ایران خودرو پول های بلوکه شده را آزاد کرد
ایران خودرو به متقاضیان این فرصت را فراهم کرده است که از میان دو روش فروش، یعنی فروش فوقالعاده (تحویل سریعتر) و پیشفروش (تحویل در آینده)، یکی را انتخاب نمایند.
خبر خوش برای افرادی که قصد خرید خودرو از ایران خودرو را دارند! از روز، دوشنبه، وجوهی که برای ثبت نام خودرو مسدود شده بود، آزاد شد.
چه اتفاقی افتاده است؟
انتخاب روش فروش: ایران خودرو به متقاضیان این امکان را داده است تا بین دو روش فروش فوقالعاده (تحویل سریعتر) و پیشفروش (تحویل در آینده) یکی را انتخاب کنند.
مهلت شش روزه: متقاضیان تا شش روز فرصت دارند تا روش فروش مورد نظر خود را در سامانه ikcosales.ir انتخاب کنند.
رفع مسدودی حساب: از امروز، بانکها موظف هستند بدون نیاز به مراجعه متقاضی، وجوه بلوکه شده را آزاد کنند و پیامک اطلاعرسانی نیز ارسال خواهند کرد.
نکات مهم:
موعد تحویل: موعد تحویل خودروها در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ خواهد بود و بسته به نوع روش فروش انتخابی، زمان دقیق تحویل متفاوت خواهد بود.
انتخاب پیشفرض: اگر متقاضی تا پایان مهلت تعیین شده روش فروش را انتخاب نکند، به صورت پیشفرض روش فروش فوقالعاده برای او انتخاب خواهد شد.
جمعبندی:
با آزاد شدن وجوه بلوکه شده، متقاضیان میتوانند برنامههای خود را تنظیم کنند و برای خرید خودرو آماده شوند. همچنین، امکان انتخاب روش فروش به متقاضیان این اختیار را میدهد تا بر اساس نیاز خود، بهترین گزینه را انتخاب کنند.
خودرویی شگفت انگیز در راه است
ایران خودرو به تازگی برنامهریزی برای تولید یک محصول جدید را آغاز کرده است؛ محصولی که به سلطه ریرا به عنوان آخرین محصول آبیهای جاده مخصوص پایان خواهد داد. این شرکت قصد دارد تولید رانا پلاس با گیربکس اتوماتیک را شروع کند و به نظر میرسد که این خودرو جدیدترین محصول ایران خودرو پس از ریرا باشد.
بر اساس اخبار منتشر شده، تولید آزمایشی این خودرو آغاز شده و پس از انجام تستهای اولیه، به تدریج شاهد افزایش تیراژ رانا پلاس اتوماتیک خواهیم بود.
آبیهای جاده مخصوص هنوز زمان عرضه جدیدترین محصول اتوماتیک خود را اعلام نکردهاند اما از آنجایی که در حال حاضر رانا پلاس با گیربکس دستی در سبد محصولاتی این خودروسازی حضور دارد، این گمانه مطرح است که رانا پلاس با گیربکس اتوماتیک تا پایان سال جاری یا سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ روانه بازار شود. رانا محصولی است که در دور اول تحریمها در اوایل دهه ۹۰ شمسی روانه بازار شد تا نشان دهد ایران خودرو توانسته تحریمها را شکست دهد.
گروه صنعتی ایران خودرو در حدود یک دهه اخیر به صورت کجدار و مریز نسبت به تولید رانا اقدام کردند و هیچگاه این خودرو تبدیل به خودروی استراتژیک برای ایران خودرو نشد. اما از سال گذشته و به دنبال اعلام قیمتهای جدید برای هشت محصول ارتقا یافته، این خودروساز رانا را در لیست محصولات ارتقا یافته خود جای داد تا نشان دهد برنامههایی برای این محصول خود دارد.
تولید رانا پلاس ارتفا یافته اولین برنامهای بود که آبیهای جاده مخصوص برای رانا در ذهن داشتند و آن را عملیاتی کردند مدیران تولید ایران خودرو در گام بعدی ایده تولید این خودرو با گیربکس اتوماتیک را در سر داشتند. بنابراین تولید رانا پلاس با گیربکس اتوماتیک را میتوان جدیترین برنامه ایران خودرو برای رانا دانست.مدیران خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص برای عملیاتی کردن ایده خود تولید آزمایشی رانا پلاس اتوماتیک را آغاز کردند.
رانا پلاس در حال حاضر از پیشرانه TU5 بهره میبرد. اخبار منتشر شده نشان میدهد همین پیشرانه در رانا پلاس اتوماتیک مورد استفاده قرار میگیرد. این پیشرانه ۱۱۳ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر تولید میکند. همچنین موتور TU5 با سیستم زمان بندی متغیر سوپاپهای ورودی یا همان CVVT را دارد و نوع پاشش سوخت، جرقه زنی و… آن بهبود پیدا کرده است.
با عرضه رانا پلاس با گیربکس اتوماتیک شاهد حضور پنجمین محصول ایران خودروییها با گیربکس اتوماتیک هستیم. آبیهای جاده مخصوص در سبد محصولات پُرتقاضای خود پیش از این پژو ۲۰۷، دنا، تارا و ری را را با گیربکس اتوماتیک تولید میکردند. البته خانواده هایما شامل هایما S7 پلاس، هایما S5، هایما S8 و هایما X7 همگی با گیربکس اتوماتیک در دسترس مشتریان بودند.
تولید رانا پلاس با گیربکس اتوماتیک باعث میشود تا خانواده سورن تنها خانواده خودرویی باشد که در سبد محصولاتی ایران خودرو هیچ عضوی با گیربکس اتوماتیک نداشته باشد. البته پیشتر اخباری درباره بازگشت پژو ۲۰۷ صندوقدار به سبد محصولاتی ایران خودرو منتشر شده بود. به گزارش اقتصادنیوز، مشخص نیست مدیران ایران خودرو برای عرضه، رانا پلاس با گیربکس اتوماتیک را هدف اول خود قرار دادهاند یا اینکه تولید پژو ۲۰۷ صندوق دار برای آنها دارای اولویت بیشتر است؟
ارسال نظر