|
کدخبر: 332508

خبر مهم برای زائران اربعین | این نکته را جدی بگیرید

بر اساس اعلام مسئولان ذی‌ربط، رعایت چند نکته در سفر هوایی به عتبات عالیات می‌تواند به زائران کمک کند تا سفری راحت و بدون نگرانی را تجربه کنند. در ادامه، برخی از این نکات ارائه شده است.

اقتصاد خبر مهم برای زائران اربعین | این نکته را جدی بگیرید

اگر قصد دارید با هواپیما به عتبات عالیات سفر کنید، ضروری است که به نکاتی مانند خرید بلیت، زمان سفر، قیمت بلیت و ممنوعیت حمل داروهای خاص در کشور مقصد توجه کنید.

بنا بر اعلام مسئولان مربوطه رعایت برخی نکات در سفر هوایی به عتبات عالیات منجر به این خواهد شد که زائران سفر راحت و بدون دغدغه‌ای داشته باشند که در ادامه برخی از این نکات آمده است:

سیستم فروش بلیت در فرودگاه وجود ندارد و زائران بدون بلیت به فرودگاه مراجعه نکنند.

لازم است مسافران بلیت‌های خود را از قبل تهیه کنند.

زائران بلیت‌های رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند زیرا تهیه بلیت در کشور عراق ممکن است برای زائران چالش‌هایی ایجاد کند. مگر اینکه زائران ترجیح دهند یک طرف مسیر را هوایی و طرف دیگر را با اتوبوس، قطار و ...عزیمت کنند.

لازم است زائران حتما زمان سفر را مدیریت کنند تا با شلوغی و ازدحام ناشی از زمان بازگشت مواجه نشوند.

زائران حتما به ممنوعیت‌های دارویی وضع شده توسط کشور عراق توجه داشته باشند تا هنگام ورود به فرودگاه دچار مشکل نشوند.

قیمت بلیط یک طرفه از استان‌های خراسان، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس حداکثر شش میلیون تومان تعیین شده‌است و خرید بلیت با قیمت‌های بالاتر گرانفروشی محسوب می‌شود و قابل پیگیری خواهد بود.

بهای کل بلیت یک طرفه از تهران و سایر استان‌های کشور (به اسثناء استان‌های فوق‌الذکر) به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس، حداکثر پنج میلیون تومان تعیین شده است و خرید بلیت بالاتر از نرخ مذکور گرانفروشی محسوب می شود.

صدور بلیت به صورت یک طرفه یا دو طرفه به انتخاب مسافر است؛ لذا فروش اجباری بلیت دوطرفه به عنوان شرط لازم برای صدور بلیت ممنوع است.

قیمت بلیت بزرگسال (ADL) و خردسال (CHD) یکسان تعیین می‌شود.

اربعین-حسینی

واکنش به تخصیص بودجه برای درمان زائران اربعین

چند روز پیش ابلاغیه‌ای از طرف معاون اول ریاست‌جمهور صادر شد که در آن مبلغ ۴۰۰میلیارد تومان برای درمان زائرانی که برای راهپیمایی اربعین به عراق سفر می‌کنند، تخصیص یافته است.

به گزارش صدای بورس،این ابلاغیه با واکنش‌هایی روبه‌رو شد که نه‌تنها کم نبود، بلکه گستردگی قابل‌توجهی نیز داشت و حتی یکی از اساتید در جایی نوشته بود: «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است» و همچنین متذکر شده بود که «سهم بیت‌المال همه آحاد ملت از بودجه عمومی، بدون کسب رضایت آنها به حداکثر ۲درصد جمعیت کشور که شرکت‌کنندگان در این مراسم بوده‌اند اختصاص داده شده است».

چه برخی دوست داشته باشند یا نه، حالا دیگر راهپیمایی اربعین به یک حرکت سالانه که بین دو تا چهار میلیون ایرانی در آن شرکت می‌کنند، تبدیل شده و این یعنی حداقل دو میلیون نفر در یک بازه زمانی کوتاه، می‌خواهند در مناطق مرزی جابه‌جا شوند و بروند و بیایند. بخواهیم و نخواهیم؛ دولت موظف به سازماندهی این خیل عظیم جمعیت است و نمی‌تواند در مقابل آن بی‌تفاوت باشد، و الا شهرهای مرزی دچار خساراتی حتی بنیان‌کن می‌شوند که منطقاً مسئولیتش بر گردن دولت است و این مسئولیت هزینه‌بردار است، بخصوص در آن وجهی که در این ابلاغیه آمده، «هزینه‌های درمانی زائرین اربعین»، و کوتاهی در این مورد یعنی امکان شیوع بیماری‌های گسترده. پس اتفاقاً باید از این عمل دولت حمایت کرد که قصد پیشگیری از اتفاقی را دارد که می‌تواند آسیبی سنگین بر کشور وارد کند.

راهپیمایی اربعین، وجهی سیاسی هم دارد که اتفاقاً عملیات تروریستی اخیر در کشورمان و شهادت «اسماعیل هنیه، لزوم انجام آن را افزایش می‌دهد، مگر اینکه آن وجه از تبلیغات کسانی را که دل در گرو عملیات تروریستی و نظامی در کشورمان دارند را بی‌اهمیت بدانیم،

منبع: صدای بورس

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها