بررسی روند بیت کوین، اتریوم و سولانا / بازار رمزارزها در انتظار جهش است
قیمت بیتکوین در تاریخ ۲۰ می (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) به شدت افزایش یافت و از آن زمان در محدوده مشخصی در نوسان قرار دارد. معمولاً، معاملهگران در زمان نزدیک شدن قیمت به مقاومتهای سربار، داراییهای خود را به فروش میرسانند؛ اما جریان ورودی سرمایه به صندوقهای ETF اسپات بیتکوین نشان میدهد که تقاضا برای خرید همچنان ادامه دارد. بر اساس اطلاعات وبسایت فارساید اینوستر، در تاریخ ۲۰ و ۲۱ می (۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد ۱۴۰۳)، مجموعاً ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه جدید به ETFها وارد شده است.
علیرغم رشد دوباره تقاضا برای خرید بیت کوین، بسیاری از تحلیلگران نگران پرایس اکشن این ارز دیجیتال در کوتاهمدت هستند. جان بولینگر (John Bollinger)، خالق اندیکاتور باندهای بولینگر میگوید تحلیل وضعیت کنونی بیت کوین نشان میدهد این ارز دیجیتال به دنبال تثبیت در کوتاهمدت یا اصلاح قیمت است. شرکت متریال ایندیکیترز (Material Indicators) نیز مدعی شده در صورت عدم عبور قیمت بیت کوین از ۷۱٬۵۰۰ دلار، احتمالا با ریزش قیمت مواجه خواهیم شد.
در حالی که بیت کوین منتظر یک جرقه است، به نظر میرسد فعلا توجه معاملهگران به اتریوم و تایید احتمالی ETFهای اسپات این ارز دیجیتال معطوف شده است. بدون شک تایید ETFهای اتریوم میتواند بر قیمتها تاثیر بگذارد و به رشد بازار آلت کوینها منجر شود.
روند بیت کوین، اتریوم، BNB و سولانا در روزهای آتی چگونه خواهد بود؟ در این مطلب تحلیل تکنیکال این ارزهای دیجیتال را بررسی میکنیم.
بیت کوین در تاریخ ۲۰ می از مقاومت ۶۸٬۰۰۰ دلاری عبور کرد، با این حال، فشار خریداران برای غلبه بر مقاومت سربار ۷۳٬۷۷۷ دلاری کافی نبود.
اما نیمه پر لیوان این است که خریداران همچنان در تلاشاند تا قیمت بیت کوین را بالاتر از ۷۰٬۰۰۰ دلار نگهدارند. اگر آنها موفق شوند، قیمت بیت کوین میتواند مقاومت ۷۳٬۷۷۷ دلاری را هدف قرار دهد که در صورت شکسته شدن، میتواند تا ۸۰٬۰۰۰ و سپس ۸۴٬۰۰۰ دلار صعود کند.
در سمت مقابل، اگر قیمت از سطوح فعلی یا پس از آزمایش مقاومت سربار اصلاح شود، میتوان انتظار داشت فاز تثبیتی برای چند روز دیگر ادامه پیدا کند.
تحلیل تکنیکال اتریوم
در حال حاضر همه نگاهها به اتریوم و تکلیف ETFهای اسپات آن جلب شده است. قیمت اتریوم سه روز پیش با انتشار اخبار مثبت در مورد ETFهای اسپات خط مقاومت کانال نزولی را به سمت بالا شکست که از تغییر روند احتمالی خبر میدهد.
این پایان کار اتریوم نبود و قیمت از مقاومت ۳۷۳۰ دلاری نیز فراتر رفت. در صورتی که خریداران بتوانند قیمت را بالاتر از این مقاومت حفظ کنند، اتریوم میتواند تا ۴۱۰۰ دلار صعود کند. اگر این مقاومت نیز شکسته شود احتمالا شاهد صعود تا ۴۸۶۸ دلار خواهیم بود.
در سمت مقابل، تشدید فشار فروش میتواند قیمت را به شدت کاهش داده و به زیر ۳۷۳۰ دلار برساند. در این سناریو، احتمال ریزش تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۳۲۲۴ دلار) وجود خواهد داشت.
تحلیل تکنیکال BNB
قیمت BNB در تاریخ ۲۰ می از حوالی خط حمایت الگوی مثلثی متقارن افزایش یافت و خط مقاومت این الگو را به سمت بالا شکست. این نشان میدهد کفه ترازو به سمت خریداران متمایل شده و آنها دوباره بر بازار سوار شدهاند.
قیمت BNB فردای آن روز به مقاومت سربار ۶۳۵ دلاری رسید، با این حال، فشار فروش از تداوم رالی جلوگیری کرد. در صورتی که خریداران همچنان بر بازار مسلط باقی بمانند، احتمال شکسته شدن مقاومت ۶۳۵ دلار بالا میرود. این اتفاق میتواند مسیر صعود تا ۶۹۲ دلار را باز کند.
در سمت مقابل، در حال حاضر حمایت مهمی در حوالی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۵۹۰ دلار) قرار دارد که باید به آن توجه داشت. اگر BNB به زیر این میانگین متحرک و سطح حمایتی پس از آن سقوط کند، احتمالا برای چند روز دیگر شاهد نوسان قیمت بین ۴۹۵ تا ۶۳۵ دلار خواهیم بود.
تحلیل تکنیکال سولانا
به دنبال رشد بازار رمزارزها در تاریخ ۲۰ می، قیمت سولانا از مقاومت ۱۸۵ دلاری عبور کرد، با این حال، فشار خریداران برای تداوم رالی صعودی کافی نبود.
فردای آن روز قیمت سولانا دوباره به زیر ۱۸۵ دلار رسید که نشان میدهد فشار فروشندگان همچنان ادامه دارد. با این حال، شیب صعودی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۱۶۱ دلار) و قرار گرفتن شاخص RSI در محدوده مثبت نشان میدهد در مسیر پیش رو مقاومت زیادی وجود ندارد.
در صورتی که خریداران بار دیگر بتوانند قیمت را به بالای ۱۸۵ دلار برسانند، احتمال رشد بیشتر تا مقاومت سربار ۲۰۵ دلاری وجود خواهد داشت. پیشبینی صعودی در صورت سقوط قیمت سولانا به زیر میانگینهای متحرک خود فاقد اعتبار خواهد شد.
ارسال نظر