|

خبری خوش برای حق التدریسی ها | تکلیف پرونده رتبه بندی فرهنگیان مشخص شد

آموزش و پرورش: پرداخت حق‌التدریس معلمان به‌روز شد. سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: از اسفندماه ۱۴۰۱ حق‌التدریس به معلمان بدهکار بودیم و اکنون هیچ بدهی نداری سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: از اسفندماه ۱۴۰۱ حق التدریس را بدهکار بودیم و اکنون نه تنها هیچ بدهی نداریم، بلکه نظم مالی در این حوزه چنان شکل گرفته که حق التدریس هر ماه را در پایان همان ماه پرداخت کرده‌ایم.

اقتصاد خبری خوش برای حق التدریسی ها | تکلیف پرونده رتبه بندی فرهنگیان مشخص شد

علی فرهادی در نشستی خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در دستگاهی که  تمام ثروت‌اش نیروی انسانی است و ۹۸ درصد اعتبارات هم علی فرهادی در نشستی خبری با اصحاب رسانه با بیان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: از اسفندماه ۱۴۰۱ حق التدریس را بدهکار بودیم و اکنون نه تنها هیچ بدهی نداریم، بلکه نظم مالی در این حوزه چنان شکل گرفته که حق التدریس هر ماه را در پایان همان ماه پرداخت کرده‌ایم.

می‌شود، نظم مالی به ویژه در حوزه پرسنلی می‌تواند پیشران بقیه امور باشد. وی همچنین درباره نحوه تغییرات رویکرد مالی در یکسال گذشته آموزش و پرورش اظهار کرد: از اسفندماه ۱۴۰۱ حق التدریس را بدهکار بودیم و اکنون نه تنها هیچ بدهی نداریم، بلکه نظم مالی در این حوزه چنان شکل گرفته طوری که حق التدریس هر ماه را در پایان همان ماه پرداخت کردیم. ریالی به نیروی‌های خرید خدمات آموزشی بدهکار نیستم. 

فرهادی تصریح کرد: اکنون نه تنها یک ریال به نیروی‌های خرید خدمات به استانها بدهکار نیستیم، بلکه برای نظم بخشی به وضعیت آنها نیز اقدام کردیم، به طوریکه به دستور سرپرست وقت ریاست جمهوری، دکتر محمد مخبر، کلیه نیروهای خرید خدمات استان سیستان و بلوچستان مقرر شد که به صورت قرارداد کار معین در سال تحصیلی آینده به کار گرفته شوند.

پیگیری تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات به کار معین فرهادی برای سایر نیروهای خرید خدمات که در غیر از استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند نیز اعلام کرد که این رویکرد را دنبال می‌کنیم و برای تبدیل وضعیت آنها نیز اقدام کردیم تا به قرارداد کار معین تبدیل وضعیت شوند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: رویکرد آموزش و پرورش این است که نیروهای خرید خدمات که بیش از ۱۰ سال است خدمت می‌کنند و به معلمان ماهری تبدیل شده‌اند، با آنها به صورت قراردادکار معین همکاری کند. معلمان معوقه‌ای بابت بیمه تکمیلی ندارند وی با اشاره به بیمه تکمیلی معلمان توضیح داد: هزینه بیمه تکمیلی معلمان در فیش حقوقی لحاظ و واریز می‌شود و به هیچ وجه معوق نمی‌شود و همین موضوع موجب خدمات رسانی بهتر به معلمان می‌شود. پرونده اعتراضات رتبه بندی بسته شد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص رتبه‌بندی نیز به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: سال گذشته در همین ایام از میان معلمان شاغل ۵۷۲ هزار نفر معترض به رتبه معلمان بودند و به نوعی تقاضای تجدید نظر در رتبه اعطایی را داشتند. این افراد قبل از پایان اسفند ۱۴۰۲ به اعتراضاتشان رسیدگی شد و بیش از ۳۸۰ هزار نفر از این افراد مطابق قانون افزایش رتبه داشتند و به نوعی پرونده اعتراضات رتبه بندی بسته شد.

پرداخت معوقات رتبه‌ بندی فرهنگیان بازنشسته قبل از سال ۱۴۰۲؛ به‌زودی  وی با بیان اینکه در حوزه رتبه‌بندی چند کار باقی مانده است، تشریح کرد: قبل از پایان سال ۱۴۰۲ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ توسط صندوق بازنشستگی صادر شد، اما بخشی از دیون این افراد باقی مانده به این معنی که فرد در سال ۱۴۰۲ یا در ۱۴۰۱ یا در ۱۴۰۰  بازنشسته شده و دیونی باقی مانده؛ که به ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ و سال ۱۴۰۱ برمی‌گردد، کارهای آن را به عنوان آخرین مرحله تثبیت نظام رتبه بندی انجام می‌دهیم تا آن هم به زودی پرداخت شود. وی خاطرنشان کرد: برای تمام بازنشستگان سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تلاش می‌کنیم که کسورات قانونی ناشی از افزایش رتبه ها را پرداخت کنیم و نظام رتبه بندی برای آنها به حالت تثبیت در آید و پرونده آنچه که از رتبه بندی به صورت گذشته باقی مانده بسته شود و از این پس نظام رتبه بندی تابع آیین نامه و شیوه نامه مصوب خواهد بود. به گفته فرهادی در سال ۱۴۰۰ بیش از ۶۰ هزار نفر بازنشسته، در سال ۱۴۰۱، ۵۱ هزار نفر و در سال ۱۴۰۲، ۷۲ هزار فرهنگی بازنشسته شدند.

منبع: شرق
کدخبر: 332805
  • ظلم است این ارسالی در

    احتراما از جنابعالی تقاضا داریم که عدالت در پرداخت حقوق کارمندان و کارگران سازما ن‌های مختلف را اجرا نمایید.

    در حال حاضر که کارمندان نفتی و فولادی و پتروشیمی به سقف حقوق ۷۰ میلیونی معترض می‌باشند، کارمندانی هستند که با مدرک و سابقه مشابه حقوق ۱۰ میلیونی دریافت می‌کن ند که پس از بازنشستگی کمتر نیز می‌شود. م گر نه این که نفت، فولاد، معادن، سیمان و. .. همه منابع ملی این کشورند و کارخانه‌ها ی صنعتی و پتروشیمی از پرداخت بیمه همه کا رمندان و با منابع کشور تأسیس شده‌اند؟ پس چرا بین کارکنان این شرکت‌های تولیدی با کارکنان وزارت بهداشت، آموزش و پرورش، قوه قضائیه و زیرمجموعه، نظامیان، جهاد کشاور زی، محیط بانان و... که کمترین حقوق را در یافت می‌کنند، اینقدر فاصله و بی‌عدالتی ا ست؟ لطفاً به این مسأله ورود کرده و عدالت اجتماعی را برقرار نمایید.

    • شروع کارزار: ٢٣ مرداد ١٤٠٣

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین