|
کدخبر: 329517

رشد ۲ برابری ظرفیت اینترنت ایران | دولت با دست پُر به میدان آمد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توضیح عملکرد وزارتخانه، به دو موضوع اصلی اشاره کرد. اولین موضوع، افزایش ۲ برابری ظرفیت اینترنت کشور از ۵.۴ به ۱۰.۷ است. این اقدام باعث افزایش قابل توجهی در ظرفیت اینترنت کشور شده است. دومین موضوع، افزایش نقاط حضور بین‌الملل شرکت زیرساخت را شامل می‌شود. این اقدام به ارتقا کیفیت و پایداری اینترنت منجر شده است. با افزایش نقاط حضور بین‌الملل، شرکت زیرساخت توانسته است خدمات اینترنتی را به صورت گسترده‌تری در سطح جهان ارائه دهد و از این طریق کیفیت و پایداری اینترنت را بهبود بخشد.

اقتصاد رشد ۲ برابری ظرفیت اینترنت ایران | دولت با دست پُر به میدان آمد

عیسی زارع‌پور در گزارش‌هایی که در شبکه اجتماعی ایرانی خود منتشر کرد، به بخشی از عملکرد وزارتخانه در "هزار روز خدمت" اشاره کرد. او از اقداماتی که در این دوره برای توسعه و پایداری شبکه مادر ارتباطی کشور انجام شده است، سخن گفت. این اقدامات شامل ایجاد ۱۹ "نقطه حضور" جدید توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و تأسیس ۸ مرکز پشتیبان در شهرهای مختلف است.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم برای افزایش کیفیت شبکه، اصلاح مهندسی شبکه و تمرکززدایی ترافیک از تهران بود که با اقدامات صورت‌گرفته همچون توسعه ۵ برابری ظرفیت IXP های استانی و تشویق خدمات مهم ملی به توزیع ترافیک خود، شاهد افزایش ۳ تا ۴ برابری ترافیک این نقاط هستیم.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: تنوع‌بخشی به مسیرهای ورودی اینترنت به کشور، افزایش ۲ برابری ظرفیت اینترنت کشور از ۵.۴به۱۰.۷ و افزایش نقاط حضور بین الملل شرکت زیرساخت از اقدامات مهم برای ارتقا کیفیت و پایداری اینترنت است که باعث شد برخلاف گذشته، قطعی لینک‌های بین الملل، شبکه را دچار مشکل نکند.

زارع‌پور با بیان اینکه بعد از سال‌ها در دولت سیزدهم دوره نوسازی و ارتقا زیرساخت برق مراکز حساس در شبکه مادر ارتباطی کشور نیز در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: تأمین بیش از ۳۰ دستگاه ژنراتور پرظرفیت، دهها UPS و ۵ هزار بلوک باتری برای مقاوم سازی مراکز حساس در مقابل قطع برق از جمله این اقدامات است.

 

پوشش فیبر نوری به ۸ میلیون خانوار رسید

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه میزان پوشش فیبرنوری به ۸ میلیون خانوار در کشور رسیده است، گفت: با فعالیت گسترده و فشرده‌ای که در طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها در دولت سیزدهم در دست اجرا قرار گرفت، در دو سال بیش از ۱۰ برابر قبل در شهرها فیبرکشی و به اندازه هشت سال دولت پیشین به مشترکان فیبرنوری اضافه شده است.

در پی طرح مطلبی از سوی یکی از وابستگان به ستاد یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مورد میزان توسعه فیبرنوری، امیر لاجوردی با بیان اینکه در دو سال گذشته به اندازه هشت سال دولت پیشین به مشترکان فیبرنوری اضافه شده است، اظهار کرد: همواره گفته‌ایم که در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در گام نخست، سیاست ما در دولت سیزدهم ایجاد امکان اتصال فراگیر فیبرنوری است. کاری که در هشت سال قبل نشد.

وی با بیان اینکه ما شفاف کار می‌کنیم به همین منظور وضعیت پیشرفت را در منظر عموم در سایت iranfttx.ir قرار داده‌ایم، افزود: در این دو سال بیش از ۱۰ برابر دولت قبل در شهرها فیبرکشی شده است و پوشش فیبرنوری از ۹۰۰ هزار خانوار به ۸ میلیون رسیده است و تعداد مشترکین مبتنی بر فیبرنوری نیز از ۲۸۰ هزار در ابتدای دولت به نزدیک به ۵۹۰ هزار تاکنون رسیده است و دوبرابر شده است.

قائم مقام وزیر در امور ارتباطات با اشاره به اینکه میزان پیشرفت پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها به عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه زیرساختی لااقل دو دهه اخیر، تاکنون به ۴۰ درصد رسیده است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی گسترده‌ای که صورت گرفته از طریق ۱۰ اپراتورهای ارتباطی، هم اکنون بیش از ۳۰۰ تیم مشغول به فعالیت هستند و پیش‌بینی شده تا پایان سال ۱۴ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار بگیرند.

لاجوردی با بیان اینکه در طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها، مردم به اینترنت فیبرنوری با سرعت تا هزار مگابیت دسترسی پیدا می‌کنند، تصریح کرد: البته به دلیل تاخیرهای جدی توسعه اینترنت ثابت در یک دهه گذشته، عقب ماندگی جدی از این بابت وجود داشت که باعث شده که در رده‌بندی داشبوردهای جهانی و داخلی همواره در رتبه‌های پایین قرار داشته باشیم که به موازات اجرای طرح بزرگ فیبرنوری منازل و کسب و کارها تلاش کردیم تا با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، ارتقای کیفیت و سرعت ارتباطات در کشور تا اندازه‌ای رخ دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها