بهترین گوشی های گیمینگ تا ۵ میلیون تومان را بشناسید | این موبایل ها دل گیمرها را می برد
با بودجه ۵ میلیون تومان، شما میتوانید یک گوشی خوب برای بازی تهیه کنید؛ اما اگر نمیدانید کدام مدل مناسب برای شماست، راهنمای خرید بهترین گوشیهای گیمینگ تا ۵ میلیون تومان به شما کمک میکند.
در دنیای امروزی، که تمرکز بر تکنولوژی بسیار زیاد است، بازیهای موبایل به یکی از سرگرمیهای بسیار محبوب تبدیل شدهاند و بسیاری از گیمرهای موبایلی به دنبال گوشیهای هوشمندی هستند که تجربهای بینقص و با کیفیت را در بازی فراهم کنند. اما آیا با بودجه ۵ میلیون تومان میتوان یک گوشی خوب برای بازی پیدا کرد؟ در این راهنمای خرید، پاسخ به این سوال مهم را برای شما مشخص خواهیم کرد.
بازیهای موبایلی به سرعت در حال گسترش هستند و هر روز بازیهای جدید و مهیجتری به بازار عرضه میشوند که نیاز به سختافزارهای قدرتمندتری دارند. از طرفی، انتخاب یک گوشی گیمینگ مناسب که علاوه بر قیمت مناسب، بتواند نیازهای گیمرها را برآورده کند، کار آسانی نیست. در این مقاله، به بررسی و معرفی گوشیهایی خواهیم پرداخت که با بودجهای تا ۵ میلیون تومان، بهترین عملکرد را در بازیهای موبایل ارائه میدهند. معیارهای انتخاب ما شامل پردازنده قدرتمند، صفحه نمایش با کیفیت و عمر باتری مناسب است. با ما همراه باشید تا بهترین گوشی گیمینگ تا ۵ میلیون تومان را بشناسید و انتخابی هوشمندانه داشته باشید.
در مقالههای قبلی به معرفی بهترین گوشی تا ۵ میلیون، بهترین گوشی های سامسونگ تا ۵ میلیون و بهترین گوشی های شیائومی تا ۵ میلیون پرداختیم؛ اما اگر میخواهید اطلاعات جامعتری داشته باشید، راهنمای خرید گوشی گیمینگ تا ۵ میلیون تومان برای شماست.
گلکسی A۰۵
نمایشگر: ۶.۷ اینچ PLS LCD، رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز
تراشه: مدیاتک Helio G۸۵ (۱۲ نانومتر)
رم: ۴ و ۶ گیگابایت
حافظه: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق / دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۲۵ وات
گوشی گلکسی A۰۵ از بهترین گوشی های گیمینگ سامسونگ تا ۵ میلیون تومان است که طراحی و ساختار خوبی در بازار گوشی های ارزان قیمت دارد. این گوشی زیر ۵ میلیون گیمینگ از نمایشگر ۶.۷ اینچ PLS LCD با رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل بهره میبرد و از رفرش ریت ۶۰ هرتز پشتیبانی میکند. این نمایشگر توانایی خوبی در نمایش تصاویر و ویدیوها دارد؛ اما روشنایی ۴۵۰ نیت آن در محیطهای روشن بیرونی و زیر نور مستقیم آفتاب، عملکرد خیلی خوبی ندارد؛ با این حال، از یک گوشی ارزان قیمت نمیتوانیم انتظار بیشتری داشته باشیم.
این گوشی گیمینگ ۵ میلیونی از تراشه مدیاتک Helio G۸۵ برخوردار شده که در این بازه قیمتی، قدرت و کارایی مناسبی را ارائه میدهد. این تراشهی ۱۲ نانومتری با حداکثر کلاک ۲ گیگاهرتز، با پردازنده گرافیکی Mali-G۵۲ MC۲ جفت شده و در نسخههای رم و حافظه ۶۴/۴، ۱۲۸/۴ و ۱۲۸/۶ گیگابایت عرضه میشود. در اینجا باید اشاره کنیم که قیمت نسخه ۱۲۸/۶ گیگابایتی آن کمی بیشتر از ۵ میلیون تومان است.
گلکسی A۰۵ برای بازیهای سنگین مناسب نیست؛ اما بازیهای سبک و برخی عناوین نیمهسنگی را بهخوبی اجرا میکند و اگر تنظیمات را روی پایینترین سطح قرار دهید، حداقل فریمریت را دریافت خواهید کرد. از دیگر ویژگیهایی که A۰۵ را در لیست بهترین گوشی های گیمینگ تا ۵ میلیون تومان قرار داده، ماندگاری شارژ خوب است. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت این گوشی گیمینگ در حد ۵ میلیون تومان در حالت استفاده معمولی و ترکیبی به یک روز و نیم میرسد. این باتری با حداکثر توان ۲۵ وات، در مدت ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه فول شارژ میشود.
ردمی ۱۲C
راهنمای خرید بهترین گوشی های گیمینگ تا ۵ میلیون تومان
نمایشگر: ۶.۷۱ اینچ IPS LCD، رزولوشن ۱۶۵۰×۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز
تراشه: مدیاتک Helio G۸۵ (۱۲ نانومتر)
رم: ۲، ۳، ۴ و ۶ گیگابایت
حافظه: ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۰.۰۸ مگاپیکسل لنز کمکی / دوربین سلفی: ۵ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۱۰ وات
یک گوشی ردمی هم بهخاطر عملکرد کلی خوبش در این بازه قیمتی، در لیست راهنمای خرید بهترین گوشی های گیمینگ تا ۵ میلیون تومان حضور دارد. ردمی ۱۲C طراحی خوشدستی دارد و استفاده طولانیمدت از آن دست شما را خسته نمیکند.
شیائومی در این گوشی ارزان قیمت از نمایشگر IPS LCD با رزولوشن ۱۶۵۰×۷۲۰ پیکسل استفاده کرده که در کلاس خودش، جزئیات و وضوح خوبی دارد. روشنایی نمایشگر هم بد نیست و مثل سایر گوشیهای این فهرست، عملکرد خیلی خوبی در زیر نور مستقیم آفتاب ندارد.
از دیگر مشخصات این گوشی گیمینگ ۵ میلیونی میتوان به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت اشاره کرد که بهخوبی وظیفه تامین انرژی را ایفا میکند و اگر کاربر کممصرفی باشید، دوام آن به حدود یک روز و نیم میرسد. اما سرعت شارژ ردمی ۱۲C بالا نیست و بیش از ۲ ساعت طول میکشد تا باتری کاملا شارژ شود.
در این گوشی ۵ میلیونی گیمینگ از پردازنده مدیاتک Helio G۸۵ استفاده شده است. این تراشهی مدیاتک برای اجرای نرمافزارهای رایج روزانه مناسب است و از عهده اجرای بازیها هم برمیآید. البته، کمی لگ و کندی هم دیده میشود که در این بازه قیمتی نمیتوان ایراد خاصی به آن وارد کرد.
قیمت ردمی ۱۲C در نسخه ۳/۶۴ گیگابایت حدود ۵ میلیون تومان است و نسخههای بالاتر با قیمت بیشتری عرضه میشوند.
جزئیات بیشتر درباره مشخصات این گوشی را در بررسی ردمی ۱۲C بخوانید.
موتو G۰۴
راهنمای خرید بهترین گوشی گیمینگ تا ۵ میلیون
راهنمای خرید بهترین گوشی گیمینگ تا ۵ میلیون
نمایشگر: ۶.۵۶ اینچ IPS LCD، رزولوشن ۱۶۱۲×۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز
تراشه: Unisoc T۶۰۶ (۱۲ نانومتر)
رم: ۴ و ۸ گیگابایت
حافظه: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت
دوربین: ۱۶ مگاپیکسل واید / دوربین سلفی: ۵ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۱۵ وات
موبایل هوشمند دیگری که در لیست بهترین گوشی های گیمینگ تا ۵ میلیون تومان به شما معرفی میکنیم، موتورولا موتو G۰۴ است که طراحی زیبا و چشمگیری دارد. اما بدنهی آن چندان مقاوم نیست و پیشنهاد میکنیم که حتما از قاب و گلس محافظ استفاده کنید.
بهترین گوشی تا ۵ میلیون گیمینگ از برند موتورولا، به صفحه نمایش ۶.۵۶ اینچی IPS LCD مجهز شده و تصاویر را با رزولوشن ۱۶۱۲×۷۲۰ پیکسل نمایش میدهد. این نمایشگر با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، سرعت خوبی در اجرای ویدیو و بازیها دارد؛ اما گاهی اوقات کمی کندی هم مشاهده میشود که در یک گوشی ارزان قیمت چیز عجیبی نیست.
موتو G۰۴ انرژی مورد نیاز خود را از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میگیرد و با حداکثر توان ۱۵ وات شارژ میشود. اگر کاربر پرمصرفی باشید، احتمالا در طول روز نیاز دارید که یک بار گوشی را شارژ کنید؛ اما در حالت استفاده معمولی میتوانید تا یک روز کامل از این گوشی ۵ میلیونی گیمینگ استفاده کنید.
این گوشی ارزان قیمت موتورولا از تراشهی ۱۲ نانومتری Unisoc T۶۰۶ با حداکثر فرکانس پردازشی ۱.۶ گیگاهرتز بهره میبرد و برای پردازش کارهای گرافیکی از پردازندهی Mali-G۵۷ MP۱ استفاده میکند. سیستم پردازشی موتو G۰۴ برای اجرای بازیهای سبک و نرمافزارهای رایج روزانه مناسب است؛ اما برای بازیهای سنگین دچار مشکل میشود. بهطور کلی، از یک گوشی گیمینگ تا ۵ میلیون تومان نمیتوانیم انتظار زیادی داشته باشیم.
ارسال نظر