|

ممنوعیت ورود ماهان ایر به عربستان | بن سلمان بار دیگر ایران را شوکه کرد!

اداره کل هوانوردی غیرنظامی عربستان پرواز شرکت ایرانی ماهان را برای فرود در فرودگاه‌های عربستان یا پرواز بر فراز حریم هوایی آن قدغن اعلام کرد!

اقتصاد ممنوعیت ورود ماهان ایر به عربستان | بن سلمان بار دیگر ایران را شوکه کرد!

اداره کل هوانوردی غیرنظامی عربستان GACA مجوز ورود شرکت هواپیمایی ماهان ایران به این کشور را باطل و هرگونه پروازی را ممنوع اعلام نمود.

این اداره پرواز شرکت ایرانی ماهان را برای فرود در فرودگاه‌های عربستان یا پرواز بر فراز حریم هوایی آن ممنوع کرده است.

اداره کل هوانوردی غیرنظامی شرکت ماهان ایران را به نقض قوانین داخلی متهم کرده که امنیت اپراتورهای بین‌المللی را در عربستان به خطر انداخته است.

بازار سیاه قیمت بلیط هواپیما برای مسیر تهران - نجف

در پاسخ به افزایش قیمت بلیط هواپیمایی برای مسیر تهران - نجف در ایام تاسوعا و عاشورا، اسعدی سامانی بیان کرد که بلیت‌های پروازهای خارجی مشمول نرخ گذاری قرار نمی‌گیرند و قیمت‌ها تابع عرضه و تقاضا و نرخ ارز هستند. در مناسبت‌های خاص، تقاضا افزایش می‌یابد و قیمت‌ها نیز افزایش می‌یابد. او افزود که درخواست خرید بلیت پرواز رفت تهران - نجف بسیار زیاد است، اما بلیت‌های برگشت کمتری درخواست می‌شود و به همین دلیل هواپیماها خالی برمی‌گردند یا تعداد مسافران بسیار کمی دارند. به عنوان مثال، اگرچه قیمت پروازهای رفت تهران به نجف به حدود ۱۰ میلیون تومان می‌رسد، اما برای پرواز بازگشت از نجف به تهران، قیمت آن تنها یک میلیون و ۶٠٠ هزار تومان است.

دبیرانجمن شرکت‌های هواپیمایی با تاکید براینکه بازار سیاهی در تعیین بلیت هواپیما در این بخش راه نیفتاده و شرکت‌ها خودشان قیمت‌ها را تعیین می‌کنند، افزود: شرکت‌ها برای اینکه بتوانند هزینه‌های خود را پوشش دهند باید قیمت بلیت را به گونه‌ای تعیین کنند که بین رفت و برگشت تعادل ایجاد شود.

اسعدی سامانی در پایان گفت: شرکت‌ها سقف نرخ را باتوجه به هزینه‌ها و تقاضا در مسیر رفت و برگشت تعیین می کنند. حداقل شش میلیون تومان هزینه هر صندلی به نجف است. باتوجه به اینکه هزینه فرودگاهی در آنجا ارزی پرداخت می شود قیمت تعیین شده برای بلیت‌ها زیاد نیست.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: تعداد ناوگان هوایی کشور به بیش از ۲۰۰ فروند رسید و میانگین عمر هواپیماها ۲۶ سال شده است.

 محمد محمدی بخش با بیان اینکه در شهریور ۱۴۰۰ و در ابتدای دولت سیزدهم، تعداد ناوگان هواپیمایی کمتر از ۱۰۰ فروند بود و عمر ناوگان به ۲۸.۵ سال می‌رسید و ناوگانی بسیار شکننده در کشور فعالیت می‌کرد، گفت: تمهیدات متعددی برای عبور از وضعیت موجود در دستور کار قرار گرفت و با استفاده از راهکارهای متنوع تعداد ناوگان به بیش از ۲۰۰ فروند رسید.

وی اضافه کرد: این در شرایطی است که میانگین عمر ناوگان هواپیمایی نیز با اقدامات انجام شده در زمینه نوسازی به ۲۶ سال رسیده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور تصریح کرد: در تابستان ۱۴۰۰ وضعیت هوایی ایران به چه شکلی بود؟ در زمان یاد شده ۱۰۰ فروند هواپیما داشتیم که مشکلات متعددی داشت.

منبع: تسنیم
کدخبر: 331036

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین