|

بازار مسکن چین آشفته شد / دومین اقتصاد بزرگ جهان در شوک!

به گفته موسسه رتبه‌بندی فیچ، پیش‌بینی می‌شود تقاضای مسکن در چین تا سال ۲۰۴۰ کاهش پیدا کند.

اقتصاد بازار مسکن چین آشفته شد / دومین اقتصاد بزرگ جهان در شوک!

با استناد به اظهارات موسسه رتبه‌بندی فیچ، میانگین تقاضای سالانه مسکن در چین در بازه زمانی ۲۰۲۴ تا ۲۰۴۰ در حال کاهش است. در این گزارش پیش‌بینی می‌شود تقاضای مسکن جدید در دومین اقتصاد بزرگ جهان در این دوره به‌طور متوسط به حدود ۸۰۰ میلیون متر مربع در سال نزول کند.

دلایل اصلی این پیش‌بینی تغییرات نامطلوب جمعیتی، شهرنشینی کندتر و کاهش تعداد و اندازه پروژه‌های نوسازی شهری است.

فیچ اعلام کرد که پیش‌بینی آن کاهش ۳۳ درصدی نسبت به متوسط تقاضای واقعی ۱.۲ میلیارد متر مربع در سال از دوره ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ را نشان می‌دهد.

در این گزارش آمده است ما انتظار داریم در بلندمدت، ۶۰۰ میلیون مترمربع تقاضای سالانه توسط مسکن‌های خصوصی جدید برآورده و مابقی تقاضا از طریق مسکن‌های اجاره‌ای عمومی و موجودی مسکن تامین شود. این میزان کمتر از ۹۴۸ میلیون متر مربع خانه‌های خصوصی جدید فروخته شده در سال ۲۰۲۳ است.

وی افزود: با توجه به این موضوع، دولت‌های محلی ممکن است خانه‌های خصوصی را از توسعه‌دهندگان خریداری و آنها را به مسکن اجاره‌ای تبدیل و از کاهش فروش در آینده نزدیک جلوگیری کنند.

آژانس رتبه‌بندی خاطرنشان کرد که پیش‌بینی آن تقاضای اساسی مسکن ازجمله خرید برای استفاده شخصی و اجاره را در نظر گرفته است.

رکورد بازار جهانی املاک و مستغلات

بخش بازار جهانی املاک و مستغلات در سال ۲۰۲۳ به ۳۶۵.۵۱ تریلیون دلار رسید.

داده‌ها نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۴ شاهد تحول قابل توجهی در بخش املاک و مستغلات به سمت آینده هوشمند، پایدار و متنوع خواهیم بود.

شرکت املاک و مستغلات ترکیه به نام ترم گلوبال (Trem Global) اعلام کرد که بازار جهانی املاک و مستغلات و زیرساخت‌ها در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۳۶۵.۵۱ تریلیون دلار رسیده است.

بر اساس این  بیانیه، نتایج تحقیقات (Precedence)، بخش املاک و مستغلات که نوسانات اقتصادی جهانی را به چالش کشیده است، امسال به قدرت خود ادامه می‌دهد.

شایان‌ذکر است که افزایش بازار در محیطی پر از تنش‌های ژئوپلیتیکی در بخش مسکونی به دست آمده است.

مورات مریک، معاون مدیر کل فروش ترم گلوبال گفت که ترکیه با اقتصاد پویا و گزینه‌های غنی املاک و مستغلات، مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی است.

وی افزود: ترکیه پلی در بازارهای بین‌المللی املاک خواهد بود و مزیت‌های رقابتی آن در حال افزایش است.

مریک اظهار کرد که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳، سرمایه‌گذاران از ۵۲ ملیت، پیشگام سرمایه‌گذاری‌های در ترکیه بودند و در سال ۲۰۲۴، تقاضا عمدتا از کشورهای غربی آغاز شده و این وضعیت تنوع در بازارهای املاک و مستغلات ترکیه راه را برای اقتصاد ترکیه و رویکردهای نوآورانه در بخش املاک و مستغلات فراهم می‌کند.

این شرکت انتظار داشت که سال ۲۰۲۳ شاهد تحولات قابل توجهی برای بخش املاک و مستغلات به سمت آینده‌ای هوشمند، پایدار و متنوع باشد.

بر اساس این بیانیه، در حالی که گردشگری و سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی در خاورمیانه از رشد بازار املاک حمایت می‌کند، روندهایی مانند افزایش فضاهای زندگی مشترک، افزایش دیجیتالی شدن در معاملات املاک و مستغلات و توسعه پایدار در کانون توجه قرار می‌گیرند.

این شرکت گفت: عواملی مانند شهرهای بزرگ عربستان سعودی، روند رو به رشد دبی و رتبه اول استانبول در فهرست پربازدیدترین شهرهای جهان در سال گذشته باعث افزایش علاقه روزانه سرمایه‌گذاران بین‌المللی به این کشورها شده است.

روند سرمایه‌گذاری بین‌المللی همچنان نقش مهمی در بازارهای املاک و مستغلات بازی می‌کند. در حالی که عواملی مانند جنگ‌ها و بلایای طبیعی باعث کاهش جمعیت می‌شود، مسائلی مانند فرصت‌های اقتصادی، آموزش و کیفیت زندگی باعث افزایش تقاضا برای مهاجرت به کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه می‌شود.

آمریکا، آلمان، کانادا، استرالیا، استرالیا، ترکیه و امارات متحده عربی ازجمله کشورهایی هستند که انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۴ بیشترین مهاجرت را داشته باشند.

وی تاکید کرد: در حالی که این روند، تقاضا برای املاک و مستغلات در کشورهای مهاجر را افزایش می‌دهد، منجر به کاهش تقاضا در کشورهای مهاجر می‌شود.

منبع: ایسنا
کدخبر: 327321

ارسال نظر

 

آخرین اخبار