گران فروشی بلیط اربعین ممنوع شد | ۳ شرکت هوایی نقره داغ شدند
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تعلیق سه شرکت خدمات مسافرت هوایی آرتیمان ایده کیش، سپید پرواز توس و بال پرواز سپاهان به مدت یکماه تقویمی درپی گرانفروشی بلیت توسط سازمان هواپیمایی سخن به میان آورد و در این خصوص توضیحات جدیدی ارائه داد.
جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تعلیق سه شرکت خدمات مسافرت هوایی آرتیمان ایده کیش، سپید پرواز توس و بال پرواز سپاهان به مدت یک ماه تقویمی توسط این سازمان سخن گفت و در ادامه چنین توضیح داد که: در راستای اعمال اختیارات قانونی مندرج در ماده ۵ قانون هواپیمایی کشوری مصوب ۱۳۲۸ و نظارت بر فعالیتهای هواپیمایی کشوری به منظور حفظ مصالح عمومی و با استناد به مفاد مصرحه در ماده ۱۶ قانون هواپیمایی کشوری و به دلیلعدم رعایت ماده ۳۰ آئین نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی و با استناد به ماده ۳۱ آئین نامه اخیرالذکر، پروانه فعالیت شرکتهای خدمات مسافرت هوایی آرتیمان ایده کیش، سپید پرواز توس و بال پرواز سپاهان از تاریخ ۲۸/۰۵/۱۴۰۳ به دلیل عرضه بلیت / نمایش نرخ بلیت هواپیما در بازه زمانی اربعین بالاتر از نرخهای تعیین شده به مدت یک ماه تقویمی تعلیق شد.
ایرلاین ها در خرید هواپیما بهتر از دولت
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شرکتهای هواپیمایی و ایرلاین ها در خرید هواپیما بهتر از دولت عمل می کنند گفت: هیچکدام از ایرلاین های داخلی زیانده نیستند و میزان سود هر کدام از آنها متفاوت است.
مهرداد بذرپاش در مراسم امضای تفاهمنامه مابین شرکت فرودگاهها و سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت فرودگاهی و رونمایی از اطلس سرمایهگذاری شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران و سند جامع هوشمندسازی فرودگاههای ایران با تاکید بر اینکه از ابتدا گفته بودم فرودگاه های کشور را باید به بخش خصوصی واگذار کنیم گفت: برای این ادعا نیز از ابتدا گفتم که شرکت فرودگاهها نباید همه امور را انجام دهد و این کار درستی نیست.
وی با تاکید بر اینکه حضور بخش خصوصی باعث ارتقای کیفیت در بخش خدمات فرودگاهی می شود ادامه داد: شرکت های هواپیمایی باید وارد سرمایهگذاری در بخش فرودگاهی شوند چرا که باعث سوددهی شده و برای آنها جذابیت بیشتری را به دنبال دارد.
بذرپاش با تاکید بر اینکه مردم و مسافران از ما انتظار ارتقا خدمات را دارند یادآوری کرد: شرکت ها و ایرلاین های هوایی روش های ورود و خرید هواپیما را بهتر از دولت بلد هستند و بهتر عمل می کنند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: هیچکدام از ایرلاین های داخلی زیانده نیستند و میزان سود هر کدام از آنها متفاوت است. به جای اینکه دولت به تامین ناوگان اقدام کند، شرکتهای هواپیمایی برای تامین ناوگان مورد نیاز خود اقدام میکنند و این رویه با شتاب بیشتری ادامه مییابد. برخی پروژه های فرودگاهی را ممکن است در قالب صندوق پروژه به مردم واگذار کنیم. این صنعت جذاب و مهیجی برای سرمایه گذاران خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه باید به سمت فرودگاههای نسل ۳ و ۴ حرکت کنیم اظهار داشت: با اطلس سرمایهگذاری، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران قابلیت ارتقا و اصلاح دارد. همزمان با تامین ناوگان و ارتقا آن باید زیرساخت ها در فرودگاه و خدمات نیز ارتقا یابد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پس از بنده خانم مالواجرد وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی کار را در بخش هوانوردی ادامه خواهد داد، اظهار کرد: در کاهش محدودیتهای پروازی با نیروهای مسلح به توافقات خوبی دست یافتیم و نیاز به تداوم این پیگیریها وجود دارد زیرا آسمان ایران جذابیت بالایی برای پروازهای عبوری دارد.
وی از توافق با نیروهای مسلح برای رفع محدودیت پروازهای عبوری خبر داد و با بیان اینکه این رفع محدودیت کافی نیست، افزود: در احکام برنامه موضوع ترانزیت تعیین تکلیف شد. دبیرخانه ترانزیت کشور در وزارت راه و شهرسازی نهادینه شده است.
بذرپاش گفت: در احکام برنامه هفتم توسعه در حوزه حمل و نقل هوایی مجوز واگذاری فرودگاهها به بخش خصوصی داده شده است. همچنین با تلاشهای دولت سیزدهم دبیرخانه ترانزیت و مدیریت مراکز لجستیک در وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.
ارسال نظر