل‌ونقل با مشکل مواجه بوده است. این موضوع در روزهای گذشته که کشور با تعطیلی چند روزه مواجه بود، بیشتر خود را نشان داد.

کمتر از نصف نیاز کشور، هواپیما داریم!

در صنعت هوایی، مسئولان معتقدند که کشور به ۵۰۰ فروند هواپیمای فعال نیاز دارد، این در حالی است که در حال حاضر تعداد هواپیماهای فعال در کشور کمتر از ۲۰۰ فروند است. البته با وجود تاکید مسئولان هوایی بر افزایش ظرفیت‌های هوایی،

از طرف دیگر با وجود تاکید رئیس سازمان هواپیمای کشوری به رسیدن ۲۵۰ فروند هواپیمای فعال تا پایان ۱۴۰۲، موانعی از تحریم و افزایش نرخ ارز تا مشکلات گمرکی، سد راه توسعه ناوگان بوده است.

بلیت قطار هم نیست!

در صنعت ریلی هم آنطور که مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بارها اذعان کرده، به‌دلیل بدهی‌های انباشته از سال‌های قبل، نوسازی ناوگان ریلی هم با مشکل مواجه بوده است. در این میان اگرچه تلاش‌هایی برای توسعه ناوگان با استفاده از ظرفیت تولید داخل انجام شده، اما کافی نبوده است.

البته وزیر راه سال گذشته و در خصوص اینکه چرا بلیت قطار در مسیرهای مختلف پیدا نمی‌شود، گفته بود اگرچه ممکن است در یک تاریخ خاص و با افزایش پیک مسافرت‌ها، تقاضای بلیت زیاد باشد و کمبود ایجاد شود، اما به‌ صورت کلی کمبود بلیت نداریم.

اتوبوس‌ها در دو سال نصف شده است!

در عین حال به گفته رییس اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری، در حالی‌که تعداد ثبت سرویس‌هایی که به اقصی‌نقاط کشور داشتیم، دو سال پیش حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس سالانه بوده، اکنون به ۶۵۰۰ دستگاه رسیده، به همین دلیل در همه شهرها سرویس کمتر شده است.

گفتنی است؛ در دو سال گذشته، با کاهش محدودیت‌های ناشی از کرونا، تقاضای سفرهای مردمی هم افزایش داشته و این موضوع در کنار عدم توسعه ناوگان، منجر به کمبود عرضه در تمامی شقوق حمل‌ونقل شده است.

منبع: ایسنا
کدخبر: 326285

ارسال نظر