|

پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین از این تاریخ |‌ اتوبوس ها آماده شدند

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به اطلاع رساند، از تاریخ ۶ مرداد ماه، بلیت‌های اتوبوس‌های اربعین به صورت آنلاین قابل خریداری خواهند بود.

اقتصاد پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین از این تاریخ |‌ اتوبوس ها آماده شدند

با توجه به اظهارات داریوش باقرجوان، اگر ظرفیت مقصدی به تکمیل برسد، مسافران می‌توانند در لیست انتظار ثبت نام کنند، زیرا تعدادی سرویس فوق‌العاده دیگر نیز در آن مسیر ارائه خواهد شد. این مقام مسئول اعلام کرده است که در سازمان راهداری حدود ۱۴ هزار دستگاه ناوگان وجود دارد، اما تنها ۷ هزار دستگاه به وضعیت مطلوبی برای پیمایش مسافت‌های بلند و متوسط دست یافته‌اند و باید ۲ هزار دستگاه ناوگان دیگر برای جابه‌جایی زائران اربعین افزوده شود.

باقرجوان می‌گوید با توجه به اینکه حدود ۳ هزار دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی مسافرین در مسیرهای داخلی کشور نیاز است، در حال حاضر ۵ هزار دستگاه اتوبوس کسری داریم که این میزان با همکاری نیروهای انتظامی، پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها جبران می‌شود.

داریوش امانی، مسئول ذیربط، در جمع خبرنگاران اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه، ۴.۵ میلیون تن ترانزیت کالا در کشور انجام شده است. این رقم نشان‌دهنده رشد ۷۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است. همچنین وی گفت که در سال گذشته، ۱۴۷ میلیون تن جابجایی کالا از طریق ترانزیت جاده‌ ای در کشور صورت گرفته است.

او با تاکید بر اینکه جابجایی کالا رشد محسوسی نسبت به سال‌های قبل از آن داشت و دلیل اصلی آن انجام توافق با کشورهای همسایه بود ادامه داد: یکی از ماموریت های اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نگهداشت ۲۳۰ هزار کیلومتر راه های اصلی شریانی و روستایی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته ۵۱۵ میلیون تن جابجایی کالا در کشور انجام شد که رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

داریوش-امانی

وی با اشاره به اینکه برآورد کارشناسی ارزش راه های کشور حدود ۷ هزار همت است خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست امسال نیز رشد ۴.۵ درصدی در جابجایی کالا با جابجایی ۱۴۵ میلیون تن بار به ثبت رسید.

امانی با اشاره به کمبود ناوگان اتوبوسی در کشور که پس از پاندمی کرونا این بخش بسیار آسیب دید، گفت: با وجود این مشکلات سال گذشته ۱۴۸ میلیون جابجایی مسافر در کشور انجام شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۱۸ درصدی داشت.

وی اضافه کرد: در موضوع جابجایی زائرین اربعین نیز با وجود اعلام نیاز به هفت ناوگان اتوبوسی، اما سال گذشته یکی از بهترین سال‌های برگزاری اربعین بود.

امانی اظهار داشت: در سه سال گذشته ۳۳ هزار ناوگان جدید باری وارد کشور شد و علاوه بر آن واردات ۲ هزار دستگاه ناوگان اتوبوسی دنبال می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پیش فروش بلیط اتوبوس از ۲۰ روز قبل از اربعین دستورالعمل آن آماده و ابلاغ می شود. اما آنچه که مشخص است این است که قیمت بلیت اتوبوس افزایش می یابد.

او در ادامه گفت: باید در ایام برگشت زائران که ۳ روز آخر می شود از هر ظرفیتی استفاده کنیم و زائران را به داخل کشور بیاوریم. بنابراین از تپسی و اسنپ هم استفاده خواهد شد.

امانی با بیان اینکه ۶ هزار اتوبوس کمبود داریم ادامه داد: مصوبه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را برای واردات اتوبوس داشتیم که به وزارت راه و شهرسازی اجازه می داد اتوبوس زیر ۵ سال وارد کند. اما متاسفانه از ۲۰۰۰ دستگاه تنها ۷۰ دستگاه وارد شده است‌.

منبع: کاماپرس
کدخبر: 330688

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین