سقوط قیمت دلار ادامه دار شد | پیش بینی جدید درباره بازار ارز
بازار ارز امروز را در شرایطی آغاز میکند که نوسانات شدید روز شنبه، قیمت دلار هرات را به کانال ۵۷ هزار تومان رسانده است. فاصله منفی در شروع معاملات و کاهش قیمت درهم امارات، سیگنالهای نزولی بیشتری به بازار ارسال کردهاند.
امروز بازار ارز تهران به دومین روز معاملاتی خود در هفته پایانی مرداد میرسد، در حالی که روز شنبه با نوسانات قابل توجهی همراه بود و قیمت دلار هرات به دلیل فشارهای متعدد به کانال ۵۷ هزار تومان کاهش یافت. در آغاز معاملات، دلار هرات با یک گپ منفی در کف کانال ۵۸ هزار تومان آغاز به کار کرد که این موضوع به دلیل گپ منفی در قیمت درهم، نشانهای برای کاهش بیشتر قیمت دلار بود. در نهایت، معاملات روزانه دلار هرات در سطح ۵۷ هزار و ۸۵۰ تومان به پایان رسید. نکته جالب توجه در معاملات امروز، تعطیلی بازار هرات است که به دنبال آن قیمتگذاری در کانال هرات با استفاده از نرخ فردایی انجام میشود.
قیمت دلار در بازار تهران هم به مانند هرات مسیر نزولی را در پیش گرفت و در میانه کانال ۵۸ هزار تومان در ۵۸ هزار و ۵۵۰ تومان شروع به کار کرد و در طی معاملات روزانه کاهشی بود. قیمت دلار تهران چندین بار بین ۵۷ هزار و ۹۵۰ تا ۵۸ هزار و ۵۰ در رفت و آمد بود و در نهایت در معاملات پشت خطی در کف کانال ۵۸ هزار تومان به کار خود پایان داد.
قیمت درهم امارات نیز تحت تأثیر این روند کاهشی قرار گرفت و با گپ منفی ۶۰ تومانی در محدوده ۱۶ هزار تومان بازگشایی شد و به ۱۵ هزار و ۸۹۰ تومان کاهش یافت. این کاهش قیمت درهم نیز سیگنالی نزولی به بازار ارز ارسال کرد. قیمت درهم امارات آخرین بار در ششم مرداد در کانال ۱۵ هزار تومان نوسان داد.
عوامل متعددی بر این کاهش قیمت تأثیرگذار بودند. از جمله این عوامل، افزایش قیمت اونس طلا به سطح بیسابقه ۲۵۰۸ دلار بود که در کنار انتظارات برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا، منجر به تقویت موقعیت طلا و تضعیف دلار شد. این عوامل، همراه با تنشهای موجود در خاورمیانه و کاهش شاخص دلار، بر بازار ارز تهران نیز تأثیر گذاشت و منجر به کاهش قیمتها شد.
در نهایت، بازار ارز تهران همچنان تحت تأثیر عوامل داخلی و بینالمللی قرار دارد و روند کاهشی دلار در هرات میتواند پیامدهای بیشتری برای بازار ارز و سکه در تهران به همراه داشته باشد.
براساس پیگیری خبرنگار، تحلیلگران معتقدند که بازار ارز به محدوده کف قیمتی خود نزدیک شده و در حال حاضر بدون نقدینگی است. اگر این سطح حمایتی حفظ شود، ممکن است بازار شاهد حرکت صعودی نرخها باشد. محدوده حمایتی مهم دلار هرات در ۵۷ هزار و ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان قرار دارد، در حالی که اولین سطح مقاومتی در ۵۸ هزار و ۳۰۰ تومان دیده میشود. در صورت شکست محدوده کف، احتمال کاهش بیشتر نرخ ارز تا دو کانال پایینتر وجود دارد.
ارسال نظر