|

پیش بینی قیمت دلار در بازار ۱۲ خرداد | نرخ این اسکناس بازیچه دست دولت است!

در هفته آغازین ماه خرداد، قیمت دلار با بازدهی مثبت و افزایش هزار تومانی به کار خود پایان داد، برخلاف تمام هفته‌های اردیبهشت. در هفته گذشته، دلار با نوساناتی محدود داد و ستد شد و در بیشتر روزها در یک روند رنج بندی شده قرار داشت. معامله‌گران از یک سو انتظار بازار را برای برخی رویدادهای سیاسی و از سوی دیگر تاثیر سیاست‌گذاران را در تثبیت قیمت دلار موثر می‌دانند.

اقتصاد پیش بینی قیمت دلار در بازار ۱۲ خرداد | نرخ این اسکناس بازیچه دست دولت است!

پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که قیمت دلار در بازار ارز بر اساس عوامل مختلف تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. اهمیت این پیش بینی‌ها برای اقتصاد کشور و شرکت‌ها چشم‌گیر است. پیش بینی صحیح قیمت دلار به کمک تصمیم‌گیری‌های موفق و صحیح در حوزه تجارت و اقتصاد کمک کرده و امکان داشته باشد که ضربه‌های احتمالی به اقتصاد جلوگیری شود. از این رو، درک و پیش بینی قیمت دلار از اهمیت بالایی برخوردار است و نباید نادیده گرفته شود.

قیمت دلار در هفته ابتدایی خرداد با افزایش هزار و ۵۰ تومانی نسبت به هفته گذشته به کار خود پایان داد و بازدهی مثبت ۱.۸۲ درصدی داشت. معاملات بازار ارز در مدت مذکور با وجود تسلط کامل سیاست‌گذار بر بازار و ارزپاشی، افزایش محدودی داشت و تحت تاثیر اخبار سیاسی نیز قرار داشت.

قیمت دلار در هفته دوم خرداد چقدر می‌شود؟

با وجود اینکه بازیگران بازار ارز در هفته اخیر ریسک جدیدی را متوجه بازارهای مالی ندانستند؛ اما موضوع برگزاری نشست شورای حکام در هفته آینده ۱۴ خرداد و احتمال صدور قطعنامه علیه ایران را عاملی برای افزایش قیمت دلار و صعود به کریدور بالاتر دانستند. به اعتقاد آنها در صورتی که قطعنامه‌ای علیه ایران صادر شود دلار به کریدور بالاتر جهش قیمت خواهد داشت و مقاومت کوتاه‌مدت خود را در نیمه کریدور ششم خواهد شکست. از سوی دیگر اگر قطعنامه‌ای علیه ایران صادر نشود امکان برگشت قیمت دلار به نیمه کریدور پنجم در هفته دوم خرداد نیز وجود دارد.

تحلیلگران اقتصادی با اشاره به سیاست‌های کلان دولت مبنی بر مهار تورم معتقدند سیاست‌گذار درصدد است با تزریق منابع به بازار ارز قیمت اسکناس دلار را در محدوده معاملاتی فعلی تثبیت کند. از دیدگاه معامله‌گران نیز محدوده قیمتی فعلی کف مطمئنی برای تصمیم‌گیری و ورود به بازار ارز به حساب می‌آید. آنها می‌گویند با توجه به اینکه در روزهای اخیر ریتم حرکت قیمت دلار در روند رفت و برگشتی محدودی قرار دارد؛ به نظر می‌رسد بانک مرکزی با ارزپاشی توانسته بازار را تحت تاثیر قرار دهد و عملاً عرضه و تقاضا در توازن با یکدیگر قرار گرفته‌اند.

تتر به کانال ۵۹ هزار تومانی برگشت

گفتنی است قیمت درهم روز پنجشنبه ۱۰ خرداد افزایش محدود ۱۰ تومانی داشت و با رقم ۱۶ هزار و ۳۰  تومانی معامله شد. تتر با رشد ۱۵۰ تومانی روی رقم ۵۹ هزار تومانی ایستاده است.

قیمت پوند انگلیس با رشد ۲۰۰ تومانی با قیمت ۷۴ هزار۶۱۰ تومانی معامله شد و یورو نیز روی رقم ۶۳ هزار ۴۶۰ تومانی به کار خود پایان داد.

شایان ذکر است اسکناس و حواله دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر قیمت نسبت به روز چهارشنبه ۹ خرداد عرضه شد. اسکناس دلار با رقم ۴۵ هزار و ۸۴ تومان و حواله دلار با رقم ۴۲ هزار و ۹۵ تومان عرضه شد.

منبع: تجارت نیوز
کدخبر: 327974

ارسال نظر